Nedladdning

Tyckte att jag var himla smart och laddade ned sista säsongen av OC innan jag brummade till F. Brukar vara lite lätt klart sådär när jag väl kommit hem. Gissa hur många procent? 2.... O vad ska jag nu glo på ikväll? Hoppas att TV3/5/6 Play kan bjuda på något skapligt. Annars har jag agerat ridlärare och chaufför ikväll.

Partynight

Inte senare än fem släckte jag ögonen igår (Läs: idag?). Vi började med en massa favvopojkar och ett uppdaterat ölspel. Galet!! Partybanden dominerade på Krogenkrogen och fribiljetten kirrade in oss for free. Efter att ha haft noll på handleden till tre, som sedan slutade med ett innan för dörren, kändes lite halv.... Nästa krogmission blir att ta tillbaks mina två. Nu? Fyllemat (Läs: Max) och F.


Partytaggen

När en av twinsen svarade Que? mammas fråga skrattade jag. Undra vem han fått det ifrån? Väldans vilken partyperiod jag är inne i just nu. Efter duschen kände jag mig som en ny människa och taggen infann sig dirr i kroppen. Ikväll kör vi all in då även F är med! :) Vi ses i dimman gott folk!

Partybowling

Det började himla bra med inte bara en strike för mig och F. För några minter kände vi oss helt överlägsna pojkarna och tänkte att det här tar vi fan hem. Tror ni att vi gjorde det? Nej. Favvopojkarna slog dubbelstrike på sista och innan det. Eller ja, iallafall en av dem. Kvällen slutade på X3M med klackarna i taket och Flickan med kavajen vid min sida! :)


Student-, studentskive- och balklänningar

Det är vårat (Läs: 91ornas) år i år och de tre små ska införskaffas. Skulle inte tacka nej till att bära någon av dessa på en av de stora dagarna. Den volangiga vita till studendagen såklart. Och någon av de andra tre till kvällen. Då kör jag gärna på en lite rockigare stil i stället för sådär gulligt och sött. Till balen får jag snacka ihop mig lite med min baldejt :)

Fortkörningsböter

Typiskt att de klippte bort Flickan med kavajen. För någon hojtade något om profilbild på fejjan men se trist om inte hon får vara med. En annan hojtade att vid tolv kilometer över ryker kortet. Elva körde jag... Bötern visade sig inte på få tusenlappar. Grattis till mig. Och grattis till ett födelsedagsbarn säger jag också. Klackarna i taket ikväll igen!

Bowlingkväll

Dagen har bestått av mackor i fickan i stället för i munnen ungefär. Och det är stessen jag syftar på. Träffade Mössan (Haha!) och hennes nya lägenhet idag. Superfin! Annars ville alla barnen ha kvar mig som ridlärare och några hundralappar lär klirra in från Online om en vecka. Och två är ridna. Nej gud, måste rusa. F och favvopojkar hämtar mig vilken sekund som helst :)


Studentskivan

Efter att ha suttit utelåst i x antal minter som kändes som timmar mötte jag femton polisbilar som körde från Vindelhållet. Femton stycken. Himmel!! Jag och F catchade up våra liv och planerade även dem. Det kommer att gå fort nu. Tiden ba rinner iväg och snart står vi där på vagnen. Mössan på huvudet. Champagnen i magen. Klackar på fötterna. Och lyckan i heeela kroppen!! :)

Toalettlarm

Hela Mimer ekar. Och jag andas ut efter en intensiv dag. Ett äckligt pip satte precis igång och mitt huvud började dirr dunka. Jag grinade lite inombords tills en lärare kom och frågade om det var jag som hade satt på larmet på toaletten. Eh... Jaha, joo, jaa... Eller alltså.. Nae, gud nej... Hehe. D ville skrittas och F ville fika. And I'll make it up to them :)

Olearys

Hurru den där prommisen gjorde mer än susen. Olles väntar med sköna partypeeps!! Tackar gud för min sovmorgon och hoppas att han är med mig på både provet och seminariumet imorgon. Tjing! :)

 


