Helgen och idag

I fredags bestod kvällen av solsidan och urstädning av min mans garderob. Ut med det gamla och in med det nya. Stan höll fast oss tills det stängde (Läs: 20.00) och inte var det jag som brände 1800 noska inte :) Dock inte jag som fick en massa nya tygstycken heller... Tror räkningen slutade på sju plagg och ett bälte ändå. Idag (Läs: Måndag) har vi inte varit på IKEA utan jobbat och nu ska vi iväg till gymmet och möta upp min Oslovän. På IKEA var vi där emot i lördags där timmarna helt flöt ihop. Vi tre skippade öl och Umebo-sällskap när kvällen plötsligt fann oss och myste med karra och "Så olika". Jag vill bara säga puss! :)

Aker Brygge

Det har varit en fantastisk fin dag i Oslo idag! Aker Brygge är nog Oslos guldklimp. Guld var det också att ta sig igenom ett Corebar-pass. Så himla skönt! Och att få veta att det går att låna pulka på Homenkollen och åka konstadsfritt :) Med en latte i handen trippade vi tillsist åt var sitt håll och på Åkebergveien 56b möttes jag av min man och en till Umebo. Verkar som att Avatar HD är klar om 10 min och att chokladen står på bordet. Mys!

TV****

Ni får inte skylla på mig. Det är Dens fel att bloggie fått lida. Tre laxar och massa HD-grejs och inspelning och pausning och 40". Jag älskar Den! Och som allt annat jag får känslor för har Den fått ett namn. Namnen ploppar bara upp i mitt huvud vad det än är och denna gången blev det ett jättefult namn. Så jag inte vill skriva det. Den får kallas Den, med stort D. Jag knappt kan slita mig från Den och det blir på tok mycket svårare att ta sig ur lägenheten. Fastnar som :) Tänk er att inte sett på TV i tre månader. Deni! Nä, det väntar nu ett Core-pass 13.00 och sen vill jag ha en latte. Vi hörs senare idag!

Tattoo

Här sitter jag och gruvar mig för att jag ska klippa mig i ett annat land imorgon medans en Umebo ska gå och rista in med bläck sitt och sin twins födelsenummer. Vi pratade om det i Lördags och vips kommer hon till kritan på några dagar. Jag vill också! Och jag har massa ideér! Och är jättetaggad :) Iiih! Snart snart snart!

Älskar

Hihihi. Jag älskar att vakna av en massa hejdå-pussar 07.30 och veta att jag får rulla över på den andra sidan, ligga på hans kuddar och sova och snooza i en massa timmar extra. Och jag älskar att vi ska köpa en TV idag! Det snackas det en himla om LED, HD, Full HD, Plasma. Inbyggda saker hit och Blue ray dit. Que..?! Jag blir nöjd bara den är svart och platt :) Älskar att jag ska äta gofrulle nu från vårat proppade kylskåp! Ha en bra dag idag :)

Päls

Jag vågar knappt säga det för jag tycker att det är pinsamt men idag var jag på Zumba. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Det har verkligen blivit höjt till skyarna här med dess förbränning och tjollahopp men... Nja jag är skeptisk, och väldigt skrattig till det. Ännu skrattigare blev jag av att köpa detta lurv som hängde ensamen kvar och ville kosta halva halva priset för mig. Katching och 150 kronor fattigare blev jag! :) Den får hänga bredvid den bruna långa hihi. Två par stay-ups och ett par långa vantar fick också haka på, kan lova att dem heller inte ruinerade mig. God natt!

