Mardrömslördagarna är tillbaka

Ja jämarns vad folk! Bogstadveien blir som proppad när solen kikar fram och lika så Zara. Det har varit en minst sagt händelserik dag. Alla kläder har varit slut. Jag har fått dubbla plagg i kollektionerna och lagt in basics. Fy på mig! But what to do? Sedan trampade jag in ett larm i foten så att jag nästan ramlade över kassan. En liten minipojke skrek i panik för att han fastnade med fingrarna i hissen. Ni vet sådär så att hjärtat går i tusen bitar? Jag dog. Mellan dörren och väggen om ni förstår. Skakade resten av dagen. Som grädde på moset frågade Norges självaste kronprinsessa om vi hade en blå fin-chinos i störrelse 7-8 år. Även fast jag visste att de var utsålt sprang jag självklart trapperna upp och kollade en extra gång. Vilket jag aldrig skulle gjort för någon annan. Haha! Svaret blev nej men åt det minstonde fick jag en ögonkontakt till. Vad töntigt, haha! Nu ska jag äta upp min mans chips och duscha. Ikväll blir det utgång med Umeåtjejerna :)

Läkarbesök och myskväll med min man

Idag har jag haft min återhämtningsdag från helgens bravader. Jag har varit på ett asfräscht sjukhus och köpt tre ringar. Jag har legat nära naken på en bår och åkt igenom en cirkel. Det var konstigt. Jag har kört två stenhårda pass på gymmet. Märks att de ordinarie tränarna är tillbaka efter semestern om jag säger så :) Jag och min man planerar för fullt och det pirrar! Jag lagade en mega god middag till oss. Sedan la vi oss i soffan och såg på nyheterna och Fyll frys. Det älskar vi :) Nu har jag precis tänt ljus och pratat med min kära mor i någon timma som även hon har blivit inblandad och skulle hjälpa mig att kolla upp lite saker. Det tusen tackar jag för :) Nä nu kommer min man ut till mig och ljusen och vi ska nog lägga oss i sängen och se en film. Världs mysigt! Sedan ska jag somna i hans varma famn som vanligt. Krr! God natt :)

Goa Göteborg - Del 2

Day 3





Day 4

Ser ni vem som kollar på mig...? Va? På mig mig mig. Genom min kamera. Dog lite! Haha! Lördagen och the D day började såklart med att tre sena flickor sprang till systemet och köpte den sista godrickan. Jag klippte håret som jag inte gjort sedan gud vet när och vi intog parkplats med häng några timmar. Solen svek oss inte en sekund och Tandläkar-moster bjöd på grillad gomiddag med lax och jordgubbsefterrätt. Pojkarna hakade på och förfestade ännu lite till med oss och bajamajorna innan vi hoppade, mer än glada, till Tiesto som leverande grym tecno! Vi uppvärmde dansandet rejält och köpte mer öl. När spelningen var slut trippade vi ännu gladare vidare till helgens höjdpunkt. Kanye West. Vi pressade oss fram tills vi var nöjda med platserna där vi träffade helgens konstigaste kombi. En kort. En lång. Och en indian. Jag var tvungen att böja mig ned flera gånger och kolla om han faktiskt inte hade styltor/platåer eller liknande. Haha! Jätteroligt! Sedan skrek vi i cirka 1.5h. Med en lyftkran kom våran nya man ned ifrån himlen och jag saknade inte en ända låt! Gold digger och Runaway tog stenhårt förstaplatsen och jag skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden :) Ingen festival utan langos! Som vi slängde efter två tuggor och rullade vidare till Avenyn där det bjöds på mer Stay out west och uteliv. Fabolous! Fem var vi hemma och dagen efter fick vi åka bil istället för buss hem till Oslo. Vilken helg!!! :)

