Heal the world

Oversize shorta från second hand, Göteborg. 45:-

GÖTEBORG! 45:- tyckte jag allt att den var värd. Eller? Kanske inte mycket över det men... Den duger! Nae nu får jag rappa på om jag ska hinna till middagen/förfesten. Vi hoppas på klackarna (Läs: Conversen) i taket än en gång!
.
Laterr

Känn ingen sorg för mig Göteborg

GÖTEBORG! Inga tandtroll här inte! Nej nej. Putsade och slipade gaddar utan hål. Perfekt. Och nu ska det blekas när jag kommer hem! Firade detta med kusin på Max. Kanske inte jättesnällt mot nya fräscha tänder, men vafan! Man lever bara en gång. Vilket förövrigt är ett riktigt bra ordspråk :)


Självklart nalkas utgång ikväll med. Middag. Förfest. Inflyttningsfest. Utgång. PUSS. Men först laddar vi upp med Idol avsnitt och powernap. Tjing!


Hell no reason go on and scream

GÖTEBORG! Efter en megagod middag och onödigt väntande i kön hamnade vi på Trädgår’n. Himlarns vilket ställe! Gissar att det var någon specialdag då de hade en stor screen visande ofpist skiing och annat coolt. Och litet? N j a, kanske tre eller fyra Coronor. Sjukt kul ställe!



Tunika & Lackleggins, Gina Tricot. Armband, H&M

 

Psst! Ni vet pingvinerna i slottskogen jag pratade om? Jag ville bara ta med en hem! Bilder kommer inom kort i varje fall.

 

Laterr


Jag vill ha en sol, en gräsplätt, där jag kan parkera arslet

Väst från Topshop, Göteborg. 399:-

The way you feel alone, I will be your home

Den som tar mig dit jag vill. Vad tycks? (Läs: Vad tycker du F?)

Been there, done that, messed around

GÖTEBORG! Snabbinlägg. Cykla. Kusin. Hämta ut biljetter. Luncha. Second hand. Svinis. Chilla. Gossip girl. Middag. Förfest. Bli full. UTGÅNG.

Somebody told me that

this is the place where

everything’s better and

everything’s safe.


Laterr


Don't use your body

Håll i er säger jag. Håll i era liv. Allting kan förändras på en microsekund. Det visste vi i och för sig. Konsekvenserna är inte det roligaste. Även för den som inte gjort misstaget. Att veta konsekvenserna innan man utför handlingen gör allt mycket lättare. Men så är det, Typ nästan aldrig. Nästan aldrig. Eller aldrig. Jag förstår handlaren i det här fallet. Jag hade gjort som honom. Det hade kunnat varit jag. Ända gången jag lär mig, är av mina egna misstag. Positivt? Eller negativt? You deside. Och jaa, jag pratar om bilolyckan i Umeå. Och nej, jag kände dem inte personligen. Vet vilka det är. Fyra personer i våran ålder. Två överlever (Än...), två omkom. Hur hemskt? Håll i era liv. Håll i era nära och käras liv. Ta inget förgivet. Lev idag.

I'll do everything for you

 

Och storlek 35. Och hundra kronor. Och fejk. Och fett sköna.


Bless the broken road

GÖTEBORG! Hade glömt hur roligt det var att måla? Tre krukor(?) och ett ställ(?) (Ordvalen?) ommålat. Överraskningspyssel överraskade vi det överraskande födelsedagsbarnet med. (Try to say that fast) Och himmel vad kul! Tre olika nyanser av grönt, och så vit. Champagnen gjorde saken lite kulare också!


Finmiddag, finrestaurang, finkusiner, finmoster, finmaten och så vidare och så vidare. Sådär fint att man inte visste vilka bestick man skulle börja med. Fast det skämtades bort fort. Supermysigt!

 

 

Cykla ska jag göra första gången i Göteborg imorgon. Till slottskogen. Där way out west brukar hålla till. Och även pingviner, älgar och åsnor om jag förstod saken rätt. Och hur söta är inte pingviner? Sen får jag återigen se vars Göteborg tar mig! God I love this!


Laterr


Give up your heart and you will se that someone cares

.
Jag kommer att pussa på dig tills du dör när jag kommer hem

Come on and fly with me

GÖTEBORG! Idag är det kusin Annas dag, Grattis! Mosters påhitt med metall-ballonger, tjutande plastrosor och julkalendern som överraskning. Hur sött? Haha! Men faktiskt. Jag saknar att känna den riktiga födelsedagskänslan när jag fyller år. More fiskedam and lekar to the people! Tårtan var mycket smaskig. Minus stearinet från ljusen, men det förtränger vi. No big deal.

