Kom ihåg mig då

Nae hörrni! Förutom att jag är 580kr rikare. Lite secret information rikare. Naturkunskap rikare. Ett Paradise hotel avsnitt rikare. Några pussar rikare (Från D). Regndroppar rikare. Och parkeringspengar fattigare. Så har det inte hänt mycket alls idag. Klev precis innanför dörren och har inte varit hemma på 11 timmar. Jag bjuppar på en bild från i Torsdags i stället. God natt.


Someday. You and me togheter.

Min hemliga beundrare är inte Johan Palm utan Edward Cullen. Jag kommer att dö en dag efter att jag fyllt 19 år. Undra hur sant Facebook-testerna har? Det första är givetvis sant (hehe) men det andra? Återstår att se. Skall nog ta det jämarns försiktigt 23 Mars i alla fall. Jag är heller inte sämsta bilföraren i klassen. (Tack?) För det är Challi. Hon körde ned i diket idag.

Nu? Online. O sen plugg med en favvopojke.

Laterr

Mig får du inte tillbaks

Jag myser jättemycket just nu. Ni vet inlindad i täcken och kuddar. När man är just kommit in och fryser in i från på något vis. Tvn är på "Mitt stora feta grekiska bröllop" och datorn är i knät. Melissa Horn tränger ut genom högtalarna också. Tänker knappt på annat än träningen ikväll. Det gick fantastiskt bra! Ögonlocken är så tunga just nu. Vi hörs imorgon! God natt.



That i forget the things that you said

Alltså det här var inte okej? Finn ett fel liksom. När första advent kommer måste man vara lite halvt förberedd i alla fall. Jag kallar det här långt ifrån beredd. Nae, minuspoäng mamma! Ännu en träning väntar och inte är det för bästa Spencer heller. Men med bästa D.

Laterr

How old are you?

Sådärja! Nu är en massa räkningar betalda. (Hur vuxen är inte jag?) Jag har jobbat på Online i exakt två månader. (Hur vuxen är inte jag?) Jag ska svänga förbi polisen och ta nytt foto till körkortet. (Hur vuxen är inte jag?) Jag har reklamerat. (Hur vuxen är inte jag?) Jag har varit i kyrkan idag. (Hur vuxen är inte jag?) Jag kan backa med transporten. (Hur vuxen är inte jag?) Jag har druckit kaffe idag (Hur vuxen är inte jag?) Haha!

 

Laterr


Jag önskar att du kunde se mig nu

Hur dum är inte jag som lovar att gå och kolla på mamma när hon sjunger i kyrkan klockan elva på min sista sovmorgon för veckan? Att hon i och för sig kom in med frukost på sängen nu gjorde saken lite lättare. Men fortfarande. Min sista sovmorgon. Hoppas det inte blir varje advent? Och hörrni, fyra veckor kvar till julafton :)

Laterr

Whrite me something beautiful

Vi har kommit fram till rätt mycket ikväll. D är liten. Tunnlarna under sjukhuset kallas kulvertar. Det finns 74 olika sjukdomar i fågelbajs. Det går att sladda på asfalt. Vi vet inte vart något spökhus ligger. Vakterna måste ha någon typ av kamera över rullstolarna. Ficklampan räcker enda bort till skogen. Det finns nio våningar på sjukhuset. Annars då? Njae vi skrattar a lot och tänkte fara till SPT men for till ES. Haha! En lyckad kväll utan alkhol helt enkelt. God natt.

Vem lämnade vem?

Jag ville aldrig hem. Men nu är jag det. Dit resan började bra när jag trodde att vi var i Skellefteå då vi var på Ersboda... Sen vet jag inte om det var p.g.a. mig eller åksjuka tjejen bredvid ville spy? Hoppas på sistnämnda. På hemresan löstes två ½ korsord. Vuxen (Läs: Tant?) poäng till mig. Mellan resorna var tiden inget att klaga på. Tvärt om!

En favvopojke från Arvidsjaur är hemma över the weekend. Vi ska busa. Jag, F och massa favvopojkar. Vi ska bli yngre och göra det vi (Läs: några av oss) gjorde för ett antal år sedan. Men först? Älskade D.