Studentskivan

Ja utan dessa kan man inte gå ut idag! En prommis blev ett måste då ögonlocken nästan slogs igen. En tiominutare är allt som behövs och nu ska jag plöja igenom ett häfte och printa in det i hjärnan tills imorgon. Sedan väntar sovmorgon till tolv :) Igår viskade en fågel i mitt öra att 850 studentskivabiljetter redan är utsålda. Idag blev det 851 :)

Myskläder

´

Plus en jädrans massa ringar och ett långt, stort halsband. Gärna enda ned till spetsen. Kanske en vit t-shirt skulle sitta bättre. Men ni förstår principen :) Och den tror jag på i sommar! Annars har jag nu bultat på mig mjukisar på både över och underdel. Jag ser ut som Lilla My i håret. Och grillchipsen var goda och OC galet bra!


Pizzaprovning

Jag har totaly fastnat för den här och kommer inte ifrån den. Ända sen jag la upp den som ett örongodis har den stadigt följt mig på bussen. Ridturen. Bilen. Promenaden. You name it! Ett av mina bright moments kom till mig på lunchen och jag vill byta projektarbete. Tänk er. Att prova tio stycken pizzerior i Umeå och betygsätta vem som har godaste kebabpizzan. Dubbel awesome! Kanske går det att söka bidrag från skolan...?

Födelsedagar

Idag fick jag gratulera tre stycken på den stora dagen. Alla, verkligen alla (Läs: de flesta) fyller år i början av året. Inklusive jag själv. Midsommarbarn är vad vi är! Annars har jag hängt några vänner på facebook och tryckt en Ben & Jerrys. Roligare än så blir inte 23 februari 2010. Och jämarns vilket besöksrekord igår. Hej på er nyingar! :)


Ecodriving

När termometern visade -25 grader bullade jag på mig de tjockaste jag hade. Jag trodde inte att jag skulle få mysa runt i denna något mer. Tur i oturen! Tror att det var första gången jag skippade rökpausen på jobbet och drack te istället. Ibland får jag för mig att jag inte ska bromsa någon gång från Håkmark och hem. Idag klarade jag det nästan. Två ynka gånger trampade jag på pedalen. Och då var det under carporten och vid ett rödljus :)


Det kallas nostalgi

Färgglad och randig följer med blå hem

Convisar

I smyg har jag plockat fram dessa. Om det är kallt? Jo, faktiskt. Men ändå skönt :) Oxfilé väntade till middag. Lyxigt skulle jag säga sådär en måndag. Inget att tacka nej till, vilket tydligen en av twinsen gjorde. Och vad ville han äta? Spenatsoppa! Que? Och inte bara det. Utan spenat! Dubble que? Annars har jag lärt mig min läxa. Både bokstavligen och ej.

Trotsade beroendet

Favvopojken på sjukan hade precis sprungit på permission när vi klev in. Typiskt! Samtidigt som mobiltelefonerna var tvugna att stängas av kom jag på att min ligger hemma i garderoben. Men vet ni vad? Det sket jag i! Och var utan den hela dagen. En ganska bra grej för himlarns vad poppis man känner sig när man kommer hem :)

Monkiworld.com

Nu dog jag lite. I alla fall mina ögon. Detta var det snyggaste jag sett på länge och. Jag. Måste. Ha! Transparent, oversize, lappat. Mmm-m! Helt i min smak. Annars är det exakt en månad kvar idag. En månad tills jag fyller onödigt igen. Ungefär som att vara 17. Fast 19. Äsch, ett steg närmare 20. En extra fest. En massa gratulationer. Och lite extra uppmärksamhet :)

Guldigt

Hihi. Jag har äntligen lyckats sno den bra-a basen och högtalarna från twinsen. Himmel det dunkar i hela huset och jag låtsas lite att tonights gonna be a good good night. I själva verket vill väl sängen ha ett besök snart. Men inte än. Imorgon rullar jag på min nya rundstickade och brummar till Hogwarts. Förrutom det väntar ett sjukhusbesök, Umeposten. Och självklart My Little D :)

Leggins

Leggins i olika former och färger. Och material. Apcoolt!! Jag hade inte tackat nej till någon av dessa och speciellt inte till de hitåt vända. Själv skulle jag nog klacka på ett par sketna converse. Som igår på Krogenkrogen. Ingen vrickad fot här inte :) En häst slutade med fem. Varav fyra blev hoppade. Intensivt. Men superkul!!

