Tidig äggjakt

Kolla vilken tid jag är uppe! Och inte bara uppe, utan på Dragonskolan är jag. Varför undrar ni? För att det är påskäggsjakt och vi ska söka igenom hela Draggen för att sedan bege oss till Mimer innan lektionstid och söka igenom där. De lägger ut nya ägg varje dag. Igår hittade jag ett tomt. Önska oss bättre lycka idag!

Tjuvkik på balklänning

Godkänd var ordet! Och min också. Även denna från Vila som är lite utav en favorit. Kom precis på moster med att försöka få på TVn. "Agnes, varför funkar inte fjärrkontrollen?" Jag blev inte förvånad och svarade "För att du håller den åt fel hål..." Mamma är likadan. Äpplet faller inte långt från trädet :)

Jeansshorts

Sådärja! Nu är fyrahundra draget från kontot. Men jag är nöjd! Fikade med tandläkar-moster hela kvällen igår och nu ska jag springa till Pa100-opposition. Jag ska dra på mig solbrillor idag till och med. Och sedan ska mamma och moster få bedöma min balklänning. Är betyget godkänt blir den min :)

Tandläkar-moster

Efter några ciggpauser och statoilpauser kom vi rätt långt med pluggandet. Har precis catchat up med F över en fika och nu är mina ögonlock så tunga att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jo, en sak vet jag. Att tandläkar-moster kommer hit vilken sekund som helst :) Och att jag ska se en himlarns massa OC-avsnitt nu.

Plugg med Flickan med kavajen

Exakt såhär ser ett hörn i mitt rum ut just nu. En Flicka med kavaj (Läs: inte bokstavligt) pluggar flitigt NkB. Personligen har jag precis sågat en antjävels rapport. En spottyplaylist, ostkrokar, subwaymackor och en himlarns massa böcker och papper håller oss sällskap. Ni ska få se dagens sedan också :)

Äggjakt

Tusan att jag hade sovmorgon till 10.50. Exakt alla skåp utan lås var uppbrutna. Ledtrådar rullar ur eftersom på fejjan och jag vill bara ha ett. Jag ska ha ett! Grrr. Dessutom har vi gjort halva vårat lakan klart. Det är jättefint och jag har gjort alla konturer :) Mimerpeople - ni får se det på onsdag. Over n' out.

Prommis

En ynka bild från helgen fann jag. 2.5 timma prommade vi nyss. Så jag fick lov att ställa in både plugg med Flickan med kavajen och fika med F. Men bränt fett har vi gjort! Och nu vill jag vänta tills efter 00.00 så jag kan äta toast. För imorgon räknas kalorierna från noll. Haha!

Studentskor

Grävde fram dessa hos far för någon dag sedan. Tanken slog mig att de kanske duger till studenten? Med lite uppfräschning och omklackning såklart! Jag tror nästan att det får bli så. Att hitta ett par vita i 35 kommer att vara hopplöst ändå :) En favvopojke har precis farit och snart kommer två nya. Mina favvopojkar är bäst! :)

Liten ros

Kanske till balklänningen? Studentskivan? Jag har precis spillt ut gröt över hela mikron och även förlorat en timme i tid. Jag gillar bättre när det vinns en. Och sommartid my ass! Det är en snöorkan utanför mitt fönster. Stora flingor är det också. Och snart april. Men jag har hört att man blir glad av glass. So thats next :)

Earth hour och Monopol

Min vinnar-helg fortsätter med seger i monopol mot två favvopojkar och en av twinsen. Inte ens hade jag Centrum och Norrmalmstorg :) Mamma inspirerade med Earth hour och vi hakade på. Några timmars mörka rum med tända ljus borde urspela sig oftare. Superjättemysigt! Annars är vägarna som skridskorbanor. Tro mig. Jag tolkade bakom bilen i bara Coop-conversen.

Dödskalle

En ynka dödskalle till fingret fick följa med hem. Behövde en till dag att ställa in mig på fyrahundra ni vet :) Och ni vet Flickan med kavajen? Jag rotade igenom hennes dator en snabbis idag och namnen och innehållet på hennes mappar är inte okej. "Björn på baksidan" och "Älgjakt 1999". Hallå liksom :)

Lazerdome

Jag hade en riktig vinnarkväll igår! Ser ni rankingen? Och då körde jag mot duktiga favvopojkar med flera. Vad hände? Vann även E4 raceing två av tre gånger mot en favvo som inte är dålig någonstans. Det måste vara adrenalinet som sätter igång, jag ba skakar. Haha! Nu? Slänga i mig frulle och catcha up på stan tillsammans med Flickan med kavajen.

