HUMMMMMERN

alltså fröken sjöström hade ju verkligen avgudat gårkvällen om hon befunnit sej i umestad. jag tror inte hon hade det så tokigt hon heller då hon faktiskt såg jay-z live men klonad hade hon velat vara igår. jag, favvopojkarna och palmen spenderade x antal timmar i en fet hummer och det var ASMMMM!!!

ikväll ska vi återigen roa oss utan älsklingsagneta, den här gången med bio, eclipse såklart och jag älskar den redan såhär i förhand :) men om några timmar är hon tillbaks och kan vänta sej en inneboende! tjing!




är du sjuk i huvudet kvinna????

nu är det bara att ligga i för agneta kommer nämligen hem om några timmar och det är med en stor förväntan vi hoppas hon styr upp nu... förövrigt så har den här helgen varit jävligt nice! jag som trodde jag skulle bli övergiven samt känna mig som en nunna för att alla andra i stan lämnade mig för borlänge men ack så fel jag hade. det blev en rejäl tvådagars och hummern var nog den bästa fest bilen jag någonsin åkt.

nej jag har inte tid med det här för nu är det nachotallrik som gäller. PEACEEEE

dont fucking tell me what to do

men tjatjaaaaaaaa, nyss hemma från göteborg! eller pojkarna drog med mej till droskan typ en kvart efter ingång för droskan. så där fann ni mej medans en full niklas levde livet på götet? jag har faktiskt ingen koll då uppdateringen var dålig, typ lika dålig som niklas är på all blogg-rapea.

agnes är btw lika dålig på både uppskattning och uppdatering. MEN hon har det underbart. nu? sängen.

trädgårdennnn

igår kämpade både jag och nikkeP på online. älsklingsagnes hade naturligtvis varit med oss om hon inte just då rullade några mil söderut dit jag många gånger under kvällen fick bekräftat att sommarvärmen har kommit! niklas lämnade mej efter jobbet, eller jag lämnade honom på haga snarare, sen kände jag mej ensamast i världen. styrde trots det upp kvällen rätt bra och hängde på både pipes och trädgården. det var keeeewl men agnesfuckingsjöström hade jag gärna haft vid min sida! hoppas du tar det lugnt på fred och kärlek och inte gör något jag inte skulle gjort!!(!!!!!!!!)


såjah

efter flera veckors försök har vi äntligen lyckats klura ut fröken sjöströms lösenord! Och under hennes vistelse i borlänge har vi tänkt att blogg-rapea henne i hopp om att hon tar upp den hon tar upp den då hon kommer hem...
Jag och min kompanjon mcfjellan hälsar er härmed välkomna tillbaka!

RSS 2.0