Up n' down

Partyhatten studsade runt hela Krogenkrogen tror jag. Vi hemgång återfann den finaly sig på mitt eget huvud och det är ju hur enkelt som helst att fejka en bussbiljett via mobiltelefonen. Jag har inte en ska-aldrig-mer-dricka-dag. Men inte heller en wie-vad-kul-fest-ikväll?-dag. Jag är neutral. Precis som jag har varit i helgen. Varken upp eller ned. Jag vet inte vad jag är. Något jag i alla fall vet är att en häst ska hoppas. Tjing!

Rundstickad halsduk

Titta vad my ma' trippade hem med till mig :) En sån som jag velat ha hela vintern och nu när våren närmar sig, så trillar den in i min garderob. Annars slutade damsugarslangen som damsugare på Media Markt. Green var namnet och miljövänlig. Mamma kommer att kunna sova med gott samvete. Själv dreglade jag över HTC:n. Nu? Partyhatten på!! Corona med världens bästa F.

Cola

Kolla vad F har i sitt vardagsrum. Huh? Cola var namnet och det är en dansade papegoja. Och låt er inte luras, den är stor! 183 kronor klirrade i kassan igår, och då åkte ändå favvopojkarna for free. Sex gånger brummade Lilla Röda till Ersboda. Och Två gånger studsade jag upp ur sängen. När vi ändå är inne på siffror - tre gånger skjutsade jag en och samma favvopojke. Rekord!

Monki

Vilken skönhet från aporna! (Läs: Monki hehe) Ryggen är ju solklar och kommer att sitta fint på min. Solbränd :) Sen vill jag verkligen kunna ha syskon på fejjan. Tycker det är himla fräsigt. Liksom hej jag har en familj och vi tycker om varandra. Eller något. Då tänker jag, att jag överväger mellan att twinsen make:ar var sin användare. Eller att jag står över. Och gissa vad....

Koden knäckt

Puh! Trodde precis att jag hade förstört min tredje laddare och att datorn skulle vara död hela helgen. Men nä. Jag hade inte proppat in den i eluttaget. Klassiskt. Förövrigt är det 111 dagar kvar till studenten. Och äntligen lyckades Flickan med kavajen och jag knäcka koden till några klassisars skåp. Ingen liten hämnd :) Just nu funderar jag och F på hur i hela friden vi ska få tag på guldmedaljer?

Småskruffs

Himmel vad alla redan hunnit klämma och känna på zebrorna. Själv kliver jag in i butiken, springer till accessoarerna och ser ett ynka par ligga och vänta på mig. Nog är jag ingen höjdare på att springa på stan stup i kvarten heller. I och för sig. But still. Lite onödigt nödväldigt småskruffs som hängde med. Ett läppglans lite läppglans än det andra. Idag väntar Matte C nationella. Våld i samhället enkät/intervju. Fika på det. Och självklart Little D.


Ringeliringar

Och det där med guld och silver alltså. Ni vet när huvudet äntligen har knåpat ihop en outfit för kvällen av de trasor som hänger. Tanken slår en direkt att de minsta men dock viktigaste detaljerna ska gå i guld ikväll. Och självklart vill vi ha en snygg maffig ring till. Blicken fastnar på smyckeshyllan och vi ser att fasiken, jag köpte ju den nya i silver. Ändå har velandet gått fram och tillbaka i butiken: "Amen jag använder ändå mest silver". Känner ni igen er? :)

Kallhål

Kan säga att klädvalet idag var totaly fel. Skulle jag spola tillbaka tiden skulle jag dragit på både twinsens och mina egna täckisar. Rödjackan istället för gråjackan. Och en mössa med fårskinn i. Vindeln är ett kallhål. Och Gävle, Skövde, Lycksele, Lycksele, Kalix och Östersund. Back off!