Halvbror

Kolla min halvbror! Han har så himla många olika sidor. Och roliga sidor. Först är han full. Sen arg. Och sen gullig :) Det är det inte alla som kan va! Nu ska jag fara och möta upp en som är som en syster. Ni vet vem jag menar. Och sedan ville en favvopojke ha fylleskjuts och några ändra hänga. Vi impulsar :)

Väskan och nyleggingsen

Ikväll lägger jag partyhatten på hyllan faktiskt. Skolan bjöd på äcklig lunch och stan på en undanläggning av ett par jeansshorts. Skitsnygga men jag måste ställa in på mig på att jag kommer att förlora fyrahundra. Haha, det krävs en natt eller två. En favvopojke bjöd på plugg och nu bjuppar snart mamma på middag. Fan vad jag bjuppas till :)

Lite saknad av skolan

Kvällen övergick till natten. Men here you go :) Imorgon ska jag ta mig en tripp till skolan även fast jag är ledig. Men vet ni en sak? Jag tycker att det är kul att vara där. Två dagars ledighet varje vecka har resulterat i detta. När jag dessutom var ledig dag också. Och ikväll kan man säga att jag har blivit lite helare igen :) Åtminstone tagit ett stort babystep.

Ny väska

Är den gräslig? Den som hänger runt armen? Som mamma kom hem med till present. Jag vet inte vad jag tycker om den. Jag har nog ingen snyggare så den får duga. Väskor är ingenting jag någonsin lagt pengar på men kanske borde börja göra? Ett tjuvkik på vad jag klär mig i idag. Resten får ni se ikväll. Hejdå sötnosar! :)

Strandkollage

Ah! Floppflopp är såhär (Läs: jätte) somrigt. Och så tänker ni att skjortan är transparent med uppkavlade ärmar. Solen ska helst vara så stark att brillorna inte hjälper. Men däremot hjälper huden att bli brun :) Tänk att allt slutade från H&M. Men då inte bara damsidan. Himmel varför handlar man inte oftare från herr?

Hiphoper

Jag vill inte ens prata om hur det gick att sälja på Online. Himmel jag blir inte rik nästa fredag. Förfesten igår verkade spåra till hiphop-tema ser jag ju nu :) Drog med Flickan med kavajen och en favvopojke till Mias för fyllemat till lunch. Fett gott. Lagade dock middag hos pappa sen som jag i slutändan bara kunde kolla på. Slängde allt. Don't ask why.

Födelsedagsfika

Mådde inte hundra när jag vaknade idag. Inte ens femtio. Fy tusan! Flickan med kavajen bjöd mig i alla fall på födelsedagsfika i måndags. Hur gullig?! Samtalet spårade som vanligt och goda skratt fick vi allt. Typiskt att jag bokade in en full dag efter en kväll då jag varit full. Jobbet väntar efter 15.40 då skolan slutat...

Jeansskinnleggings

Iiih en till present jag fick. I love them. Och inte helt svarta, vilket kan vara ett problem och även argumentet till att jag fick dem. Ni ska få se dem på :) Pa100 är inskickat och likaså NkB. Får jag inte MVG på sistnämnda ryker betyget. Mmm, älskar pressen... Nu släpper vi dock pressen och tar upp taggen istället! Palmen Crew och c/o drar med oss på Corona ikväll :)

Nytt halsband

En liten present jag tackar så mycket för! Blir perf till bustiern matchat med spets. Något som inte är lika perf är att jag har suttit inne sen 10.00 och skrivit Pa100. Inlämning 23.59 ikväll och kommer jag inte utanför huset snart smäller jag av. En fågel viskade att man blir glad av glass. Jag tror bestämt att jag trippar förbi frysen :)

Glitter spray

Lite lustigt att jag vaknade idag och insåg att jag hade glitter över hela sängen. Lite sent sådär eftersom att jag glittrade i lördags. Men vad har lite glitter skadat egentligen? :) Ska du någonsin göra dig glittrig rekomenderar jag denna. 30 ynka kronor och du kommer att blingblinga hela natten. (Läs: Och morgonen där på och lite längre)

Tårta med bästa

Ihh pirr! Det bjuppades på tårta @ my place och alla bästa var där. Typ :) Blommorna fick jag av en favvopojke och av resten fick jag en himlarns massa skratt. Och lite till. Annars tycker vi att en ny facebook-grupp borde startas. Den ska heta "Vi som tycker att Agnes träd ska få stå kvar". Hur bra? Haha!