 

 

Uppmötning av andra kusin, Sarah, efter ett skönt duschbesök. Planerna säger shopping i Nordstan, och jag är på! Shoppning blir det även mer av efter Nordstan, då i Sarahs garderob. GÖTT som man säger här!

 

Laterr


Vadå springa för livet? Haha!


http://www.youtube.com/watch?v=BO2rW1alVv8&feature=player_embedded


Natten till idag

GÖTEBORG! Vars är min plånbok? Två dagars saknad och nu får den gärna komma tillbaka. Pengarna är kvar på kortet i alla fall. Men kanske inte länge till......? Turkietplånkan ju!

Nae du! Nu ska jag hoppa in i duschen, kladda på lite make up och knapra i mig något. Hoppas jag hittar till stan själv. Nämligen dit jag ska traska sen. Möta upp kusin för strosning! Äsch, det löser sig. Magkänslan visar vägen och sen gör det heller inget om jag skulle vandra en extra liten sväng. Skulle kunna trippa runt här föralltid ju!



Laterr

Jag orkar inte springa mer


Jag tycker det är en självklarhet. Den lilla rosa.


Lät du henne komma närmre?

GÖTEBORG! Självklart blev det någon öl igår också. Foten har klarat av några timmar på staden och själv blev jag en jeansshorta och baströja rikare. Planerna är att bli ännu rikare på kläder såklart. Och planerna på att flytta hit seems more possible! Supermysig frulle på supermysigt café. Varför finns det inga sånna i Umeå? Några avsnitt Gossip kallar. Och sen ser jag vars Göteborg tar mig. Jag trivs!!

Xoxo

Sexy bitch

Pusspusspuss på Jönköping/Huskvarna! Att bara ta allt som det kommer och träffa nya människor, hur kan det bli fel? Mitt liv i Umeå går verkligen ut på att planera med alltifrån skolan till D till Online osv. Jag skulle inte ha något emot att byta liv med dem. I alla fall inte för ett tag!  Hoppas nu vi får besök av Jönköpingarna om någon månad(?). Och då ska vi lärt oss att prata med ”La”, ha ha! Vi får helt enkelt planera att ha just den helgen oplanerad, jaa så får det bli!

 

Så vad har vi gjort? Festat (!!) Bongo. Centrum. Stan. Hårnålar. Vin. Öl. Sprit. Cigg. Pizzera Alexandra. Kycklingkebab. Titanic. Fyra stycken i en dubbelsäng. Skrattat. Dialektsnack. Ölspelet. Dansat. Chillat. Stukad fot. Roliga efternamn. Lambo. Shotar. Kinarestaurang. Bakis. Tagit kort. Filmat. Stockholm. Sovit på bänkar. 19 timmar buss. Och Turkietsnack.


"Turkeey-listan" dunkar i öronen och BUS4U rullar iväg med mig till Göteborg. Två säten och lika många timmar. Älskar att jag ska flyga hem sen. Älskar att snart träffa kusinerna. Och festandet har bara börjat! Känns tomt utan F… Men är bara taggad!

 

 

.
Laterr

Hold your own, know your name, and go your own way

Japp, nu kör vi! Blir söderlänningar (Heter det så?) för ett tag! Byebye Umeå, Hello Jönköping Göteborg (!!) Lovet kommer bli awesome och även ny skolan efter! Jag och F har en sista-minuten-packlista-vad-har-jag-glömt-och-sånt. Typ. Det mesta får ett CHECK faktiskt! Får jag tag på en dator hörs vi. Inget jag prioriterar dock. Mobilen är ju med! Nae som sagt, nu kör vi!!!!



Laterr

She's nothing like a girl you've ever seen before

Psst hörrni! Vill ni vinna ett presenkort på 300kr? Klicka in här http://300kr.se/! Fungerar till och med imorgon. Själv har jag ritat en ring i blyerts på skärmen. Och hela klassen sitter och räknar ned tillsammans. Haha! Om det funkar? Jajemen! Tre har redan vunnit, och nu ska jag ta min första vinst!

Laterr

You can be a sweet dream, or a beautiful nightmare


Och justde, kolla vad jag fick häromveckan! Hur sött?