Nya solbrillor

Brillor. Glajor. Solisar. Glyser (Läs: Huh hette det verkligen så?). Zebrorna är klara favoriter och bjuppades på av min nya favoritbutik ni vet. Hur coola?! De andra blir perfekta på the hangover-day och täcker i princip hela ansiktet. Ville sno en favvopojkes hela förra sommaren så det var dax. Att köpa egna alltså. Ah, varför hamnar jag och Flickan med kavajen alltid på killavdelningarna? Way much fräsigare things! :)

Fräso

Att se mig i jeans är ingen vanlig syn så passa på och ta en titt. Fann en riktigt fräso skjorta också. Den lär få hänga med i sommar! Jag och flickan med kavajen diskuterade idag vilken liksom... Grupp. Vi tillhör. Ni vet fjortisar, emos, punkare, skejtare. Vi tillhör en egen grupp. Alltså fräso. Haha! :)

Negerbollar

Efter en kvart var dessa ihop trollade. Voila! De var dock uppätna lika fort... Trettiostycken my ass. Och nästan så att det var godare att slicka från fingrarna. Men bara nästan! Tävling mellan twinsen vem som skulle få dela dessa godbitar med mig. Vilket resulterade i massage och en såndär huvud-orgasmgrej. How sweet sister? :) Jag placerar mig en än gång i gruppen Fräso (Läs: livsnjutare). Haha!

Heldag med Flickan med kavajen

Hela Dragonschool aka. Mimerskolan är lediga idag. Det tackade Flickan med kavajen för. Och även jag. Vi är väldans överrens om att vi måste börja tänka på refrängen nu (Läs: Inskaffa sommarkläder). Och eftersom att hon var i huvudstaden i förrförrgår ligger hon steget före. Strömpilen bjuppade på materiella ting och Ica Maxi på drickyoghurtar. Myrorna på ögongodis och Ersbodas H&M på lika dana ringar. Och kavajis på goda skratt :)

Weekday

Gah varför finns inte Weekday i Umeå? Himmel och pannkaka, det finns jädrans mycket skönheter där. Och så vitt jag vet finns det heller ingen webbshop. En stockholmstripp måste därför planeras snart. Eller ännu bättre, göteborgstripp :) Japp! Pengar ska sparas och sommarplagg ska köpas!

Sommaroutfit

Med skjortan i jeansshortsen sådär slarvigt ni vet. Ringarna ska inte gå att undvika och solisarna pryder håret. När solen är i ryggen såklart. Hur perfekt?!?! Min inspiration till sommaren är här och jag vill bära lätta kläder nu. Transparent. Barbent. Glajor. Jeansjacka. You name it!

Sminkning

ellen om Isglass:

kan du inte visa hur du sminkar dig till vardags/fest? :D

 

En söt vill att jag ska visa hur jag sminkar mig till vardags och till fest. Det är absolut ingenting speciellt men finns det fler önskemål om detta ska vi absolut genomföra det.


Plånka

En trogen som hänger med i väskan och håller ordning på korten. Annars är det fettisdag idag. Fettis dag. Fett is dag. Fet tisdag. You name it. Semlor är som sagt ingen höjdare så jag firar det med ostkrokar. Way much better! På grund av min kära farbror sålde jag en extra idag. Guess why? För att hans Breeze Broline springer i (Läs: på?) V75. Jag tackar och bockar :)

Nya klackar

Grävde fram ett par nya klackar i Bågen igår. De innehåller två sulor och är en storlek större. Jag tänker att det får duga tills jag blir rik. Något ni inte behöver tänka på är mina blåslagna fötter och ben. Efter en helg är det en vanlig syn :)

Det går inte att få för mycket av ringar

Himmel vilket besöksrekord. Jättekul :) Jag bjuppar därför på deras nya skönheter till fingrarna. En på varje säger jag! Jämarns alltså! Det är nära att jag klickar hem ett par stycken. Fraktfritt och allt. Min favvo är den svarta till vänster. Vilken är eran? :)

Feber

Sådärja! Anmälan till högskoleprovet är gjort och stuvade morötter har placerat sig i magen. På köpet har herr feber valt att placera sig i min kropp idag. Så lite hängig, det är jag allt. Å de där med favvopojke och ringa och väcka, det börjar bli en vana. Skillanden idag var SMS-spamm. Det funkar de också? :)

Solsken

Det var absolut inget fel på att gå till bussen imorse. Fem minuter tidigare gick vi till och med. Jag och mina solisar. Jag är inte så arg som jag ser ut. Little D och Mr D är båda sugna på en tur i solen och jag bangar inte. Ikväll ska jag styra upp något som jag velat ha uppstyrt för en himla massa månader sen.