Dagen med stort D

Vaknade upp och såg att det var strålande väder. Perfekt! Väl på skolan möttes jag av en inställd lektion och en icke inställd lektion. Möttes även av himlarns många grattis-sms. Tusen tack allihopa! Flickan med kavajen underhöll mig riktigt bra, ni ska få se :) Ni ska även få se lite preseter jag har fått/kommer att få.

Hurra hurra hurra!

Hihi, dag är det dagen med stort d. 19 bast. Grattis till mig! Inte illa. Kolla vilken stor vinflaska jag fick av två söta! Frågetecknet undrar ni? Haha, jag också. Det var för att det passade så bra, helt enkelt :) Nu ska jag ta en dusch och sen promma till skolan.


When the drugs don't work no more, you get high on life

High on life - Henok Achido

Agnes 19 år!

Ett smakprov från igår. Idag är det söndag och sista dagen på veckan. Och även sista dagen som 18 åring. Himmel vilket roligt år jag har haft och det kan ju bara bli bättre :) Studenten, balen och studentskivan väntar runt hörnet och sedan öppnas en himlarns massa dörrar. Pirrrr!

Nya skor

Titta vilka passade jag fick! Glittertema och allt :) Röda partymuggar dracks ur, och här har ni melodierna som spelades. Det där med aldrig mer städa en toalett har redan spruckigt, då den inte alls såg särskillt trevlig ut när jag sprang hem från Krogenkrogen 02.30. Haha! Och om någon saknar ett vitt örhänge vet ni vart ni ska vänta er.

Bling bling


Pirrr! Dessa glittriga får duga till kvällen. Det är ett par leggings och jag tror att linnet från igår får åka på. Dock lite glittrigare under. Käraste mamma glömde mig på stan, så jag gick upp till pappsen istället. Nae, nu kommer F och hämtar mig vilken sekund som helst. Imorgon lär det bjudas på en hel del partypics! :) Hörs!

Lackkk

Jag kan inte sluta dingla med benen och tagga till musiken! En ny spottylista som kallar sig ”b-b-b-bb-day” har börjat göra sig redo för kvällen. Jag kan bjuppa på den senare om ni vill :) Men först måste jag trippa ut på stan och hitta något att bära ikväll. Och för första och sista gången har jag städat en toalett. Tjing!


Smakprov

En orättvis bild. Men i alla fall ett smakprov på min studentis. En kinarestaurang drog en himlarns massa pengar igår. Men en trevlig stund med tre favvopojkar fick jag allt :) Mellanlandning hos en av dem, och sedan skjutsade en annan mig till 5ive där ghettotema syntes. Och just nu är jag bara taggad. B-day party tonight!!

Outfit for tonight

Den meningen som jag absolut har använt mest under min gymnasieperiod är ”Det finns på fronter”. Känner du igen dig? Haha! Jag personligen tycker fronter är en skitsida. Men det är ju jag :) Ledig som jag är idag gick bussen till Krogenkrogen igår, där karaoke stod på schemat. Idag väntar fribiljetter och 5ive. Dock nyktert. Eller, ett försök på nyktert. Haha!


F

För cirkus tre timmar sedan sprang vi runt och skrattade på universitetet, och om cirka tre timmar ska vi skratta igen. Och ändå lyckas vi catcha up på ett telefonsamtal för dryga halvtimman sen där orden "Jag saknar dig" sägs till mig :) Sådär helhjärtat ni vet? Hon är liksom Hon med stort H. Bästa bästa F.