I gotta feeling

Nyss hemkommen. Online lyckas inte ta kål på mig än. Nae! En fråga bara: Vem vill köpa något som heter "Gammeldagsjul"? Inte ens alla mormorar går på det längre. Harregud! Den varma chokladen håller mig levande. Speciellt när den dricks alldeles för tidigt och det bränner. Synd bara att man måste hämta var tionde minut. Antingen görs kopparna större, eller pausen längre. Jaa, så får det bli. Och ni kan ju gissa vad jag röstar på? Sprang en sväng på stan. Hann köpa nässpray, (Nej har inte börjat min behandling än...) inget annat. Eller jo, en macka!


Livade upp min tråkiga svarta klädsel med lite silver och en smutsig klocka. Något iallafall!

Vi kunde ju inget annat än att tagga vid jobbslutet heller! Om 21 timmar ganska exakt sitter vi och andas ut. På bussen. Efter en troligtvis stressig dag! Fast. Tur för mig. Jag har ju slutat att stressa! Tackar gudarna för noll prov imorgon och Winnerbäck lär rädda min skoldag som vanligt! Sista på Draggen tillomed.
.
Laterr

I know what I did wasn’t clever, but me and you are ment to be together

Jag älskar att gömma mig bakom Winnerbäck i lurarna. Speciellt på skolan. Jätteskönt! Ses 26 november igen! Vi tänker likadant. Jag och Lars.


Det är en hård dag idag. Skola väntar 09.50-15.40. Jobb 17.00-21.00. D vilar. O tanken på att vara borta från henne i 10 dagar om 2, det håller inte… Nae, bäst att återgå till något mer viktigt än det här. Psykologi B. Grupparbete. Av två st är endast en här. Jag. Hur ska detta gå?

 

Laterr


Ett sätt att ge, ett sätt att ta




Är nog inte ett ensamt fan av Dust it. Absolut den bästa produkten för volym i håret. Puss på! Att få två till priset av en skadar ju heller inte. Att de dimper ned i brevlådan är också ett plus. Och att man blir ett barn på julafton är nästan det bästa :)
.
Tidningen är en tidig uppladdning av 18 timmars bussresan. (Skulle kanske köpt två?) Känns sådär. Lever på tanken att få två säten var, men tänk om inte? Äsch, nog ska vi stå ut alltid. Vad som helst för sydligare breddgrader, right? 5 timmars uppehåll i storstaden gör oss heller ingenting. Dessutom viskade en fågel i mitt öra att 40 flasker vin, 3 baccardi watermelon och 3 kartor öl väntar.

Spelar du in?

Fick typ gåshud när jag parkerade bredvid en Lexus idag på Granngården. Hur snygg? När jag gifter mig rikt ska jag ha en sån. Och en hästbuss. Och en stor villa. Och ett stall. Och D med hennes föl. Och en storhäst. Och en hund. Vi stannar drömmen där. Den 25kg tunga betforsäcken var självklart både större och bredare än mig. Tur att det finns snälla 50+:are som ser att en tjej som ej är över 1.60 och en sån betforsäck inte riktigt går ihop. Tack! :)



Jag går mest runt i min (läs: Sandras) favvotröja nu när minusgraderna träder fram. Det är inte precis så att höst-/vinterkläderna svämmar över i min garderob. Nae, allt är vitt och somrigt. Göteborg får ändra på det åt mig helt enkelt. Vill ni ha er en titt kanske?

Hata mig inte nu, men Darin sjunger Viva la vida mycket bättre än Coldplay.

Gratulationer till dig som förstår

Sen ibland tar jag rätten till mig att säga att, ibland är allt ett stort trassel. Verkligen sådär som bara ett garnnystan kan bli. Hur länge man än försöker trassla ut det, hur många timmar man kämpar. Det spelar tillslut ingen roll. För när man har lyckats trassla ut det, jaa då är allt för sent. Eller så har man lyckats slå en knut på tråden som inte går att få upp. Och då har allt man kämpat för varit förgäves. Och lyckas man inom tiden, ramen och möjligheten att trassla ut nystanet då finns det både en början och ett slut. Jag vill inte ha en början och ett slut. Jag vill ha en sluten ring, utan trassel. När man har sparat sig till sist, vridit och vänt på nystanet så att det nästan är klart då finns det plötsligt bara en utväg för att få den helt ut trasslad. Vilket alltid lyckas vara den sämsta utvägen för mig. Varför? Det svaret lämnar vi. Plötsligt önskar man att man inte trasslade ut det där nystanet. Faktiskt var det ju bättre när det var ett trassel, faktiskt. Allting är bättre än att ta ett svårt beslut, och då var ju nystanet i alla fall slutet.


