Vattenpipa

Taadaa! :) Denna kommer användas under många sommarkvällar framöver den. Wiie! Idag har dagen bestått av solning och jobbning och lägenhetstittning. Våra Umeåvänner har nämligen äntligen fått hoppa från Collets gate till ett mycket fräschare kollektiv. Nu är jag precis hemkommen och ska ta mig vidare mot sängen där min man nog redan sover. Imorgon väntar ännu mer jobb och sedan grillar vi i 20+ :) Tjing!

Skoig

Nu har jag införskaffat de flesta skorna för sommaren i alla fall. Kanske att ett par höga sandaler hittar till samligen också. Dessutom huskar ni conversen va? Och mina andra klackisar är på omklackning (Vad heter det på riktigt?) Supernöjd! :) Inte ofta jag har hittat så många på samma gång i min storlek. Nu kan jag ju till och med välja lite varje dag. Wiie! Imorgon ska jag visa ett inköp jag och min man gjorde för våra matpengar. Som kommer att vara en klippa och stämningshöjare i sommar. Jippie! Nu har en favvopojke precis tatt T-banan två hållplatser bort och jag ska krypa ned med en annan som redan sover. Mys! Godnatt.

Sol och bikini

Såhär kunde ni inte göra igår va? Himmel så varmt det var och ännu varmare idag! En liten rand börjar byggas på och i år har jag inte ens fuskat med solarium. Imorgon intar jag samma position igen :) Blir jätteless på förra inlägget där texten vägrar vara någon annan stans än centrerad. Nä nu väntar jag på en eller flera favvopojkar så vi allihopa kan trippa ut i det fina vädret igen. Justja, köpte ett till par skor idag. Hej o hå? Men två par skor för 600kr är väl inte allt för pjåkigt? Hade!

Bildbomb från Umeå!

Twinsen fyllde 16(!) år och hade växt åt alla håll och kanter! Vi förfestade hos min man. Mina favvopojkar och jag. För att sedan inta All stjärnan. En annan kväll intog jag femman nyktert med min man, hans VIP-kort och mina favvopojkar. Shottar stod på schemat för dem. Aloholfri öl för mig. Själv tyckte jag Femman leverade lika bra (Läs: ironiskt) som vanligt. Jag och gick på stan med F en dag efter att jag och min kära mor köpt ett par converse till mig. Vi shoppade och köpte sedan subbanmackor och en trisslott var för att inta Umeås Kaj. Vi myste på F's balkong like old days innan förfesten tog över och vi hamnade på TC. Jag och min man avrundade på Max med Frisco som vi inte ätit på hundra år. Jag och min kära far besökte Bettnessand med nybilen och oj så nostalgisk jag blev. Bästa Bettnes! Där har vi ett ställe jag gärna hade tagit med till Oslo. Sedan myste och solade jag och min man på Arlanda och blev faktiskt lite bruna. Innan vi satte foten i våran aldeles egna lägenhet i ett annat land :) As you see har jag haft en helt underbar långhelg :)

Äntligen träning!

Hej hörrni! Igår hanns inte mycket bloggande med då jobbet kallade 0700 och ett corebar-pass stod på schemat. Och himlars vad skönt det var. Så bara därför bokade jag in två corebar-pass till dagarna framåt :) Jag blir mycket piggare av att träna och efter fem dagars icketräning fick jag absinens! Var sitt par sommarskor fick jag och min man med oss från stan igår också. Supersnygga båda två! Ni kanske får se dem sen. Frysen är full och våra Parkompisar höll oss sällskap igår på nudelmiddag och filmkik. Själv är jag ledig och ska ta tag i Umeåbildbomben senare idag :) Nä hörrni. Corebar vare va? Hörs!

Borta bra men hemma bäst.

Och vad är egentligen hemma för mig? Hej hej hej kärisar! :) Jag sitter i min egna soffa och ser på min egna tv och har packat in mina kläder i mina egna stora garderober! Iiih! Och jag har ätit mina egna nudlar. Hehe. Förra inlägget blev himla dysse såg jag. Hehe på det också. Var nog i sån extas över att vara hemma i Umeå. Och vet ni? Jag är i princip lika extas över att vara hemma i Oslo igen! Självklart var det roligare än kulast att träffa alla mina kära i Umeå. Men tro det eller ej - fem dagar i Umeå fick mig att längta hem. Och då är hem för mig käraste Oslo :) Att mötas av himla mycket varmare klimat och till och med lila och rosa löv på träden gjorde det inte sämre. Ni förstår att jag haft bloggen på hyllan förstår jag. Men jag ska visa er alla bilder sen :) Hade!