Laterr

Be en bön du loosar ingenting


”Nämen. Det är ju du i blont format Agnes!” Min första tanke var QUE? Men sedan fick jag tacka mor min så mycket. En förväxling med självaste Olsen är väl inte fel? Minus skorna kanske. Converse är mer min grej. Love the trashiga strumpisarna, svarta helheten, vida jackan och hatten!


Hörs imorgon gullisar!


Jag kanske har någonting nu som du beundrar

Ett tekniskt fel fixat, datorladdare. Typ 4 kvar… Nu undrar ju ni hur det var på Winnerbäck igår. Ja ni vet man ska ju helst stå längst fram i mitten, hoppa och skrika. Det gjorde vi! Svettiga och goa med vakter som dränkte oss i vatten. Tack för igår Lars!


Nu väntar buss från 16.15-19.30. Kan bli helt okej om jag bunkrar upp med telefonsamtal, Vecko revyn, karra, nagellack, Itouchen och fönsterplats. På bussen alltså. Norrut. Där kvällen, idol, natten och morgonen ska spenderas. Underbart!


Laterr


Your love is magic

Himlar vad liten bilden blev. Men Hattar! Jag vill ha en. Hur ballt är det inte? Diskret och utstickande. Coolt och töntigt. Modernt och gammeldags. Personligen skulle jag döda lite för den med nitar.

Laterr

Och nyponbuskar nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar

Tekniska fel gällande: Datorn, datorladdaren. Mobilen, mobilladdaren. Hörlurarna. Kameran.

Återkommer.

I need to belive in myself

Skulle vara så himla rolig idag och ta ett par färgade strumpisar. Grå vart färgen och syns det? Nja. Ser ba ut som att jag har en blå tröja då den i själva verket är svart och urtvättad. Skitkul! Åkte buss hem idag för första gången på många herrans år. Lika proppat och jag bockar för mitt körkort. Visserligen är det borttappat just nu men det är ett sidospår. Den här gick på repeat i mina öron under resan. Den här (och Lars såklart!) lär gå på repeat under kvällens bravader. Och då inte bara i mina öron. Nu håller powernapen på att komma ikapp mig och jag lägger mig nog en timma med min snodda Vecko revyn. Sen börjar jag tagga!

Laterr

My heart still beats for you

Usch. Har försökt se en massa serier på alla olika kanaler som finns men verkar ha sett allt. Kan inte vara möjligt? Killarna här framför spelar poker med pengar. Jag vill gärna vara med, fast utan pengar. Det får jag inte. Check. Syna. All in. Flopp. Plopp? Det är ju som en annan värld. Poker alltså. Två helt slumpmässiga kort som kan bidra med flera hundra. Knasigt tycker jag! Har även hunnit bli lurad att Winnerbäck blivit inställt. Himla Jeppo!! Jag dog lite i hjärtat.

Ett sms ploppade precis ner. "Möt mig i Caffan nu får du en te" Jo jag tackar jag :)

Laterr

What a beautiful day

En lite halvkass bild på dagens. Ni står ut va? Jag och F hade mycket att prata om och jag är hel igen! Fick med mig en Vecko revyn från Waynes vilket jag tackar för. Regnet tar kål på mig och besöksrekord idag! Vilka är ni? :) God natt.

Speechless, its how you make me feel

Cheeses! Vågar knappt erkänna att jag totaly glömt bort mammas födelsedag idag. Jag får trösta mig med att föräldrar ändå bara fyller äldre. Gött med oväntad tårta sådär ba! Upptäckte att jag kan hela Vitatas ringmall utantill och att twinsen faktiskt har olika frisyrer nu. Jag springer nu iväg på ännu mer fika. Med F som är hemma(!!) Sist vi kramades var i Jönköping vilket börjar närma sig fem veckor ago. Kommer aldrig att släppa henne nu. Bokstavligt :)

Laterr

Jag tänker inte gå i dina fotspår, du får gå i mina

Snabbinlägg. Te. Lunch. Äppelvin. 61kr parkering. Språkhistoria. Stan. Tatt ut pengar. Film. Skjutsat hem en favvopojke. Kört hans räser. Skjutsat tillbaka han. Gratis te och bulle. Pressbyrån. Blogging med kavajtjejen.