Havana Club

Igår var kul. Skoj! Jättekul! Jag började på Adamstuen hos en ny inflyttad och ny fylld 20-årig Umebo. Trikkade vidare till Collets gate där en annan Umebo hade 20-års fest och sist men inte minst möttes vi upp både Collets gate-folket och Adamstuen-folket på en ny Havana Club där garderoben sög och dansgolvet levererade. Jag har precis blivit utnämnd till stekare av stekkorvarna så ska ta tag i det så att inte rostaren av rostbröden blir missnöjd :)

Igår firade jag två 20-åringar i dessa kläder med klackarna i taket :)


8 mile och alldeles för gamla twins

Nu har vi precis vinkat av min Oslovän efter 8 mile och karra. Och jag vill bara krama mina småa twins just nu! Det var den enda känslan som satte sig i huvudet efter den filmen. Tokigt va? Jag blir rädd för deras äckliga tjejkompisar och deras ciggar. Huvva! Mina två är faktiskt fortfarande tolv som på bilden och kortare än mig :) Inte: 16. Få börjar övningsköra. Välja gymnasium. Får ni vet göra vad. Vara ute senare än 00.00. Vara längre än mig. Göra annat än att sitta framför datorn. Börja sommarjobba. Snart (Läs: Nu) går dem till och med att föra vettiga konversationer och umgås med. Jag måste få hit som snart så att jag kan pussa på dem :) Idag har jag fått tre grattisar på min namnsdag och en namnsdagspresent. Ett nattlinne! Vi ses!

Fina Oslo

Sådärja! Efter ett corepass och en halv mils löpning sitter jag nu och avnjuter min lediga dag med en stor kopp te undertiden min man är och delar ut CV:n med några Umebor runt om i denna fina stad. Vilken lång mening det blev! Själv ska jag ta mig en sväng förbi Vinmonopolet tror jag och införskaffa lite godricka tills imorgon. Två 20-års fester samma helg i storstaden. Tänk att vi blir 20! Det är inte varje dag :) Nu signar jag och min favvoklocka ut!

Äventyr!

Lite mer nytt i fickan :) I det här huset (Läs: lägenheten) går jag och skruvar upp elementen för jämnan och han bredvid skruvar ned. Jag vill också säga att vi har gjort en jätterolig saker-vi-ska-göra-i-sommar-lista. Den fylls på så fort jag får en snilleblixt. Det händer inte allt för ofta men det händer. Hihi. Fyra stycken enkla kanongrejer står nedskrivna. Sånna man kan göra över en dag eller möjligtvis helg. Jag älskar att brainstorma olika äventyr! Jag tror jag var en äventyrare i mitt förra liv eller kommer att bli en i mitt nästa :)

Nitigt

Vilken lust jag fick att klämma på några sånna här på mina svarta gladiatorsandaler. Fann en hemsida med hundra stycken för hundra. Inte att hata i alla fall va? En himla massa vår- och sommarinspiration vart man än vänder blicken på den här skärmen :) Jag tror att jag ska svänga förbi en stor Second hand-butik här i storstan imorgon innan mitt Core-pass och hoppas på att dem har bättre utbud än i min hemstad :) Vi hörs!

Musik och hår

Vart är alla bra låtar?! I vanlig ordning skapade jag "Vinter 2011" när det blev nytt år och där har nu legat en låt sen vi bytte år. Igår lyckades jag klämma in två till. En från Brittan och en från Justin B. Inte okej... Och ett annat i-landsproblem som drabbade mig nyss. Jag hittade ingen hårsnodd! Hur tusan ska man kunna duscha utan hårsnodd när det är en "inte-duscha-håret-dag"? Och oftast är en "inte-duscha-håret-dag" en "sätta-upp-håret-dag". Vad ska jag ta mig till? :) Och lönen kommer på tisdag. Tjihooo!

Kavajis

Titta vad jag fick (Läs: Låna?) av jobbet! En tightare kortare modell utan uppkavlade ärmar än den jag har. Bli perfekt på den där begravningen jag hoppas att jag aldrig kommer att behöva gå på. Hörde ni förresten historian om gubben i Traffa-lagret? I lördags hade en gubbe tatt på sig flera lager med kläder från Herr (Läs: Understa våningen) och sedan sprungit och glömt sig högst högst upp. Där inga kunder får vara. När han hittades av en stackars anställd sa han inte ett ord och började jaga henne ned i butiken. Sen pep det himlarns när han sprang ut. Ville bara säga att jag aldrig vill träffa en stum väldigt påklädd stirrande jagande gubbe. Jag hade drömt mardrömmar i veckor.