Beroende

Nog hittade jag F allt :) Men himmel vad stort och mycket folk. Ni vet det där med beroendet jag babblade om förrut? Det gäller samma sak med kläder. När jag blir kär i ett plagg använder jag det varje dag tills det blir smutsigt och sedan hundra gånger efter det tvättats. Tills jag blir less helt enkelt! :)

Produkter

Jag vill ju så gärna försöka göra en förändring i vardagen och försökte då härom dagen på Online. Samtidigt som jag tänkte samla lite vuxenpoäng. Med latte, med lite extra mjölk i. Hann mest sätta mig på stolen innan jag sprang och bytte. Till cacao cream med extra socker. Hur vuxet?! Mamma visade sig med lite nytt i hyllan till mig. Tackar! :) Nu ska jag springa och se om jag någonsin kommer att hitta F på univeritetet. Tjing!

Hos pappa

Min nya foundation är kanon! Den rekomenderar jag starkt och kommer att köpa flera gånger. Studentklänningen är för första och sista gången köpt. Ni kanske får se lite utav den senare :) Samtidigt hittade jag en balis och det kliar i fingrarna. Dock är utbudet enormt och jag kommer aldrig att kunna bestämma mig. Iiih det pirrar :)

Baby, just smile for the camera

Slim Thug - Smile

Studentisar och Balisar

(Blunda för missfärgningarna på bilderna) Att tacka nej till någon av dessa till balen/studenten/studentskivan skulle vara dumt. Ett måste är antingen spets, paljetter, transparent eller skinn. Min blir i spets och jag ska snart springa och köpa den. Vilket jag har kunnat i ungefär två timmar. Men hänger kvar på skolan. Hur töntig?

Less is more

Kokos luktar jag nu och gör gärna om påhittet ikväll. Ska jag beskriva det med ett ord var ordet. Svårt. Särskillt ansträngande eller jobbigt kan jag inte påstå. Men när de där himlarns stegen sitter i hjärnan förändras det nog till något av de sistnämnda. Och less is verkligen more och något jag kommer att köra på i sommar. Bara en inflikning sådär :)

Qlinique

Den lilla som ruinerade mig idag. Skulle vara sådär extra bra och grejer. Jag måste vara en väldigt enkel kund för försäljare. Nu är hur som haver gympashortsen och den höga hästsvansen på. Här ska step dance:as och jag har ingen aning om vad jag har gett mig in på. Som sagt, time will tell. Och hej alla nya, igen! :)

Klumpar

Typ (Läs: exakt) såhär sitter jag nu och vill bara ha klumparna i min Ben & Jerrys. Laktos har aldrig varit min starka sida och efter en och en halv glass är magen ganska arg. Just nu pågår en fight mellan den och smaken. Smaken är i ledningen och jag tycker i. Allt för dessa klumpar. Mums! :)

Glitter leggings

Förrutom att jag hittade en julgran på Online och att jag har blivit 590 kronor rikare (Läs: Nästa fredag) så har den här måndagen varit väldigt måndagig. Jag hittade ett par glitter leggings som passar perfekt till mitt glitter-tema på lördag. Som by the way kommer att börja med go-middag med alla bästa. Och sluta med fulla och partande människor :)

Kollage

Hittade något jag knåpade ihop härom dagen och jag är hemskt sugen på "Knokk klockan". Perfekt i sommar till en brunbränd handled. Tycker ni inte? Jag har även börjat bli sugen på H&Ms skinnjacka som hälften av Sveriges tjejer bär. Förståeligt dock :) Legginsen är ju to die for och det ogillas att de inte fanns i min storlek sist. Skor i färg är apcoolt. I alla fall convisar.

Step dance

Ihhh, klickade in på statistiken och såg att sträcket sträckte sig ända till skyn. Välkomna alla nya! :) Annars älskar jag morgonar som denna. När jag vaknar upp lagomt till att hinna se ett OTH-avsnitt innan duschen kallar. Hur skönt?! En klassis styrde upp Step dance för oss imorgon. På Iksu. Som sagt, mitt nya liv.

Prommis i finvädret

Vi prommade en väldans bit idag. Jag och en favvopojke. Enda till en annan favvo och tillbaka. Kyckling och Loka prioriterades före Frasses och Cola. Hur duktigt? Himmel jag sitter endast inne och jäser på dagarna nu för tiden. Vi båda var rätt överrens om att något måste göras. Jag föreslog gympapass vilket inte var lika populärt från den andra hjärnan. Really, what to do?