 

Svar på kommentar av :):):)"var kommer de ifrån? :):):)": Dem här alltså. Har hört att de finns på Åhlens för ca 120kr beroende på storlek. Är inte säker dock. Om någon vet får ni gärna hjälpa oss!


Laterr


Du blir glad av samma rus som en lögn i vackert väder

Jag ångrar att jag inte hängde med Blondie och hennes stjärnteckenbok ikväll. Träffade några favvopojkar istället och hade ålderskris. Vid 18år. Inte bra! På Lördag ska vi bli unga (Läs: yngre) igen och göra allt som vi gjorde för fem år sedan. Det blir kul. God natt gullisar.


I natt så drömde jag om dig, och det, väckte gamla minnen

Just nu killas det i ögonen på mig. Och näsan nyser som en tok! D’s hår har fastnat överallt men nu är hon i alla fall som ny. Jag är dock lite orolig för den där extra energin som alltid kommer dagen efter. Vi ser om jag sitter kvar imorgon! Sen undrar jag: Har jag tinnitus?


Laterr


Lek inte med eld

Jag vill jättegärna ha jättemånga sånna här jättefina smyckeshängare/träd. Just nu ligger mina blingbling på bordet här bredvid i ett jättestort trassel. Skymtar även en Krogenkrogen bricka från garderoben som jag råkat springa hem med. Hehe. Kanske något att önska sig i julklapp? Träden alltså. Men vilken färg?

Laterr

Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för

Märks det vad jag gjort på förmiddagen? Haha just det! Online. Sålde på första och sista samtalen, och var tredje däremellan. Helt okej! Nu? Makaronerna är slut och bara en klump köttfärsås ligger kvar på tallriken. Telefonprat och ska snart ut på äventyr. Igen!


Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut,

jag vill dig nu som jag hade dig förrut


Laterr


På varsin sida om vägen, som en främlig för varann'

Nu gömmer jag mig. Jag gömmer mig här. Bakom bloggen. De är det bästa med att blogga. Det som skrivs här, de är det enda som händer liksom. Ungefär som att gömma sig bakom Winnerbäck i lurarna. Nu har jag avslutat ett kapitel. Det var ett måste. Det vet jag. Klumpen i magen är över. Äntligen. Jag har valt att börja på ett nytt kapitel. För dem kan ju inte vara hur långa som helst. Det vet ju alla. Men vad hände? En ännu större klump satte sig i bröstet. Ska det bli så? Vart gick det snett? Jag bollade över bollen. Du har turen att få bestämma från och med nu. Orden som sas gör verkligen ont, och kommer att göra. Jag saknar dig. Jättemycket.


Försök och visa mig med blicken, men det är inte mig du ser

"Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut". Bästa Lasse och Melissa. Winnerbäck och Horn. Puss på er! Hur bra hade det inte varit om sistnämnda kunde vara förband till förstnämnda på torsdag? Lär väl bara hända in my mind men! Tackar aldrig nej till endast Winnerbäck heller. Melissa hamnar först på listan till nästa livespelning! Japp så får det bli.

Sen finns det verkligen en jättedålig grej med D. Jag vill kunna stoppa ned henne i en påse och ha henne i sängen. Att hon ska ligga bredvid mig precis just nu. Jag vill att hon alltid ska vara med mig, vad jag än gör. Och inte bara i tankarna. Jag vill ha med henne i skolan så att alla kan klappa på henne och vara avundsjuka på mig som har världens bästa vid min sida.

Laterr

Kiss me

It's me today. Nu har jag och tjejen med kavajen glott och skrattat åt Mammas pojkar. Måndagshålet är inte nådigt och alltid finns det något program att checka. Sofforna är awesome! PsB nu och jävlar vad aktiva vi ska vara så vi får vårat MVG. Just nu saknar vi våra skolvärdar. Vars är dem på måndagar? De måste hjälpa mig och säga till tjejen här bredvid att sluta spotta plastskedar på mig...

Laterr

I like your style, it fits you

Satte på radion 09.55, YES Rix morronzoo! Eh... Nae. Det sista jag hörde var Roger: "Och nu lämnar vi över till Maria Lindberg" Fan. Ni vet den där reklamen om Wasabröd? När tjejen ska dra på sig sina strumbyxor och råkar maska upp dem? Hon får damp tills lillen kommer in med knäckebröd. Ni vet nog? Och jag förstår henne! Imorse kände jag mig som henne. Inget skämt.