Valentines day

Någon semla blev det inte. Hatten av för er alla som äter semlor. Ingen höjdare. Ska man ens äta semlor på denna hära dagen? Just nu reapetas denna. Och jag vill att mina ögonlock ska bli tyngre. Någon klok sa en gång att datorn inte är en hjälp. Kanske OC vill hjälpa?

Burk cola

Det är nästan så att jag vill gömma ögonen bakom dessa med solglas i. Och inte bara nästan. En favvopojke ringde och väckte mig och brummade hit med en kall burk cola. Dagens (Läs: årets?) hjälte. Speciellt när dagen efter inte alls är på min sida idag. And happy valentine's day people :)

It's locked now we here same as before

Slam Harder - Onyx

Krogenkrogen

Sen tyckte några favvopojkar att jag skulle stå i mål när de spelade hockey. Himmel de där puckarna är inte att leka med. Dessutom kallar jag dem alltid för boll och några lyckades jag rädda. Eller... Några lyckades pojkarna träffa. Skulle man också kunna säga :) Blåmärkerna kryper nog fram imorgon. Men det är framtid. Nu? UTGÅNG!


En sista vinst med D

Vi tre som körde mot Vindeln 0830 imorse (Läs: inatt?) hade stadig telefonkontakt gällande renarna. Endast spår syntes till och det tackade vi lite för. Jag lyckades hamna i mitten. Jätteskönt! På något sätt. En himla massa minuter lyckades jag köra in och inte kunde jag låta bli tagga kvällen till Good good night heller. Högst upp på prispallen kom vi :) Jag och min älskade D.

Geléhjärtan

Efter en high five på Waynes. Och tedrickande. Slutade vi körandes i Lilla Röda och Bjöörns till en favvopojke som hakade på F och mig till X3M. Med endast ett godishjärta i betalning var det värt ett nyktert besök tyckte vi. Nä nu måste jag blunda. Imorgon ska jag tävla två :)

I am ashamed that this is my decision

Jag håller på att avsluta ett kapitel i en histora som inte skulle ha några kapitel. Vad hände med föralltid? Jag förstår nog inte ens själv vad jag håller på med. Jag är inte såhär stark. Jag får se när allihop hinner ikapp mig. Tack för allt. Jag älskar dig.


Glad över Onlinejobb

Idag tycker jag att en surtant hade rätt att vara sur på mig när jag ringde. Hon skulle dra ut en tand och plötsligt var jag himlarns glad över att jobba på Online. Och att jag tjänade 30 riksdaler förra passet. Och att det var -17 grader ute. Och allt sånt därnt negativ. Efter fyra månader lyckades jag internetta från podden och plötsligt kändes passet himlarns mycket kortare. Jag laddade ned massa nya apps innan jag brummade till min ädla springare :)

Vad har jag gjort?

Älskade älskade vän <3


Isglass

Tandisbesöket slutade med värre ilningar. Och inte blev det bättre av att se en pojke äta isglass. Himmel! Har han inga föräldrar? Jag fick aldrig äta isglass på vintern. Nu vet jag varför och tackar för det. Och ser ni hur sen jag är till jobbet? Jag började halv. Måste rusa! Men först ska en alvedon och en ipren få slinka ned.

Pälskrage

Här har ni pälsis. Vi trivs mycket bra tillsammans men dessvärre har jag slarvat bort en av mina skinnhandskar. Och så himla typsikt med bara en. Tycker ni inte? Lika bra att tappa bort båda två när man lix är igång tänker jag. Jag tänker också att det får vara tills nästa vinter. En massa nykomlingar har hittat hit. Välkomna! Något ni önskar att se mer av? :)

Fashionology.nl

Hittade fyra snyggingar till fingrarna. Ser ni? To die for allihopen! Kors är absolut något som hittat modet och welcome tänker jag. Hade det varit H&M's priser hade jag klappat till direkt. Men med frakt och extra kostnader lägger jag tyvärr ned det. Ögonshoppa går ju alltid :)

Lindex

Efter köpet av pälsis (som jag by the way skulle visa er, det kommer!) så fastnade jag lite för denna butik. Otroligt nog. Ni får inte tro att det är vit bas bakom den med spets, oj vilket ögongodis i butiken :) Bilden på halsbandet lånade jag härifrån då det inte ville visa sig på webben. Något som också gömde sig var en snygging till väska. Svart skinn med en nitrand. Om den flyttar in hos mig ska ni få se.