I Söndags

En lång mysdag och dusch senare tittade vi förbi en innebandymatch där en Umebos pojkvän spelade. Min satt mest och ylade för att han inte fick vara med. Några fiskpinnar senare ringde en favvopojke mitt uppe i ett House-avsnitt och berättade att andra säsongen av Solsidan kommit ut. Och vem har kunnat undgå det? Det tussiga var att han var hos en annan favvopojke och satt och planerade deras flytt hit. Iiih! I mitten på februari och det är inte ens en månad kvar. Idag däremot har smsen flödat istället för samtalen. (Läs: Jag får aldrig sms/samtal här...) Och exakt 15.00 hade jag både hunnit med att ta leveransen och gymmat. Ni kan inte gissa hur skönt det var att äntligen få komma igång :) Älskar sånna här dagar! Och tagga träningsvärk imorgon :)

Busspring och fest

Igår behövde jag springa till varje buss och trikk jag skulle ta. En av dem missade jag. Jobbigast var den på morgonen. Var fasiken anfådd hela dagen. Dagen som by the way gick superfort och vid tre hade jag glömt och äta lunch och gjorde därför det. Och klockan fyra slutade jag. Enkelt :) Efter ännu ett springade efter bussar och trikkar och efter att vi såg ut som snömonster trillade vi in hos en Anka med alko där vi umgicks tills natten slutade :)

Kortspelskväll

Efter stängning på jobbet hoppar jag på bussen. Min man hoppar på i farten och den tar oss lite längre än till Helsyr. Vi kan väl kalla det pardate så vackert med älgkött och gräddsås. Det kändes som att äta i Norrland och vet ni? Köttet var egenjagat (Läs: heter det så..?). Hur Norrlänskt! Sedan blev jag vicepresident nästan hela tiden och kom nästan sist i plump och sist i ruter sju. Ack så trevligt :)

Tre stycken i sängen

Det är som att vi sover tre i en 160's varje natt. Själv ligger jag intryckt mot väggen med minsta kudden, min man bakom mig i ett halvhjärtat försök att vara mysig i sömnen. Och sedan tar stora röda himla datorn andra hälften av sängen medans Maccen alltid får ligga själv på golvet. Inte okej! Måste lära han bredvid att inte somna innan han lägger ifrån sig sina tråkiga serier :) Jag köpte den där igår för trehundralappen. Mycket nöjd för ni skulle sett hur min andra såg ut. Nu ska jag bläddra igenom nya H&M-katalogen och dricka en kopp te :) Ha det bra idag!

Ledig torsdag

Så himla sent jag bloggar hela tiden. Idag har jag faktiskt folkbokfört mig i ett annat land än Svearike och köpt tre små grisar. Visst var dom söta? Vi har faktiskt varit lediga och det resulterade i en skön sovmorgon följt av en Frappé var och prommis till Operan :) Och lite till. Jag har hurrat lite för att nu är de sista antibiotika tabletterna knaprade och på måndag har vi sagt att det dax för gymmet igen. Äntligen! :) Nu ska jag kurra in mig i famnen bredvid. Godnatt sötnosar!

Umeå kommer till Oslo

Min man ligger och ser på Inglorious Bastards men jag tycker inte den var någe bra. Det handlar om vilket filmhumör jag är på och jag var inte på ett Hitler-humör :) Och jag tycker nog att jag är too cool för honom eftersom jag har varit i Auswitch. Hihi närå! Annars smider jag planer om hur jag ska få hit min snowboard på billigaste vis och det börjar nappa! Om en månad exakt igår blir en favvopojke uppsagd och om en månad exakt idag blir en annan. Det är inte alls länge kvar och dessutom kommer Umebesök någon gång kring då också :) Hur kul?! Och justja, ser ni hur duktiga pojkarna var idag? Nu har vi svarta gardiner :)