One of the best times of my life

Day 1
























Day 2

(Day 3 tomorrow) Oj så fantastiskt! Magiskt! Underbart! Klockrent! Fruktansvärt! Jämarns! Himla! Bra! Vi har levt livet i X antal dagar med strålande sol och kall dricka. Vi började att kramas med Tandläkar-moster och kussarna och rullade vidare till Liseberg. Vi mötte upp pojkarna och vi tjänade absolut in våra åkband. Våra ponchos räddade allt förrutom fötterna och Balder torkade oss med vind. Vi började vårat klickande som var lika roligt varenda gång och som hängde med till sent söndag. En Bar Himmel (Läs: Bokstavligt och ej) bjöd på sommarvärme och alkohol. Och längs en proppad Aveny vinglade vi till Jazzklubben där vi träffade ytterligare Umebor och inte blev utslängda. Dagen därpå var solen uppe med tuppen och vi lika så. Nästan. Några huvudvärkstabletter och glas vatten senare befann vi oss i Haga. Vi Åååh:ade till varenda liten affär och varenda litet café och åt världens mysigaste brunch. Vi blev nostalgiska och kunde inte låta bli att skutta in på Zara längs Kungsgatan. Där vi även råkade bli dess ansikte utåt. Summer of 2012! Vi beundrades än en gång över hur fantatiskt fint Götet är och skrattade lika mycket varanda gång över hur en Umebo, en Halmstadsbo och en Oslobo kunde förenas i denna vackra stad :) Utan att käka middag skuttade vi berusade till the lovley Way out west där jag fick kungplatsen på en parkbänk. Vi klickade lite till. Stod i bajamaja köer. Satt i gräset. Köpte fler än en öl per gång. Tog gruppbilder. Och skålade för kvällen. Mer än en gång. Haha! Robyn hade en energi som sju kvinnor samtidigt och hon spelade alla låtar vi ville höra. Prince purple rain regnade bokstavligt över oss. Helt. Jävla. Magiskt.

En helt enkelt bra dag!

Oj vilka myror i brallan jag har idag! Trots en massa timmars övertid på jobbet så slutade dagen super med en jättemassa fyror. Jag hade nämligen evoluering med en av mina chefer i 45 minuter. I betygen 0-4. Wiiie! Hon mumlade någonting om att det inte är så många månader bort men jag har ju faktiskt bara coordinerat i två månader. Vad hände med upp emot ett halvår/ett år? :) Tänka sig! Att Full frys invarderade 4an gjorde mig heller ingenting! Sedan har nog ingen missat att vi imorgon tar vårat pick och pack till Way out west över en långhelg. Imorgon kommer jag alltså att strosa runt på Avenyn, åka karuseller på Liseberg, möta min fina släkt, säkert spatsera genom kompassen och en massa andra Götiga ting! Tjohoo! :) Ps. Jag vet att hårlängden har spårat... Ds.

Långprommis en Oslokväll

Jag har varit på en långprommis med denna krabaten ikväll. Vi gick från mig till Operan till stan till Nationaltheatret till Frogner till Majorstuen. (Läs: Typ runt Umeå) Jättemysigt! Han vill bli cowboy och snowboardproffs. Och tänker åka och rida imorgon. Haha! Jag stod även på crosstrainern 45 minuter innan så benen kommer nog vara lite möra imorgon. Men vad gör det? Imorgon blir det nog också några extra timmars jobb eftersom att jag tar helg redan imorgon em :) Yey! God natt!

Fikakos!

Har druckit latte och choklad med denna brud ikväll. Superkos! Vi har taggat torsdag och pratat om massa tokigt. Jag ville mest bara säga hej nu när jag äntligen kommit in i något slags bloggmode. Innan denna månad är slut kommer även en del i framtiden att vara bokad. Halvt planerad och halvt inproviserad. Det pirrar! Kommer att bli kanon! Imorgon väntar coordinering, shopping och träning :) Nu? Lotta på Liseberg innan jag ska ringa och säga god natt till min man :)

Familjehelg!