Laterr

Det bor en ängel i mitt rum

Ja jag är uppe aldeles för sent, jag vet. Fastnade framför idol. Tur att inte uppsigning behöver ske före 09.30 imorgon i alla fall. Ville bara klämma ur mig att jag nästan längtar till imorgon. Varför? Därför då får jag lyssna på mina bästa vänner i radio. Igen. Rix morronzoo :) Titti är bäst! Dem göre varje morgon till en bra morgon. För allting blir vad man gör det till. God natt.



Just because it's a beautiful night

Slutet på någonting gammalt, början på någonting nytt. Ja, alltså jag syftade på att det var söndag. En ny vecka väntar och jag ser verkligen fram emot den. F kommer finally hem. Winnerbäck på torsdag. Not so much to studdy (Läs: ett prov). Och framåt helgen rullar jag nog E4an norrut ett par timmar. Självklart har jag min D som sätter en guldkant på vardagen också :) Och jag ska försöka styra upp lite mer foton.

Laterr

I just got to let you go

Är det dags att lämna sängen för första gången idag kanske? OTH är bäst och värmen under täcket är helt okej den också. Och hur svårt kan det vara att sätta upp en gardin? Mamma har skrikit på mig ett tiotal gånger men jag ser ju på film så jag hör inte. Right? Ikväll ska jag och några till Elitare klippa och klistra lite. Sedan nalkas träning med två för en som inte är våran vanliga. Jättekonstigt och jag längtar jättemycket tills jag får träna för våran ordinary igen. But D is back in buisness and that's all that matters.



Laterr

How do you see locking back?

Nu har jag till och med bytt bakgrundsbild på datorn till Edward och Bella. Och från mig och D. Det händer inte ofta men jag kände att det var de rätta nu. Haha!

 

Kom på mig själv idag med att säga ”Men nej, störst först?” till mina 14åriga twinbrothers. Fick två otroligt snabba kontringar tillbaka ”Ja exakt! Därför ska du få sist?” Och hur hemskt är inte det? Jag är alltså mindre än två fjortisar på just 14 *jordsnurr*? Plus att jag fick minst potatis. Grattis Agnes…?


Laterr


Can't find any words

I. AM. TOTLAY. STUCK. Världens sötaste film i hela hela världen. A.D.O.R.A.B.L.E! Jag ville aldrig att den skulle ta slut och MmmMMm för Edward. Min man! Känner verkligen en totaly weakness just nu. GOD I LOVE IT! Haha ja, hur töntig är jag inte? Men HUR SNYGG är han inte? Filmen förmedlar sjuka känslor och jag skulle kunna se den hela natten. Finner absolut inga ord!

Laterr

Tell me baby, what is real love?

Halvkass uppdatering såhär mitt i helgen. Jag är medveten. Ett snabbinlägg även det här. Paranormal activity var ingen höjdare alls, tyvärr. De höga förhoppningarna var inget att ha ens. Sällskapet var dock bättre. Mycket bättre! Blev en snabbtur med bilen där vid midnatt då några favvopojkar ville ha fylleskjuts till Västerslätt. För en hunka enkelväg övertalade dem mig.
.
Nu? D i mörkret. Sen? Twilight + Twilight - New moon

Laterr

Now that we come this far

Det har varit en lång dag. Uppstigning 06.30. Det är totaly Rix morronzoo som får upp mig på morgonen. Saknar Titti varje dag och det är nästan så att jag längtar till en ny morgon. D fick nya fossingar och beröm av ridläraren när jag skumpade runt där i stora med värsta dressyrryttarna. Inte en minut över och Online väntade. Och still, whats up med lappar på jobbet? Haha! Amen 100kr bonus och ja tackar jag!
.
Här sitter jag med Blondie som skrattar åt skolkatalogen. Det gör jag också. Mitt moraliska stöd ikväll, Blondie alltså. Senare ikväll kommer finbesök från Norrland. Och då ännu mer Norrland än Umeå. Paranormal activity står på schemat och vi ser väl om jag överlever. Tur att jag inte sover ensam inatt.