Bil

Har varit himla snäll idag och hämtat en favvopojke innan skolan och lämnat en annan efter. Betalade faktiskt parkeringen och 61 kr rullade ut. Kronor som kan rulla på annat men nae. Tänk er ett Frisko till exempel? Nu ska jag fortsätta skriva på min livslista. Haha! Hejs!

Vår

En gamlis outfit jag inte har visat. Flätan är nog något som kommer att få hänga med i vår och varför inte tänker jag. Det svarta ska absolut hängas undan och bruna ben ska visas tillsammans med ljusa färger och ringar i mängder! Sommaren är galet välkommen. Men framför allt våren som ändå kikar fram lite nu. Tycker ni inte? :)

Glasögonhalsband

Ser ni? Hihi. Den jag trånat efter sen road tripen. Ja, nästan i alla fall. Jag tänker att den absolut får duga tills vidare. Nu fattas bara den vita oversize tee:n med en stor ficka på bröstet. Slitna jeansshorts, raybans och vita converse. Och bruna ben såklart :)

Bussresa

Just nu gnager jag på en nöt. Såndär julaftonsnöt. När batterierna tog slut på podden och bussen bara hunnit till Fabriksgatan blev jag less. När en snubbe började prata om folkgrupper som blivit till jägarfolk ville jag dö lite. Resten gick finemang! O justja, sen måste ni ju få se vad jag inhandlade idag :)

Kloka ord


Ibland har jag mina brightmoments. Dessa har ni hört om förrut. Och kolla så himla visa ord jag ville dela med Flickan med kavajen. Och jag tror hennes bror är på våran sida också. Hihi. Annars skrapade jag ihop hela tre tiokronor på Online idag. 10 kr/h är alltid något att skryta om. Eller...?

Spår i mörkret

Att man njuter lika mycket varje gång man lägger sig i sängen med fyra kuddar, duntäcke och en filt :) D och jag såg jättekonstiga djurspår när vi ute och frös. Vi förföljde dem tills mina hjärnspöken sa att det var en ond avatar. Då vände vi. Det ända vettiga jag fick ur tandläkarna idag var att jag ska dra ut en till tand. Hallelulja! Mer soppa och potatismos till mig.


Karma

Karma kallade min mamma dagen för och jag är beredd på att hålla med henne. Två krockar vs. två böter. Den ena aningen större än den andra. Liksom krockarna. Men jag har lärt mig min läxa och ska lugna ned mig :) Nu ska jag slänga (Läs: surpla) i mig något ätbart och sedan viskade F något om Umåker? Vi ser. Det är hon som håller i ratten nu :)

Here you go! Den frysta råttan jag ska skära i imorgon. Mmm!

Pengar rullar ut

Åh. Förrutom att en lapplisa var snäll och visade vart jag skulle parkera utanför sjukan, så har dem inte varit på min sida idag. 350 riksdaler parkeringsböter och en dold hastighetskamera som jättegärna ville fånga mitt fotogena jag på bild. Grattis Agnes! Flickan med kavajen bjuppade på lunch.

Och har världens snyggaste väska.

F har tagit körkort

Vaknade av att en glad ringde och väckte mig. Igen. Miljoners grattis och äntligen :) Jag gruvar mig för att hämta ut den där himlarns råttan. Redovisningen jag har om cirkus halvtimman feels nothing. Och den har jag inte ens tränat på. Nae nu ska jag fortsätta dricka upp min drickyoghurt och brumma till skolan.

