Vart tog mars vägen?

Mars har sprungit förbi och imorgon får man luras. Idag har favvopojkarna flyttat till sitt egna kribb och vi har hjälpt dem att flytta. De tre hoppade direkt på t-banan till IKEA medans jag njuter av tystnad. Tystnad har det dock varit gott om här. Inte lika okej. Därför tänkte jag visa lite nästan nya och nya klädbitar jag har införskaffat. Den första för 50 NOK och den andra från kära Zara. Och två (Läs: tre) rosa. Vad hände? Nämen annars då? Jag dricker min transbärsjuice dagarna i ända och knaprar fyra (Läs: sex) tabletter per dag. I helgen är jag ledig :)

...


Inget att säga

Jag har inget att säga förrutom att min mamma är jättesöt i telefonen. Att jag har haft urinvägsinfektion sen i julas. Att fyra små apor snart blir till två på Åkebergveien. Att jag har lagt ner mer pengar på medicin än allt annat här. Att jag åker till Umeå om 22 dagar. Och att jag nu ska go på nya House-avsnitt med min man :)

Ballong

Jag blev lite chockad när jag nästan sprang in i en luftballong häromdagen. Undra hur man beställer sånt? Det skulle jag verkligen vilja göra. Eller åka helikopter en lång bit. Eller flyga ett stridsflygplan. Någonting i luften ivarjefall. Inte bungyjump eller något som går fort nedåt. Hatar frillfall och uppskutet. Något som går långsamt uppåt och svävar. En fågel eller ett moln :) Oj, vad svamligt! Jag tackar för igår och lämnar inte sängen idag. Tjing!

Zarabarn!

Under min bloggfria vecka hann jag med rätt mycket. Eftersom att jag inte bloggar. Hehe! En vinkväll med Zarabarn bland annat. Bogstadveien och Karl Johan. Vi spelade Umeå's alla ölspel i ett. Typ. Det var en torsdag och det slutade såklart med utgång. 19åriga Agnes var i vägen men ändå lyckades vi hitta ett fett ställe. Ikväll blev Agnes plötsligt 20 år och slutade på 23+:iga Åpen Bar. Ett kalasbra ställe mitt på Aker Brygge där vi absolut inte trodde vi skulle komma in. Fett!!! Annars jobbade jag ass:et av mig idag och längtarrrr :)

Lillis staden!

Japp! Ni läste rätt! Den 20 April sätter jag foten på norrlänsk mark igen. För första gången på 6 månader. Hur tokigt? Jag som bara tänkte stanna tills jul :) Jag ska äta påskägg, fira twinsen och få mammamat (Läs: Inte bröstmjölk) Och träffa alla kära såklart! Detta var ett ting som bockades av på önskelistan och lika så Spa:et. Jag kommer att få en heldag på Hotel Grande (FANSY!) som ligger precis bredvid Zara där jag blir bjuden på en hel dag med slavar runt omkring mig. Wiie! Eller ja... Läste något om en fruktskål och lunch i alla fall. Hehe! Hade!

22 Mars 2011

Det blev dessvärre inte så många fler bilder från igår. Hängde hos en Anka ett tag när solen började gå ned där jag fick en present (Jag vill hela tiden skriva paket. Är det för juligt?) och skuttade sedan hem där min man hade påbörjat fläskfilén och avokado/fetaost-salladen. Absolut något att hänga i julgranen! Sedan massa paketöppning och presenter från mor och far. Några saker från listan blev allt avbockade. Mer om det senare :)

Ha den äran till mig!

Ja må jag leva!!!! Hurra hurra hurra! Övergången från tonåring till vuxen (Läs: ????) har gått hur bra som helst och smärtfritt. Nästan. Dagen började utan sovmorgon då mobilen ringde 06.30 och min man hade tre minuter på sig tills bussen gick. Konstigt nog hade han redan ytterkläderna på sig och måste ha somnat om efter att en gång ha gått upp. Vem det var som ringde? Min kära far! Självklart somnar jag om och väcks igen 08.30 av min kära mor. Somnar om och drömmer att klockan är 12.30 då en favvopojke väcker mig. Jag tackar honom för min sovmorgon och berättar hur tokiga mina föräldrar är. Herregud! 08.30 liksom!! Sekunden därefter får jag vet att klockan är 09.00. En timma senare befinner vi oss på Oslos bästa place där jag blir bjuden på något ingen av oss kan uttala och en heldag på Spa. Sedan dess har jag haft ett leénde på läpparna :)

En vecka senare - Tja!

Kul att min blogg har blivit en väderblogg. Men vad jag vet finns det inga kända sådana så det kanske är det jag ska satsa på? Kul att ni inte har hört av mig på en vecka och det är det första jag skriver om. Hihi. Men kära ni jag måste bara få säga att vädret imorgon blir awesome och Aker Brygge it is! Blir födelsedagsfika för hela slanten för imorgon fyller jag hela 20 :) Nä hörrni, jag hade en bloggsvacka i mars förra året också. Tror det är på grund av vädret. (Haha!) Vill bara vara ute och spontan så fort graderna blir röda och tvåsiffriga! Vi hörs!

Favvo Aker!!