Laterr

I what you ugly

Ännu en rolig Onlinedag! O vad hände med kärlekserbjudanden på jobbet? Haha! För första gången på länge gick det bra och en femhundring lär dimpa ned på konton om en vecka. Även en vecka kvar tills F kommer hem :) Nu ska jag bunkra upp med Paradise Hotel avsnitt med en av favvopojkarna. Winnerbäck om en vecka (!!)

Svar på Anonym: "Har du bytt ut nässprayen mot te?" Haha ja, det verkar som det.
Laterr

What about today?

En lite större jag brukar rida ibland. Himla fin men kanske lite i tonåren nu? Lagomt kaxig och tycker att han bestämmer endel. Dit jag ville komma till vet jag inte. Söt är han i alla fall! Ett snabbinlägg som säger att jag har bråkat med datorn i cirka 35 minuter och ser nu på Möt språket. Två koppar te är druckna och repotaget inlämnat. Paradise hotel höll mig sällskap på hålet och jag kan inte säga annat än att jag är totaly stuck. Det är ju superkul!

Laterr

What if it's lost behind?

Hahaha! Vem fan är Anna Anka när hon finns? Hon är ju den som ska ha mest uppmärksamhet, utan tvekan! Pusspusspuss på henne!

If you just could se me stand right here waiting for you

Agnes Sjöström här, Hej! Har nu jobbat på mitt repotage som skulle ta tio min vilket fort övergick till två timmar... Känns som att man ska vara nöjd då men det ända jag är nöjd med är att det är klart. Äsch! Träsmak i rumpan har jag också. Långdag imorgon med skola 0800-1540, jobb 1700-2100. Evelina har lovat att ta med sig tepengar till skolan imorgon iallafall :) Och Online har ju god choklad! And the weekend is going to be exiting. Godnatt.

I don't know what to tell you know

Här får ni en go outfit-bild på en go tjej som precis är hemkommen från D. Vädret svek som vanligt och vad gör man då? Jo rullar in till Hippo! Red en svängis med Izza och IQ. Och himlars vad nära jag var på att fastna i geggan på gården. Och himlars vad nära jag var på att köra på ett djur. IGEN. (Läs: jag körde på det. IGEN) Går inte så himlars bra att få ihop ett sammanhängande inlägg här när min laddare till mobilen leker sitt egna liv? Jag gör så gott jag kan! Blir himla glad när personer säger till mig att de läser min blogg. Tell me more!! :)

Laterr

Boy you were getting ready to leave

Ett internt skämt från klassen. Hahaha! Nu ska jag skriva ihop ett repotage på max tio minuter för att sedan hinna till Krogenkrogen (Ja, på en tisdag. Fråga inte...) och träffa nära och kära. Bland annat hon som äntligen är hemma :) Och en viss annan som verkligen hade råkat dricka några klunkar och inte kunde köra hem sin bil? Haha. Det blir min uppgift ikväll!

Laterr

I'm so unpredictable you don't know what to think

Drog på mig en svart outfit som vanligt. Utväxten är lite go den också. Ja, jag måste styra upp mitt hår... Men inte nu. Kärleksbrevet idag på Online var lite smickrande. "Vill du gå på date med X? Kryssa i Ja, Nej eller Kanske" Hahaha! Sweet att be sin kompis lämna det också :) Fick mig ett gott skratt i alla fall! Har en hög med plugg som ska göras. Ska skjutsa en av twinsen till träning och sen kommer Izza hem ikväll (!)

Laterr

You have my favorite face

Snabbinläggsdag. Onlinedag. Deadag. Woezerdag. Black-outfit-dag. Second-time-around-dag. Nässpraysavvänjningsdag. Bildag. No-lunch-dag. Regndag. Psykologidag. Svenskadag. Gå-och-lägga-sig-tidigt-dag. Sockerkakedag. Bad-hair-day-dag. En-vanlig-dag-dag. Vi hörs!

It's just not ment for us, baby

Jättejätteskönt. Jättejätteskönt att få prata av sig om allt möjligt. Jag saknar mina flickor och hoppas på att du nu kommer hem till veckan :) Måste ju också få tillägga att ha planer för framtiden känns adorable! Det är ändå nu vi kommer till första vägkorsningen och allt det där. Att veta att jag har dig vid min sida också, som i princip löser alla mina problem precis som jag vill ha det känns fantastiskt, och jag är nyfiken vad som komma skall. Även om det självklart kommer att kännas tokigt och fel ibland. Vi kan ju faktiskt göra precis vad vi vill snart. På gott och ont. Godnatt.