Umeå, kära kära Umeå!

Iiiih! Tusse Umeå :) Jag älskar att jag får träffa alla Umeåkompisar. Jag älskar att jag får hemlagad näringsrik mat på bordet. Jag älskar att jag har klippt mig billigt. Jag älskar att jag har gjort min debut på systembolat. Jag älskar att jag har köpt en karta (Läs: Inte en sådan man ser världen på) Jag älskar att twisen fyller år idag och att det bjuds på tårta. Jag älskar livet :) Igår mötte min Palm upp mig på flygplatsen och efter en massa kramar intog vi Sandbacka med världens bästa F där vi pratade om allt och jag fick en massa F-kramar också :) Olles nästa och vakten kände fortfarande igen mig. Kramades med massa folk innan min man skjutsade hem mig vid 0300. Idag har jag gjort min debut på systemet med två favvopojkar som inte riktigt har åldern inne. Mohaha! Och ikväll gör vi All stjärnan Oslo-osäkert! Iiiiih! Puss på livet!

En natt ifrån

Ååh Kurrikurrikurr! Kan någon berätta för mig vad jag har glömt? Jag har småpackat i tre dagar nu och det resulterar ju i att man tar upp saker som redan är nedpackade som man måste huska att packa ned igen har jag märkt. Panikpacka kanske inte är så tokigt ändå :) Jag har till och med hunnit köra dubbla pass och extra hårt på gymmet i två dagar då det kommer att läggas på hyllan i några dagar. Och chefen vinkade av mig med ett "Hejdå! Hoppas-fan-du-har-det-bra-nu-när-du-fått-en-extra-ledig-dag-betalt" :) Imorgon imorgon imorgoooon!!!

Töntiga jag

Jag är så himla töntig! Jag gråter till varendaste TV-program nästan. Idag zappade jag och fastnade på 4:an. En unge i minuten. (Ja, hellre det än norska Farmen..) Först grät jag för att smärtan verkar (Läs: är?) olidlig. Sedan för att smärtan så fort kan vända och den lyckligaste stunden i livet skapas. Och sedan för att nyfödda ungar är så fula? Och min man har bestämt sig för att börja jobba kvällar. Jahapp. Fast jag skulle heller inte tacka nej till 360kr/h så därför slutade gårkvällen och dagen som på bilderna plus Mr & Mrs Smith hos mina favvopojkar och denna kvällen på en filt med vindruvor och paprikachips. Med en parkompis som också var pojkvänslös :)

Frognerfest

(Trodde jag postade det här inlägget?) (Bild rättad i förra inlägget) Efter några timmars jobb sådär lagomt in på kvällen parkhängde vi. Vi köpte med oss öl och stekte i solen. Vi hamnade senare på förfest som slutade som både fest och efterfest. På Frogner. Vi hade jättekul och dansade till WMCI, Grease och många gamla godingar! Jag har nästan fler videoklipp än bilder. Haha! Idag har vi spelat fotboll och insett att Oslo fan har nära till allt. Min man jobbar till 00.00 ikväll så nu ska jag springa till t-banan och åka till mina favvopojkar med en chipspåse. Hade!

Påskmys

Igår. För 15 NOK köte jag påskmys vid bussen. Ett stort stånd med massvis av söta blommor och blad. Plötsligt fick jag väldigt gröna fingrar och tänkte att jag köper knoppar. Då håller dem sig till påsk. Men inte det inte! Efter ett IKEA besök var några av dem redan utslagna och idag är dem klara. Igår hann även pojkarna hejja på Skellefteå och jag och en Umetjej pyntade lägenheten ännu lite till. Så himla kul det är med inredning :) Att det är till ens aldeles egna lya gör ju inte saken sämre heller. Hihi. Ikväll har vi en hemmakväll. Jag och min man. Vi har tänt alla nya ljus och håller på att se en film. Hörs! :)

Umeådejt m.m.