Uteserveringarna börjar bli proppfulla och fler och fler parkerar sina segelbåtar vid hamnen. Själv parkerade vi våra rumpor på två stolar med en kaffe och en latte och en cigg :) Vi badade i solen! Ser det inte underbart ut? Sedan rullade en favvopojke en tältsäng längs Karl Johan in på tunnelbanan och jag bar en säck. Ikväll ska vi till en Anka och hennes sambo :) Tjing!

En ynka vecka kvar

Unnskyld för den dåliga uppdateringen. Göteborg bjöd på riktig semester! Billig öl, mat på bordet och billigt i butiken. Störtskönt! Igår och idag är dem finaste dagarna Oslo har bjudit på hitintills. Hörde något om 16-18 minus i Umeåstaden? Här är det nästan samma fast i plus. Och bara nästan. Skinnjackan är framtagen och en och en halv timmes träning är done and done! Annars ska jag fixa lite inför min bortglömda födelsedag som jag får fixa allt inför och inte en person verkar ha uppmärksammat någonstans ifrån i varken Svearike eller Norgerike.

Gråa dagar. Bokstavligt och ej.

För två dagar sen var det en grå dag. Inte bokstavligt. Min Oslovän bytte plötsligt huvudstad till en större utan att vi knappt hann blinka. Ett tugnt "Vi ses" sas som tyngde hela dagen. Och nu då? Stockholmsvän? Nä huvva! Tur att det inte är allt för långt till 17 maj :) Gårdagen var allt annat än en grå dag i alla fall. Och då menar jag bokstavligt. Älskar att klackarna klingar på asfalten och att man inte ramlar varendaste gång man måste springa till bussen. Idag är en dock grå dag. Men bara bokstavligt som tur är! Göteborg kommer att leverera :) Avenyn here we come!

Göteborg i helgen!

Klappat och klart :) Medans två pojkar tar truckkort trippar jag och en annan längs avenyn. Det blir som en liten mini-weekend. Tänk att vi belatar fyra hundringar och reser i fyra timmar. Lite annat än flyg i två timmar med mellanlandningar och över tusenlappen i pris. Kommer att kännas overkligt men ack så bra :) Fina fina Göteborg! Igår hade vi inventering på jobbet. Jag har nog aldrig räknat till sju, tio eller fem så många gånger på så många saker i hela mitt liv. Att en enda fel räkning förstörde för alla och gjorde att alla måste räkna om allt gjorde det inte roligare. Men vi klarade det och höll det inom ramarna :)

Oslo plussar på

Men ser ni vad Oslo bjuder på för himmel? Några plusgrader till och min nya skinnjacka åker på! Jag kommer att bo på Aker Brygge med solbrillor på och min man i min hand. När jag klev av bussen möttes jag av en såndär snäll vindpust. En sådan som smeker kinden istället för att göra den till is. Solnedgången på den rosa himlen från takterassen var nog inte dålig. Jag hoppas att Sverige bjuder på lika bra väder i helgen för vi ska till världens bästa Göteborg :)

Mycket lyckade födelsedagar!

Efter att vi twistat in oss blev det för dimmit för att kameran skulle fungera i våra händer. Men kul hade vi minsann. Haha! Efter en massa nationalsånger, båtsånger och grattissånger som Ölspillet bjöd på så öppnades det presenter och gjordes armhävningar. En lyckad kväll! :) Idag har det öppnats fler presenter och om en timma ska vi gå på en av dem. Bio på Colosseum. Sal 1. Ni vet den där mega stora med screen i taket? Och vi ska äta massa popcorn :) Ikväll blir vi bjuda på middag av favvopojkarna också. Jag hoppas på kötttttt. Vi hörs!

TUSEN GRATTIS IGEN TUSSAR! :D


Jag låter bilderna tala för sig själv. Ikväll kör vi en favorit i repris x2!!! :D


Ni missar väl inte våran sprillans nya webshop som har premiär idag? :)



ZARA

Mars idag och för ett år sedan

Nä hej och hå det är redan Mars och vem kunde tro att jag skulle befinna mig i Norge med en egen lägenhet för exakt ett år sedan? Att jag skulle jobba med exakt ett sånt jobb jag vill jobba med just nu. Eller att världens bästa man och favvopojkar skulle stå vid min sida? :) Eller att tusans många andra Umebor också skulle sätta sin fot här. Vi är som en liten familj och jag älskar det! Mars är en bra månad för att den symboliserar vår, sol, slask och min födelsedag för mig. 20 bast står på schemat. Tjihoooo! :)

En berg- och dalbana

Dagen har varit som en berg- och dalbana. Och då menar jag inte superhimladuperrolig! Utan med en ganska djup dal tyvärr. Huvva! Tur att gymmet och pojkarna tog mig till berget. Haha! Jag älskar att JC:t hade Cheap Monday-kläder och att jag inte kommer att bli ruinerad på pengar heller. Blir nog en heldag med en massa nytt för både mig och han snarast :) Nu har jag precis tränat magen då mina favvopojkar väldigt ytligt sollat ut vilka dem vill bo med och inte. Dom är allt bra roliga dom. Haha!

RSS 2.0