Pirripirr-känslan

Efter ett ringande brandalarm och pyttipanna befann jag mig på Jernbanetorget igen för att catcha up med min Oslovän över en latte. Efter hennes tripp till Svearike behövdes det! Fick såndär pirripirr-känsla efter allt planerande till våren och sommaren. Oslo kommer uppfylla våra planer galant och det kommer resultera i en underbar vår och sommar!! Kanonbra! Går vi inte mot ljusare tider snart? :)

Skönt att vardagen börjar rulla igen

Efter att väckarklockan inte ringde i morse och jag ramlade in på Zara 10 minuter sent kändes det som att det var första dagen på jobbet. Fem dagars sjukskrivning satte sina spår. Det roliga är att morgonen alltid slutar lika stressigt även om jag går upp två timmar innan jobbet som om jag försover mig. Tokigt! Något annat tokigt var att efter vi spisat (Läs: ätit, hehe) middag och sett film och druckit kaffe och myst lagomt mycket hoppade vi på bussen till IKEA. Igen. Och fyllde ut granhålet och lite till :)

Dax för en förändring! Visst blev det fint? :) Tack älskling!


IKEA-dag

Titta vad mycket kult vi kom hem med! Äntligen lite annat än bestick och annat tråkigt som trengs (Läs: behövs, hihi). Klockan är en klar favvo i mina ögon. I hans var det verktygslådan... Men ser ni något att fylla ut granhålet med? Inte jag heller! Vad tusan ska det tänkas vara. Någon fint lysande var planen som sprack. Nä nu ska jag äta rester och sen ta mitt pick och pack och hälsa på en nyinflyttad Anka :)

Ros och bio fredag

Det är 120 stycken. Hur bortskämt? :) Bästa bästa! Vi snubblade in med våra popcorn när halva reklamen hade gått och Harry var lika bra som vanligt! Dock fick vi oss några goda skratt när Harry fångade Den Gyllene Kvicken som översätts till Snoppen på Norska. Det tyckte vi var kul! Nu ska vi till Ikea och fylla ut gran-hålet :)

Daniel Adams-Ray

Har dagen man ska kasta ut julgranen på varit? För den brukar ju vara jättelång tid efter jul, typ i mars. Eller? Och vi har ingenting att fylla ut gran-hålet med! Annars har gubben i lådan tänkt uppträda för oss Oslobor i Februari och där tänker jag stå och hoppa :) Ikväll är jag frisk för vi ska laga go-middag och sedan se på Harry på en mycket fetare biosalong än sal 4 i Umeå. Visserligen norsktext och jag har hört att Dumbledore heter Humlesnurr på norska men sånt kan man ju blunda för :) Nä, dax att lägga i en högre växel och bli frisk!

Fjärde sjuka dagen och jag dör

Jag har så himla tråkigt. Min man sprang iväg till ett lager imorse och jag hatar mina spottylistor. Jag skriver grattis till dem jag knappt känner på facebook. Jag önskar brevbäraren kunde knacka på och föra en konversation med mig. Jag har sett alla bra filmer man kan se (Hehe). Jag har kollat igenom varenda vrå på facebook och läst alla roliga bloggar tio gånger. Jag vill ta på mig täckbyxor, en stor halsduk och brottas i snön. Jag vill springa till bussen. Jag vill göra mig till världens starkaste och snabbaste kvinna på en timma. Jag vill köra alla pass på gymmet efter varandra en hel dag. Nä, vet ni vad jag vill? Jag vill åka snowboard!! Oj, vad jag vill åka snowboard. Jag...... måste..... åka....... nu.........

Mitsubishi vs. Toyota

Titta vad min pappa har bytt ut Little D's bil till! Jag blame:ar honom inte men kan kunde väl frågat henne åt det minstone? Hihi. -98 mot -07a. Nu jämarns vill jag att han kör hit den så jag får prova den fyrhjulsdrivna automatväxlade pärlan. Hehe vilka ord. Sen när blev jag en sån här bilnörd? Jag är sjukskriven hela veckan på grund av den här himlarns njuren och jag ska tala om för er att det är inge kul. Undra när jag får börja med träningen också. Och när behövs det bäst om inte efter all julmat måntro? Gör mig frisk!