Näe hörrni! Jag fortsätter min jakt efter ett till jobb. Har redan nys på vart jag ska vända mig. Jag tänker nog satsa på dricksen då den brukar landa runt femhundralappen har jag hört. Especially såhär sommartider. Och inte är det några 70kr/h som Sverige bjuder på inte. Men ingen brådska :) Fick precis en Umeådejt med en tusse inplanerad om exakt en vecka minus några timmar. Iiih! Det pirrar! Solen skiner fortfarande och jag ska utnyttja det :) Tjing!

Ännu en flytardag

Himmel vilket jätteskutt den här dagen tog. Framåt alltså. Trots att solen mestadels gömde sig bakom molnen för ovanlighetens skull. Elvatusen landade svenska deklarationen på. Och det var bara svenska. Vem trodde att jag skulle få tillbaka så mycket av det lilla som jag har jobbat? Igår sökte jag ett jobb. Idag var jag på arbetsintervju. Och imorgon börjar jag. Så enkelt som det ska vara :) Om jag ska sluta på Zara? Nej, inte det :) Kombinera två jobb kallas det. Jag vill jobba mer än heltid helt enkelt! Och skaffa mig mer erfarenhet. Och den lilla vita korta fick följa med hem idag. Från Traffa-avdelningen. Wiie!

Lekter'n

Även igår hade vi en såndär apmysig dag. Jag och min man och våra Parkompisar. Vi började på Aker brygge som vanligt med en latte och skratt. Vi satte oss på en båt faktiskt. Jag har saknat att ha havet under fötterna :) Det coola här i Oslo är att havet ligger 5 minuter ifrån stora shoppinggatan. Är inte det coolt? Jo! Tänk för att det tycker jag. Vi taggade sommaren som vanligt och planerade även våran midsommar. Den kommer att bli som aldrig förr! Iiihihi :) Sedan gick vi till en av alla biografer och kikade på I am number four.

Grillning och pils

Fantastiska underbara magiska fina älskade Oslo! Det är början av april och närmare 20 grader varmt. Inte en enda kall vind. Jag kommer hem till våran fina lägenhet där världens bästa man väntar efter en riktig arbetsdag och en timma senare är vi redo för grillning med våra Parkompisar. Förstå när dem är klara med ombyggnationen av takterassen också. Grillat kött och Grillpotatissallad. Bea och Fetaostsallad. En grillad majskolv var till efterrätt med smör och salt. Och såklart öl på det. Efter ett tag slänger vi fram kortleken och vi blir bara skrattigare och skrattigare. Precis som en lördagkväll skall vara :)

Nytt i gardden

Imorgon blev i övermorgon. Ops! Men här har ni inköpen från Bikbok och MQ för någon dag sedan. De bestämde plötsligt att de skulle ha 50% på allt i butiken. Dem gör så ibland. Här i Oslo :) Det är svårt att hålla händerna i styr när jag går förbi varendaste liten butik påvägen till och från jobbet. Samalagt slutade väl kalaset på 200 NOK. Dessutom har jag kommit på att min man är skyldig mig halva hans hyra den här månaden. Ganska skönt att veta när beloppet redan såg okej ut efter alla räkningar. Katjing! :)

Vår i Oslo

Iiih! Så känner jag :) Barnavdelningen har ju varit klar längst och idag var det invigning av Zara dam. Alltså nya Woman, Basic och Traffa-avdelningarna. Dubbelt så stort. Dubbelt så mycket fint. Dubbelt så fräscht. Jag har ju tjuvkikat de senaste dagarna. Det erkänner jag! Men det var ändå speciellt att strosa runt där i vanliga kläder och kika i lugn och ro. Även om jag råkar hälsa på varenda person och dem fattar ju ingenting för att jag har ju mina vanliga kläder på mig. Hihi. Något jag inte kan motstå är i alla fall bikinin på Traffa. Den kommer att bli min inom kort. På tal om bikinis köpte jag en annan sådan idag. Och lite till. Mer om det imorgon! Resten av dagen bjöd på säkert 20 plus(!) och uteservering och öl mitt på dagen och Zarabrudar :) Även 1 timma på crosstrainern och en söt överraskning när jag kom hem :) Vilken underbar dag!