Död råtta

Mamma hoppar efter bakskålar i köket och det snurrar av X och Y och logaritmer och exponenter i mitt huvud. Imorgon ska jag brumma till en djuraffär på lunchen. Och guess what? Hämta en råtta. En död sådan. Hur sjukt?! En som jag och några klassisar ska gräva i på tisdag. Euh! Vad säger man? "Hej! En död råtta, tack :)" Undrar om det kostar någonting? Hmm.. Jag får klura lite. Nu? Back to snurrningen...

 

Och justja, de där Riesen kan jag inte ens äta p.g.a. tanden...


Q-bag

Jag grävde precis fram denna. En goodiebag min mamma fick för något halvår sen. Den är enligt mig lite halv oldschool och hängit skön. Men när och till vad kan man bära en sådan? Det får vara en sock-korg så länge :)

My new husband

Hahaha hur ball är han inte? Solklar favvo och har absolut kammat första platsen på min-man-lista. Tobbe trollkarl petad till andra. Totaly sig själv och skön som tusan :) Bara att han stavar sitt namn med C gör att jag smälter! Annars har jag hängt med några andra favvosar ikväll. Vi har lärt oss sladda. Varit överens om vilka låtar som gäller. Och blivit rädda när vi skjutit varandra i ett pangpang-spel.


Favvopojke och Favvo D

En favvopojke skulle absolut följa med till D. Rida stod på hans schema och D blev fundersam på vem som satt där uppe egentligen. Nu ska vi catcha upp på två pizzor för 60-lappen. Men först? Citodon och OC. Tjing!


Fyllechaffis

Efter att ha ätit upp en hel B&J och plöjt igenom en himla massa OC-avsnitt hamnade jag på förfest med rollen chaufför. Till Corona skulles det bestämt och därefter hamnade en favvopojke hos mig. Efter att han kört ned en bit av staket. Haha! Nu ska jag plöja igenom ett sista avsnitt och sen tror jag bestämt John Blund knackar på :)


Pälsis

Haha! Det gick ju inte för sig att köpa endast två Ben&Jerrys och sedan rulla hemmåt. Nae jag kände ett starkt sug åt klädbutiker och hamnade på Lindex. En sån här som jag har trånat efter trillade ned i den köpta påsen. Och dessutom en till mascara och ett torrschampoo. Det sistnämnda är ingenting jag har erfarenhet av men blev sugen på att testa :) Ni ska få se pälsis på sedan.

Lovley summerclothes

Hade inte tackat nej till något av detta. Speciellt inte kilisarna. Och speciellt inte tillsammans. Jeansshortsen kommer att vara basen i min garderob i sommar. De går att använda till allt. Från en vanlig stan-dag, till stranden, till beachpartyt. Mmmm! Nae nu ska jag brumma iväg och roffa åt mig några Ben&Jerrys.

Tandköttssmärta

En glad ringde och väckte mig i morse :) Jag tror att tandköttet saknar sin tand ibland då smärtan är så gott som olidlig. Och det ser ut som att jag har en tennisboll lagrad på höger sida. Och därför blev det absolut inget jobb. Drog istället på mig en lite mysigare outfit och lät en lärare hjälpa mig med matte C på Vasaskolan. Nu är jag hemma igen och äter mitt första mål för dagen. Potatismos och ärtor. Nästa steg blir väl välling? Några avsnitt OC kallar. Tjing!

Citodon

Ungefär exakt såhär kommer min helg att se ut. Kul, huh? Att det fortfarande kan blöda har jag svårt att förstå. Och att jag inte fick rida på tre dagar? Skämtet och jag hoppar upp redan imorgon! Utgång (Läs: ingång) skuts upp till någon annan helg framöver. För vad är väl en bal på slottet...?

Utdragen tand

Jag tror att jag darrar fortfarande. Och att jag kommer få really really really ont om någon timma. Något jag annars vet är att jag sitter med två tussar i munnen som ska stoppa blodet som aldrig stoppar. Och att mamma kommer hem med något ätbart från Max. Frågan är bara. Hur bra kommer det gå att äta...?

Podden

Idag går jag halvdag. Jag ska alltså dra mig från skolan, typ nu. Skönt tänker ni? Inte om ni visste anledningen... En tand ska försvinna från mitt tandkött och ont är bra förnamnet på vad det kommer att göra. Tortyr var det att sitta med klassisarna vid matbordet och inte få ta ens en tugga. Nae nu ska jag plugga i dessa som jag absolut aldrig kan leva utan. Och trippa till bussen!