Fast att få spola tillbaka tiden dit skulle också vara helt adorable

I know you are the one that is hurting

Lady Gaga - Second time around

I’m so unpredictable
you don’t know what to think, so unemotional
wonder if I’m even still in love, you see
I don’t know what to tell you now
it's always harder the second time around

What happens when you sleep?

Kom precis på mig själv att ladda ned Paranormal activity. Har ju absolut inte tänkt att se den på bio eftersom jag säkert inte kommer våga se hela ba sådär. Känns bättre med sämre kvalité, sämre ljud och en liten datorskärm i stället. Jag vill kunna stänga ned exakt när jag vill. Det står ju klart och tydligt att man inte ska se den alone. Och sen vill jag se den med dig.



Laterr

Bad romance

Haha! Jag och flickan med kavajen satte oss precis i Hogwarts upphållsrum. Te:t är köpt och datornerna är på laddning. Har precis fått Winnerbäck biljetten också. Vi tog en nice soffa och satte oss till rätta. Två sekunder senare märker vi att det droppar från taket rakt ned på datorerna och att det är en stor pöl med vatten under soffan vi hade dragit fram. Det regnar alltså in här? Haha komiskt. Nu ska jag fortsätta se (500) days of Summer och tjejen bredvid ser Ensam mamma söker. Hål i X antal timmar men vi klagar inte! En sak vi dock klagar på är våra hörlurar. Ett par som är för korta (Läs: Man måste sitta som en hösäck). Och ett par som man måste hålla in en knapp för att dem ska funka. Nu vet ni!
.
Laterr

I know it is not true

Hur mycket julstämning fick man inte nu? Första intrycket var att det kanske är lite tidigt med sånna? Men tja... Det är ändå november. I mitten av till och med. Om två veckor är det alltså första advent. Adorable, jag längtar! Fint har mamma gjort i alla fall. En annan som är adorable är min D. My tiger is back on track! Nu har Heartbreak hotel precis slutat och jag ska nog sova. Och förresten, jag är jätteglad för din skull. Verkligen Grattis till dig! Godnatt.

I am by your side, where love will find you

What about now - Daughtry

Jag kommer att kliva på dig igen

Idag är det verkligen samma slask och blaskväder som Online tycker att det är enligt nya ringmallen. Förstår inte varför just jag måste vara med och sälja vitaepro till kalla kunder. Det är helt omöjligt och man säljer ju typ bättre om man jobbar på Telenor. Har ett arbete som skall vara inlämnat idag 00.00 som jag tänkte skumma lite på nu. 18.00 är det ett möte på Hippo och självklart följer jag med dig vart du än går. D hakar och viskade i mitt öra att hon ville skutta några språng. Och hennes önskan är min lag! :)

Laterr

Party like a rockstar

Här får ni er ett smakprov! Tror inte det var någon som höll sig helhjärtat på benen alltså. Men kul hade vi! Sen har jag troligtvis kommit i målbrottet nu. Några år försent sådär. Man kan lika gärna tro att det är en kråka som talar. Bokstavligt! Alltid lika kul att kolla igenom smsen man får under partykvällar också. I ungefär hälften står det "Vars är du?" "Har du kommit hem?" "Skicka ett mess om du är okej" av mina söta pojkar! Men ett sms tar fan priset igår ..."Inte be någon jävla Johannes svara"... Hahaha tusse!
.
Laterr

Det är dax att tänka efter och jag vill inte följa med

Jag har precis tagit ett fotbad :) Kittlades under fötterna men mjuka och fina blev dem. Eftersom det vita nagelacket från Turkiet(!) fortfarande var kvar kändes det som att det var dax att gå vidare liksom. Eller något? Just exakt precis just nu glor jag på det här även fast jag vet slutet. Ändå kul att checka hur alla presterade!
.
Laterr