He loved her so. But she was already gone, long ago

Salem Al Fakir - Astronaut

Vampire diarys

Har ju helt glömt bort att visa er en till New in. Älskar dragkedjan och hur perfekt med en färgad BH under? Eller varför inte spets? Nu fattas bara lite varmare grader celsius och voila! Jag blev aldeles pirrig av att ladda hem alla nyaste Vampire diarys. Jag har inte fått se det för mig själv förrän jag sett klart alla OC avsitt igen. För det värsta som finns är att inte kunna se i sträck. Eller hur? :)

Apberget-häng

Ser ni så himla härligt vi hade det? Salem har hoppat rakt in i mitt hjärta. Hur himla söt?! Hur Sverige sen röstar går aldrig att hoppas på. Om jag så ska tömma sparkontot måste jag bara se honom på Umeå Open. Iiih! Sen grät jag lite till en World Trade Center-film med några söta. Och glassen passade perf! :)

Vit skjorta

Igår hade jag och F våran första apberget-dag. Idag körde jag på en favorit i repris, denna gången med Flickan med kavajen. Och solen, glajorna, te:t och ciggen. En vit för fyra tiokronor fick följa med hem. Det var väl ett himla bra pris? :) Kavajis fick nytt hår och även färgat. Och jag mat :)

Skadad favvopojke

När en favvopojke ringde från Borgafjäll härom dagen hade skotern styrt upp och allt var bra. En dag senare färdades han i ambulanshelikopter med ett krossat revben, skrapsår och en hjärnskakning till Lycksele sjukhus där han blev kvar i sju timmar. Himmel!!! Inte skrämmas så! Nu trippar jag ut i solen med Flickan med kavajen :)

Blingbling

Vet ni hur jag dirr kan se att detta är en bakisdag? På att det står 40 glas med vatten vid sängen. Igår efter att ha darrat av för lite att göra förvandlades jag till hjälte och räddade Mr. D som hade ont i magen. Kassman kom med pizza och mina matvanor har inte förbättrats at all. För gissa vad lunchen stod av? Ah, pizza... Jag minskar dock ångesten då prommisarna med Mr. D slutade på 2.5 timma.

Pirrrr

Twilight - Eclipse trailer

Black pumps

Jag vet inte riktigt hur länge jag har drömt om ett par svarta och jättevanliga pumps i min storlek. Inte så att jag kommer att vricka fötterna heller. Party party! Tjugo hela sidor är skrivna på PA100 och äntligen har jag klivit några steg framåt. En favvopojke verkar styra filmkväll här och pratar spanska med mig. Hemmabio? VGA-kabel? Förstärkare? Que...?

Två par nya skor med klack

Titta, se roligt! Jag ska snart visa. Himmel det bara droppar från taket utanför. Och då är det inte regn. Mamma gnällde igår på TV3 Play och frågade mig om jag "hittade till TV3 Play?" Ehh... Jaa? Möttes direkt av ett hysteriskt svar som frågade "vart?" I xboxen? I DVDn? På TV:n? Hur kan man playa Tv:n? Hon har mycket kvar att lära...

Gulblå

En sista. Passande med färgen våran sista. Jag får liksom inte ned pulsen. Och det ända jag gjorde igårkväll var soffan tung och rörde inte mer än en fena. Och ändå slår hjärtat i hundratrettio. Jag tror att det kallas ångest och jag undrar hur lång tid det här kommer att ta egentligen. Och igår natt hämtade jag upp några fulla.

When nightmares become real

Hon står fortfarande i hagen. Mitt hjärta.

Fetmat

Nu kom jag på en himla rolig grej faktiskt. Gissa vad jag har ätit de två senaste dygnen? Från morgon till kväll? Två toast. Mias (Läs: Stor pommes m. smältost). Beasås m. klyftpotatis. Fyra toast. Kebabpizza. Vitt vin. Två toast. Och nu? Mias!!

Randigt och nitigt i silver

Jag insåg precis att min plattång har varit på ända sedan 19.00 igårkväll. Ops! Med en biljett mindre i plånkan dansade vi på två dansgolv igår. @ Corona. Har lite en "jag-ska-aldrig-mer-dricka-dag" och har precis insett att mitt saldo stannar på 78 riksdaler. Som ment to be för en stor pommes och smältost. F, here we go!!

