Veckans uppgift - Check!

Himlarns vad jag vill stanna på TN!!! Ordermålet taget och utgång väntar med högsta chefen och företagskortet. Jag bangar inte! Annars förstår jag inte varför mobilnummer uttalas med fyra siffror innan bindesträcket istället för tre nu mera? Sen när blev det modernt? Är det en ny generation? Que? Lunchen på Göteborg får stå för tre M: Mastig, massiv och mysig :)

Try to break me down

Nog tycker jag allt det är så det ska se ut på Onlinenen! Tre krängda och en biobiljett vunnen. Nummer två i min plånka faktiskt. Annars hoppas jag på att mina planer går i uppfyllelse någon gång och jag tackar en favvopojke för att han stod ut med mitt breakdown igår :) Jag brukar tänka att man måste ju få vara ledsen för att veta hur det känns att vara glad. Inte sant? Och det känns mycket bättre idag! :) Nu pluggar jag in hörlurarna och tar mig en runda!

From B2 to TN

De där med förändringar i vardagen fortskrider då coach valde att hoppa oss från B2 till TN. Passade ju utmärkt jobbarvecka som vi har. Och jag tror vi skött oss då han viskade i våra öron att vi nog ligger inom top fem iallafall. Klingade rätt bra i trumhinnan då nedskärning av MBB-sidan väntar. Annars fick jag studsa upp från sängen 0600 imorse och argt göra hål på botten av min nässpray. Den var slut och jag fick bokstavligen hälla i mig de sista dropparna. Ikväll rullar jag och F till Jönköping som bjuder på middag :)

En söndag i september

Och fett brände jag. 1h och 30 min rullade benen längst strandpromenaden. I solen :) Solen som dock inte utstrålar vidare värst mycket värme då jag börjar fundera på att fara och hämta rödingen och klä mig med. Annars grattade jag Blondie (Läs: brunettie(?)) igår på Olles och hade sedan en dejt med favvopojkarna och deras dåliga movietast! Annars vill jag göra något impulsigt som vanligt. Ungefär som jag och NikkeP gjorde härom kvisten.

Helgen

Kände för en förändring i vardagen idag. Därför bytte jag ut chicken teriyaki mot grillat kyckligbröst på min subwaymacka. Igår däremot höll jag mig stenhårt till mina chilinötter som smakade extra bra i en favvopojkes stuga med en massa familjespel. Bra smakade också den billiga ölen och sällskapet hos mig i fredags. Som senare ledde oss vidare till Fiven i regnet. Och regnet visade sedan vägen till PP's efterfest. Nu ska jag ut och bränna fett.

Scandic Syd osv

Igår rullade jag utanför dörren cirkus 10.00 för en springtur, tog en snabbdusch, och var sedan inte hemma förrän brevbäraren kom med VK 05.00. F och jag firar i helgen och kör en tredagars. Med start igårkväll/idag morse. Vad vi firar vet jag dock inte :) Men kul har vi! Nu ska jag bokstavlingen springa till Onlinenen och kränga iväg några mobila bredband. Eller skulle vi sälja Net 1 på stan...?

RSS 2.0