Jag får liksom ingen ordning

Ni vet den där 10 gånger förstora vinterjackan jag bloggade om förut? Måste bara hissa den och säga att jag inte skulle klara mig utan den, dagar som denna. Tack! I övrigt ska D äta 420 cortison tabletter på tre veckor, och dessutom två ”pulverpåsar” (Som ens innehåller?) per dag i 10 dagar. Bara jag som tycker det lät mycket?

 

Btw, den där Melissa Horn säger jag bara. Mmmhhh!!


Laterr

Somebody told me that this is the place where everything’s better and everything’s safe.

Sista veckan på Dragonskolan har börjat. Har vant mig vid tanken att gå på Mimer. Inte så farligt ändå? Mitt i stan. Ny miljö. God förändring. Nybyggd matsal. Inte 1 mil att gå vill varje lektion. Jorå, det blir nog bra ändå! En annan sak som är bra är att de första snöflingorna ramlade ned över Umeå igårkväll. Nu vill vi ha mycket snö som lyser upp mörkret när vi är ute i skogen och traskar, jag och min bästa.


Laterr

Måndagsbarn

Damsuga är inte min starkaste sida. Speciellt inte när sladden trasslar in sig runt hela huset och det bokstavligen är en labyrint att trassla ut den igen. Att själva paketet är tyngre än jag orkar dra är heller inget plus. Amen grannarna kanske hade kul i alla fall? En dammsugande tjej i BH, mjukisar och turban på huvudet är kanske inte något man ser varje dag. Varsågoda, det skrattet bjöd jag på!

 

Nu? Brummar ned till busstationen för att planera våran och min resa. Jag blir inte hemma många dagar på lovet och det tackar jag Online för!

 

Take a look at yourself in the mirror,

Who do you se looking back?

 

Laterr


Den här platsen är nån' annans

Om man inte räknar med min 10 gånger förstora vinterjacka som jag bar i stallet idag har jag haft min pyjamaströja på mig hela dagen. Och nu börjar klockan visa att det är okej att gå och lägga sig. Igen. Ny tankade One tree hill avsnitt och fyra kuddar, kan det bli bättre? Hmm, jaa faktiskt, hämtar nog lite te till det också :) God natt.


Jag ska sakna dig imorgon

Idag tjöt glassbilen när jag var ute med hästarna. Drömde mig bort lite till tio års ålder då man skrek högt och sprang ut med två guldpengar för att köpa något gott som egentligen var mycket äckligare än exempelvis GB’s. Men vad gjorde det när den kom från självaste glassbilen? Woezer var mest uppåt och D framåt, som det ska och brukar vara! Alltid lika skönt att rensa tankarna ett tag med de fyrbenta.


Laterr

Du har säkert hört historien från kylan, in i värmen

Nu blev det så. No more Farmville. Byebye kycklingar, träd, rosa kor, villan, rosa stugan, staketen, graps, haha! Ett skönt beroende att bli av med (Om det nu gick så långt?) Ett annat beroende jag ska bli av med (läs: tvingad att bli av med) är min käraste nässpray. En mamma som inte vill lägga ut 200kr i månaden på skit(?) är kanske inte jättekonstigt? Och att betala det själv finns inte på kartan! Jag ser alltså bara ett alternativ nu efter 365 gånger 3 dagar.

Så nu har jag och D gjort samma. Efter att bokstavligen blivit släpad till öron-näsa-hals fick jag en kameraslang genom hela näsan, liksom D dagen innan. Som tur var hade min käraste inget större problem, och det är ju egentligen huvudsaken. Själv var mina slemhinnor skadade till max och farbror doktor var inte glad. Jaja, jag jobbar ju på det!

Laterr

Säg ingenting till mig

Tanken var ju egentligen att skaffa en blogg när jag hade dissat farmville. Det blev inte riktigt så. Och ska jag vara ärlig var tanken att jag inte skulle skaffa facebook heller, and her i am! Fast vad tänkte jag? Hänga på apberget hela livet? Får klura lite på det. Välkomna iallafall!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0