Nya nitar

Nu har jag precis fläskat i mig en hel kebabpizza. Inte äckligt någonstans! Klagade och gnällde på parkeringsvakter undertiden jag och mor sprang på stan. Som Gunvald. Inte många MVG:n där inte. Annars har mamma hittat en "Anka-jacka". Prova att säga det, lite småkul! :) Småkul kommer även kvällen att bli då vi firar att det är 100 dagar kvar tills vi står på vagnen med en vit hatt på skallen. Eller vänta, ta bort små!! :)

Randigt

Dessa gick ba inte att motstå. Tänk er till ett par converse och en ljus oversizetröja där man skymtar bikinin under. En färgglad sådan. Det visade sig stå "Ta tre betala för två". Så nu kommer vi att se likadana ut :) Jag ska njuta av den här dagen. Och framför allt natten. Trots jobb och dylikt. För imorgon...

Lite nytt i garderoben

´
Efter att ha hittat min borttappade kamera i hästbussen tänkte jag att ni skulle få en bättre bild på sköningen. I våra solbrillor trippade vi (Läs: Jag och F) runt och mötte upp flickor lite här och där. Och nog fick vi lite nytt att bära tills imorgon allt. Jag ska visa! Annars har jag bytt hårfärg på F och invite:at people till min B-day!! :)

Shutter Island


Himmel från början var den kanon. Slutet inte lika kanon och ett tag blev jag själv förvirrad vad som var verklighet och inte. Och jag kommer ju inte att fara till Gotland inom senaste tiden. Lyckades inte med att inte köpa svarta plagg (Läs: scrolla ned). True that! Men hur kunde jag motstå när den nya inte ens betalades från min plånka? :) Idag ska jag försöka hitta mera som inte betalas från min plånka. Men. Det får vi allt se. Stan väntar med bästa bästa F.

En ny skönhet

Får helt enkelt tacka min mor för att denna placerade sig i min garderob idag. Eller... Den har inne hunnit placera sig där än, då den dirr från påsen klädde mig :) Lite lagomt transperant från Vila. Min förvirrade dag slutade i studentklänningsletande utan resultat. Och Little D. Annars har jag precis packat ned en filt och ska hämta upp några favvopojkar. Vi ska träffa F och se på Shutter Island. Och jag kommer att hoppa upp i taket!

En dag med många planer

Några partypeeps från fredagens bravader. Och han på sista blev min halvbror. Haha! Bäbis-mackan var på hugget igår och hoppade den högsta felfritt. Nu tror jag mamma viska något om studentklänning och F något om fika på stan. Och jag själv något om jobb. Och D. Denna dagen kan bli hur som helst. Men bra! :)


Den transparenta gråa

Min outfit igår som satt ungefär upp och ned när jag vaknade. Hos en favvopojke. Med F. Ungefär tre timmars sömn viskade någon och jag är pigg? Och tur är väl det för idag ska jag tävla! :) Annars satt vi vid runda bordet till en början igår. Och till slutet sprang vi mellan VIP-rummet och dansgolvet. Nae nu ska jag hjälpa mamma slänga ut some stuff på blocket.

High 5IVE

När jag har ett beroende av en låt lyssnar jag på den 24/7 tills den blir dålig. På mobilen. På datorn. På podden. Överallt. Det här är en sådan låt. Huuuur skön? Idag dräker jag känslorna i alkohol och checkar in en ny nattklubb. Partybanden är på och fribiljetterna med! Och F och Palmen med c/o håller mig sällskap. Och även kameran agerar flitigt ikväll hoppas jag!


Jag har precis tagit steget ur våran sista dans

Jag lutade mig mot väggen så fort de hade passerat ut. Jag hade inte klarat en sekund till. Jag har varit jätteduktig på att gömma mig. Både från andra, men främst mig själv. Jag har skrivit på och gjort det frivilligt. Varje gång pennan träffade pappret, varje gång växte klumpen. Och nu kan den inte bli större. Ordet min existerar inte längre. Aldrig mera min. Något som aldrig hade något slut fick plötsligt ett väldigt fort. Hon som alltid funnits där för mig. Fyra år. I motgånger och medgångar, vi har delat allt. Älskade älskade älskling. Förlåt.