Jättemysig familjehelg med mor och twinsen. Vi har besökt nakenparken, sett slottet och Karl Johan, trikkat a lot, gått längs Bogstaveien, badat på Hovedöya och ätit middag på Nessoddtangen på Signalen. Och mycket, mycket mer. Ni vet sånt där man gör när man besöker Oslo :) Idag har jag vinkat av dem vid Oslo S och sedan gymmat i några timmar. Min man jobbar kväll hela veckan så jag ska allt försöka roa mig på egen hand!

Höst och vintermode!

Dessa godningar har jag fingrat länge på under ny säsong i butikerna. Från Zara, Bikbok, Gina tricot, MQ, Rut m.fl, och Vagabond. H&M har inte fått mig på fall på länge nu. För mig kommer en stor-stickade kniten att dominera tillsammans med stora sjalar i mönster och utan. Klumpiga skor i brunt till beige:a väskor. Trycken på tröjor och t-shirts lägger vi på hyllan och byter ut mot mönster och materal som manchester. Gärna lappade armbågar till uppkavlade ärmar. Tröjan i stoppad väldigt slarvigt till ett nästan lika slarvigt hår. Och ponchon är större än förr. Brunt. Beiget. Svart. Tror inte ni att både Göteborg och London kommer att kunna bjuda på detta? Wiiie!

Söndag 31/7 2011

Det var bara jag som var bakispigg på söndagen så jag gick ut till parken någon timme innan en favvopojke och min man drog med mig på prommis till stan. Vi mötte upp en av tjejerna och åkte till Kolbotn. Där regnade det så vi åkte tillbaka och tog en annan ruterbåt än den vanliga över till Hovedöya (Nej, Inte Utöya). Världens grönaste gräs stötte vi på, och nästan världens bästa strand också! Kalasmys! Synd att det bara är jag som håller i kameran för då får jag aldrig vara med på någon bild. Men jag vet ju i vart fall att jag varit där. Hihi. Igår hade vi en blottare på jobbet och idag tappade vi bort ett barn. Det händer saker hela tiden! Något annat som händer är att om några timmar åker jag och möter upp min mor och twisen på Oslo S. Har inte träffat dem sen påskas. Sjukt! Puss på er!

Lördag 30/7 2011

I lördags började vi tunnelbana till Sognsvann (Läs: Nydalasjön). Jag, en favvopojke och en av tjejerna. Det dröjde inte länge tills kameran dog och vi hoppade upp och ned ur vattnet. Kanonkul! När timmarna började visa dax-att-köpa-öl-tid prommade vi och köpte och sedan halvvägs hem. Hemma väntade min man med engångsgrillar och korv och efter en snabbdusch knackade en Zarabrud på dörren och vi satte oss i gräset alla fem. Vi blandade ihop pojkarna (Läs: tvillingarna) ett antal gånger. Haha! Efter lite ölspel och mer skrattande bussade vi till en fest med ännu en Zarabrud och massa av min mans arbetskompisar. (Oddsen på att några av dem känner varandra?) På vägen hittade vi en katt (Whats up med mig och hitta katter?) och en gratislåda. Därför blev vi ännu roligare och jag och en favvopojke klädde ut oss. Klockan slog utgång och både Casich och Revolvern bockade vi av från våran lista men båda var på tok för varma att vistas inomus i. Vi rullade därför till Donken för fyllekäk och efter fyra satte vi fötterna innanför dörren. Ännu en superrolig kväll med perfekt fylla! :) Puss på livet och er!

Fredag 29/7 2011

Jag har haft en fruktansvärt bra helg! Vädret har varit helt på våran sida. Efter att jag inte hade träffat min man på en hel vecka spenderade vi fredagskvällen vid havet. Vi tog ruterbåten över till andra sidan och satte oss och tog några öl. När solen gått ned åkte vi tillbaka och plötsligt stod Carpe Diem på scenen framför oss med en massa hoppande människor. Vi lyssnade ett tag och trampade sedan hem i linnen på två bycyklar. Supermysigt! :) På onsdag får vi familjebesök så ikväll har vi storstädat och sedan myst till "Smekmånaden". God natt sötnosar!

RSS 2.0