Havet

I Oslo har dem båtar som kollektivtrafik. Vi hoppade på en i farten och efter 23 minuter och 30 NOK var vi på världens mysigaste lilla ö med småstugor överallt och en nybyggd ännu mysigare uteservering. Och kvällssol på det. Så. Jämarns. Himla. Underbart. Det är mycket sånt här jag lever för. Se nya saker. Det behöver inte vara speciellt. Bara nytt. Och mysigt. Och fint. Precis som våran kväll var. Stora Radisson hotellet mitt i stan visade 15 plusgrader. Och då kvar klockan nio. Åååh! :)

Två små veckor

Idag är det två veckor kvar tills jag sätter min fot i Umeåstaden :) Planerar'n som jag är har jag spikat exakt vad jag vill göra och uppleva i fem dagar. Jag kommer att uppskatta staden så himla mycket mer nu. Umeå kommer alltid att ligga närmast hjärtat såklart. Men att slå rot där känns väldigt väldigt långt borta just nu. I alla fall inom de fem(?) kommande åren. Och även planer för efter sjätte december är på ingång :) Jag vill uppleva hela världen! För det har jag faktiskt möjlighet till och kan göra. Wiie!

Väderbloggen

~*Väderbloggen*~ is back. Jag vill både hinna ha picknick. Spela kubb och brännboll. Det är sådär himla somrigt men som görs aldeles för sällan. Denna sommar ska jag bestämt att vi ska investera i både ett kubbspel och ett riktigt brännbollsträ med många bollar. Hihi. Och det ska spelas Umeåbrännboll för hela slanten i parken nedanför oss. Gärna i stekhet kvällssol med en kall. Istället för mörka sommarnätter med dagg och halsduk i Umeåstaden. Idag har jag spillt ut allt jag kollat på och kört dubbelpass på gymmet. Imorgon är jag ledig som vanligt och dagen kommer att bjuda på möten och förhoppningsvis sol. Nu ska jag krypa ned bredvid min :)

Väggdekoration

Se sé fint vi har fått det på väggen! Ikeas classic väggdekoration passade kalas hos oss! Efter att den har legat i förrådet cirkus två månader fick vi ett ryck. Den börjar bakom soffan och sträcker sig mot köket. Vid nästa visit köper vi nog en tredje och bygger på. Idag har jag sovit ut och tränat corebar. Och nu ska jag uppdatera alla mina CV:n i väntan på TV söndag :) Hade!

Förberedelse shopping!

Min första aldeles egna resväska införskaffad! Den är jättefin :) Fyra sånna dära hjul också så att jag kan rulla den som en buissness woman. Perfekt att kånka runt på på alla flygplatser runt om i världen. Supernöjd! Sedan lite presentköpning till twinsen men det kan jag ju inte visa. Jag tror att dem är inne och smygkikar här ibland :) Min man köpte en mössa. Ett d:fi. Och en jättejättefin läderjacka. Ikväll umgås jag på en bar med två Umetjejer och öl. Iiih!

Skona mig!

Kanske världens perfektaste! Så fort jag finner den i en liten 35:a blir den min. Eller när 35an som såklart är utsåld hittar sin väg tillbaks in i butiken. Awesome till både vardags och fest. Sånt gillar jag, när det passar till båda :) Tänkte inte shoppa så mycket förrän Umeå. Eftersom att det blir billigare. Frågan är om Umeå kommer att bjuda på denna? Eller kanske att Oslo bjuder på den idag? För efter en dusch trippar jag och min man till stan för shopping :)

Under matchas med detaljer

(Ingen rättvisa i färgerna) Det mörkröda och svarta kommer att bytas ut mot färgglada. Jag gissar att den orangea också kommer att få en plats. Även om den har varit lite små svår för mig. För er som känner mig vet ju att jag är väldigt svart av mig. Gällande kläder alltså. Men jag har allt tänjt på gränserna så det kommer att matchas med lika färgglatt och samma färg på underkläderna. Tillsammans med svarta transparenta överdelar och svarta korta shorts eller cykelbyxor. Det sistnämnda bodde jag i förra året. Och sen ska jag försöka mig på det rosa linnet två inlägg under. Soooommar! :)

My summer mates

Justja, hittade ju dessa gamla sommargodingar. De ploppar alltid upp i huvudet på mig när plusgraderna kommer smygandes och solbrillerna åker på. Låtarna är så mycket bättre på sommaren bara! Speciellt live på Båten för några somrar sen. Vid älven. Rosa himmel. Mmm! Blir download dirr till phonen. Speciellt "Sitting by the ocean" och "The heart in all that matters". Verkligen kanonmysiga och de perfekta sommarlåtarna! :)

RSS 2.0