Njuren

Jag är sjuk i njuren. Har varit på någon typ av vårdcentral hela dagen och fick slutligen veta att min trötthet och allt annat tokigt som pågått i min kropp har med den att göra. Den onda ländryggen. Den svajande febern. Faktiskt i en-två veckor har jag inte känt mig helt hundra. Och jag är aldrig sjuk. Brukar inte vara trött/hängig heller. Min man är och handlar just nu. Han är bäst och tar hand om mig som en prinsessa. (Läs: Vilket jag verkligen inte ser ut som just nu...) Vill säga det att jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt just nu och jag är säker på att hans värmande hand och kramar kommer att göra mig frisk mycket snabbare :) Kyss på honom!

Nyttårsafton 2010/11

Åååh ni skulle sett mina kära! Fina underbara vackra Oslo glittrade för oss som aldrig förr! Önskar jag lyckats fånga det bättre på bild till er. Speciellt eftersom det knappt går att beskriva. Med ett champagneglas i ena handen och en puss på munnen kunde det nya året inte börja bättre :) Jag som till och med fortfarande skriver 200 innan jag kommer på att det ska vara en nolla mindre och -10 på slutet. Att det nu ska vara -11. Nä det kommer ta tid för hjärnan :) Hur som - Happy new :)

Nu säger jag hejdå till 2010 med 100 bilder på 12 månader. Enjoy!

Januari - Borgafjäll som året innan med två favvopojkar.
Bus i kyrkbron med tre andra.

Februari - Bloggade mycket, Sista månaden och vinsten med Little D,
Mimer fyra dagar i veckan, Fick böter pga. Lilla röda mer än en gång,
Öl- och nattbowlade, Utgångar på Femman följt av Fylle-mat med F.

Mars - Lärde känna Palmen, Festade fler gånger i veckan än jag var
nykter, Myste o. grillade, Pussade Little D goodbye, Långprommisar
m. favvopojke på söndagar, Fyllde år med fest o. fika, Festade mer.

April - Packade undan vinterjackan, Impulsade till Övik en vanlig onsdag,
Stod längst fram o. mosades till Hoffe, Firdade valborg i Åre m. favvosar.

Maj - Taggade sommaren med F, Kom in o. inte in på stans klubbar,
Hängde med Palmen, och avslutade som bakisar på brännbollsyran.

Juni - Gick på balen, Njöt av sommaren m. F, Världens bästa student,
Trollkarlskvällen, Trädgården, Hängde på Bettnes, Firade Midsommar.

Juli - Peace n' Love m. Jay Z, Krogrunda m. Bjöörn, Mer Bettneshäng,
F fyllde 19, Nattdopp på Nydala, Roadtrip till Svall m. bilen som säng,
Bada badtunna, Roadtrip till Göteborg, och avslutade på Storsjöyran.

Augusti - Slet på Onlinenen, Dök i Brännland m. favvopojkar o. F,
Firmafest på TC, Chilldrick hos mig, Onsdagsolles m. Jönköping.

September - Höstmys m. Palmen, Busade i Umeå Östra, Efterfestade
Scandic Syd, Pipes och stora ölglas, Onlinenen as usual, Wayneshäng.

Oktober - Modeller för en dag på The studio, pussade på mina favvo-
pojkar, Idol-fest, Hejdå-middag, Flyttade till Oslo, Bodde på 17 kvm,
Inflyttningsfest på Strömsveien 20, Halloweenfest m. Skippergatefolket.

November - Jobbade på BIT, Mysöl med min Oslovän, Utgång i Oslo,
Skrev mitt första lägenhetskontrakt, Hade favvopojkar på Oslobesök.

December - Weekly Challenge på Zara, Flyttade in på Skippergate en
vecka, Min man flyttade till mig(!), Avskedsmiddag för två, Firade jul-
afton hos Umebor, Firade nyår m. alko, Umebor, takterass o. utgång.

RSS 2.0