Nytt från H&M

Nu har jag precis lagt på och plockat fram nytt ögongodis från H&M. Påsväskan är något som jag har sucktat efter ett antal veckor och sjalen är jättesomrig! En liten visade sig UA verkligen överallt. Tur tänker ni? Jag vet inte jag. Den stora fyrbenta var idag, stor. Och dagen har inte varit sådär lätt och flytande som den brukar. Every story has an end, and every end is a new beginning.

Zebra

Någon Olles igår kväll märke ni suddades ut från schemat rätt fort. Och idag kunde jag inte klara mig utan dessa. Och tur är väl det? Har haft en lektion som gick ut på att röra i en bägare med snö i. Som blev till vatten. Som blev till ånga. Wow, im impressed! Lyckades knycka åt mig närvaro på sista lektionen n' here I am. I bågen med en av twinsen.

Myskväll

Det ända kvällen har gett mig är två turer till Statoil. Jag är så himla trött och tänkte blunda för redan en timme sedan. Faktiskt. Men alltid hindras man av något. Är det bara jag som tycker att korsordet är roligast i hela tidningen? Inte ens vuxenpoäng på det. Gammelpoäng snarare. Och nu ska det lösas!


@ Janosh

Ett tjuvkik på gårkvällen. Idag vann jag 10 kronor på en vadslagning. Och tur var väl det då alla bilböter ska betalas idag. Typiskt bara att jag inte fått min tia. Och nog aldrig kommer att få... Jag funderar starkt på att promma till Statiol och köpa en påse med något gott i. Trösa lite! Det är dock på ett sånt avstånd att det är för långt för att gå och för kort för att ta bilen. Hmm?

Booooooom

DJ Earworm - United State of Pop 2009

Festligheter

DJ:en (Läs: Stavning?) var inte dålig någonstans. Apbra musik och jag ville aldrig lämna dansgolvet. Vi började hos en favvopojke med Palmen och c/o. Tråkigt att F inte höll ända till mål. Men hon är ledig (Läs: Eller något) i veckan och kommer att dra med mig på himlarns mycket andra festligheter. Partyhatten lär slås på sne redan ikväll igen. Denna gången på Olles och inte fullt lika som gårdagen.

Sommarsjal

Helst av allt vill jag dra på mig denna blommiga och springa i raybans, jeansshorts och ett oversize linne. Och saltvatten halvt intorkat i håret. Klämde och kände på den här idag. Underbart oversizig och transparentig. Men svart. Ljusa färger ska införskaffas på kläder nu. Lovade jag mig själv. Något som jag också helst vill göra är att slå partyhatten på sne @ Corona. Och gissa vad vi ska göra nu? :)

Plånkan blir rik på party

Se sé fint plånkan bunkrar upp med studentevenemang :) Snart ska även Oao's biljett hälsas välkommen. Idag på jobbet sprangs det runt med sånna där loppor ni vet. Och nu har jag tusen tokiga grejer att stå i nästa pass. Haha. Och ännu en tatuering med mina initialer fick jag ritad och himmel, sugen är jag! Jag och stallflickorna hade apelsinpaus idag. Men jag tror nästan att de fyrbenta åt mer än oss. I alla fall min, sötan!

Det regnade idag och det finns en mening med det

När du antingen vill spola fram eller tillbaks tiden

ATG-besök

1 Mars och 22 dagar kvar tills 19. Inget att jubla över som sagt. Men lite! D fick åka baklänges idag då hästbussen tog mig dit jag ville. Hur coolt?! Fick en himla fin CD-skiva med massa bilder också. Annars kommer det numera att stå "Senior" på min ryttarlicens. Och "Vindels ridklubb" i stället för "Umeå ryttarförening". Konstigt? Ja! Men bra! :)

Hockey

Jag kan knappt se mig själv i ögonen. Orkar inte att jag satte på TV:n exakt när USA kviterade. Orkar heller inte att jag inte zappar över. Himmel Agnes... Och dessutom tycker jag att det är spännande. Fytusan! Nae, jag bjuppar på något roligare (Läs: snyggare) istället! :)


RSS 2.0