Atjoo

Har ni märkt hur skönt det är att ha snytit sig? Jag har precis gjort de. Inte snytit mig. Märkt det. Själva processen är himla äcklig men att ha gjort det är ju som att sväva på rosa moln. Och för er som känner mig kan jag svara ett Nej! på frågan direkt. Jag har inte slutat använda nässpray. Lite att jag lurar mig själv att jag har blivit bättre eftersom att jag tar en bra och en dålig spray varje dag. I stället för en dålig.

Håkmark

Har just sett the sadest O.C-avsnittet ever. Vad hände med att jag hade grown up från O.C? Nä, fy tusan! Woezer är den jag måste höja till skyarna ikväll då han faktiskt, vissa sekunder inte ville äta upp molnen. Och hindrerna inte ville äta upp honom :) Sedan rinner vi ju därifrån nu. En efter en. Åtta har blivit till sju. Och inte är sex, fem, fyra, tre och två långt borta heller. Undra bara vilket nummer D and I får.

Modekungen.se

Klickade in på modekungen.se nyss. Har inte varit någon större fan av den hemsidan förrut men himmel vad den växte i mina ögon! Allting ovanför är enligt mig to die for! Halsbandet hittade jag ett liknande när vi var på våran road trip men plånboken sa stopp. Hade jag vetat hur mycket jag skulle sakna det hade jag dirr övertalat den. Tusan också!

Partymixxxx

David Guetta Feat. Kid Cudi - Memories

Mysigt impulsigt

Vem vill inte springa runt i något sånt här? Transparent. Djurmönster. Slitet runt armen. En hit i sommar! Som vanligt slutade min och F’s Wayneskväll med mysigt impulsigt alkoholigt. Igårkväll alltså. Jag höll mig på det torra men inte alla andra. En tisdag. Hihi. Byggarnas dag på Mimer idag. Och D och Woezer ska få sig varsin körare. Och justja! Balen är den tredje juni för oss. Iiih!

En lång dag

Två snyggingar som ville haka på hem igår. Välkomna! Exakt precis nu är jag hemkommen efter att ha sett en person gå med crocs idag. Himmel så blött om fötterna. I alla fall som det såg ut. Fönstersnickarna i Bågen kunde fått vara aningen snyggare. Och gärna utan tröjor! Den turen hade jag inte och på köpet skrämdes dem. Nu har jag i alla fall nytt hår. Awesome! Middagen bestod av yoghurt och två chockladbollar. Efterätten av marängsviss och chips. Med massa tjejor :)

Sommaroutfit

Hur skön sommaroutfit? Ett par cykelbyxor, till slita converse, till en transparent topp. Kavajen har åkt på idag och ska göra mig sällskap på både Online. Vasaskolan. Och vid klippning. Och F känns helt rätt ikväll :)

Hårfärg

Förstod att det första ni tänkte på ett scroll ned var min hårfärg som jag vet är gräslig. Och längden. Huvva! Imorgon blir det andra bullar och äntligen skall jag få kapa av håret en aning. Och kunna visa färgen utan att skämmas. Mörkare blir det. Och framför allt samma nyans i hela håret. Halleluja! Besöksrekord idag igen. Hur kul? :)


Todays

Huvva vad det blåser kallt i mitt rum. Visste ni att det har varit -27 grader idag? Och tänk att det redan är februari. Januari är alltid den månaden som glöms bort. Jag kommer aldrig ihåg vad jag gjorde i januari månad. Nu ska jag komma ihåg att jag var i Borgafjäll. Myste med F på Waynes. Festade billigt på Krogenkrogen. Road trippade till Övik. Och saknade dig. Den som hänger runt halsen är nygammal. Och fulsnygg :)

Make up store

Make up store är verkligen storfavoriten enligt mig. Bra kvalité till rimliga priser. Eller... Orimliga priser just när betalningen sker och kortet bränns. Men däremot har jag aldrig köpt en produkt flera gånger. Förutom deras foundation. Såklart. Mascaran är dock ingen höjdare och där håller jag mig till clinique. Det borde ni också :)

RSS 2.0