Här finns det inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut

Såhär slutade klädseln till gårdagen. Inte helt enligt planerna men de blir det ju aldrig. Ett helt ras bilder från förfesten finns det. Lägger upp dem sen när mitt huvud klarar av datorskärmen mer än tio minuter. Helt klart en topp tre gällande bakishet. Jag mår inte ens som jag förtjänar. Mycket mer illa än så skulle jag säga. De ynka tre timmarna jag blundade är självklart en orsak. Även alvedons nya (läs: inte nya) smälta-i-munnen-tabletter är nog det. Har käkat upp ett helt paket idag och det kan nog inte vara så nyttigt? Kämpat igenom fem lektioner och ett pass med D har jag, och äntligen är jag hemma! Kul igår då? Jajemen! Digga musiken på ett par käras axlar, träffa nya människor och bli bjuppad på smältost med pommes är ju bland det bästa :) Nu ska jag dricka upp allt vatten vi äger och har!

Laterr

When they knock you down, knock you down

Jag tyckte den var lite cool! Undra om det fanns någon som inte skrapade fram tre lika? Hihi. Efterfesten blir inställd för min del då Hippo kallade efter ridlärare. Från 0900-1325 står jag och undervisar. Det är lite knäppt ändå. Jag, undervisa? Det håller inte i mina tankar men. Sist jag hade lektioner red vi ut. Då älskade barnen mig eftersom vi galopperade hela tiden. Sanningen var ju egentligen att jag totaly tappade bort mig i kullaskogen... Men det vet inte dem hehe! Nae nu måste jag hoppa in i duschen så slipper mina favvopojkar vänta på mig längre än vanligt. På ersboda väntar förfesten med kära. Sedan Krogenkrogen med alla möjliga. Det här kan bli bra! :)

You will always miss me

Idag har jag på mig en liten svart t-shirt, ett vitt linne, ribbade strumpisar och fejkconverse

You and me could write a bad romance

Just nu går den här på repeat i mina öron. Det blir nog den dominerande låten till kvällens bravader också. Jag är faktiskt taggad! Damen nedan får klara sig utan mys idag då hon vilar. Så det enda som väntar för mig är jobbet. Hoppas att det flyter på bra! Tjing!



Det är lättare att falla med ena foten utanför

Man kan nästan tro att det är jag som är gud så som det lyser bakom mig! Nu är jag nästan så pass nyss hemkommen. Himlarns vad vi har pluggat! Och fort gick det hem också. Jag har ju den policyn att jag inte få köra om. Men när det inte finns några bilar att köra om så går det lix för fort ändå? Typiskt! Skrapade rutan för första gången på bilen (läs: bilarna) också. Det är rätt snittsigt det. Sovmorgon imorgon! Godnatt.

I know you are going to make me

Någon som har provat detta? Jag tycker det verkar sjukt snyggt och är sugen på att ta med ett hem. 150 riksdaler känns lite mycket och speciellt nu när kontot i princip är tomt och utgång nalkas i helgen. Det är alltså OPI's nya mattlack jag pratar om. Helst är jag sugen på ett lite mörkare rött. Kanske finns det i butik? Annars får det bli de rosa. Och det mörkblåa. Och det svarta. Kanske det vita också? :)
.
Laterr

Fjällräven

Gick inte sådär jättebra att kirra nya fossingar till D då bilen inte startade... Får bli nästa vecka istället! Herr Karlsson verkade feel:a mitt problem och höll mig sällskap medans jag red. Man kan verkligen få riktigt sjuka diskussioner med honom skulle jag säga. Haha! Han skulle kunna få bli min bror eller något. Eller typ nog gammal för att bli min pappa? Kulig är han iallafall!
.
Just nu sitter jag hos tjejen med kavajen med min Ed Hardey tröja och vi ska tro det eller ej öppna psykologiböckena nu. Vi dricker te! Jag bjuppar på en bild som togs hos henne förra helgen. Verkade som att Leila var lite arg på mig också? Jag vill ha hatten! Och vinet! Och cigg, nu vi tar rökpaus.
.

When love takes over

Kolla vilken tid jag är uppe va! Och sen kan ni beundra mig lite (hehe). Men vad gör man inte för sin lilla? Nya fötter ska hon få idag och eftersom att herr Karlsson inte hade tid, får vi dra oss mot Röbäck/Teg/Böleäng(?) istället. Tror att det får bli Hippo på vägen hem, bara sådär i farten! Visst är det allt bra smidigt?

 

Inatt var min första natt med Nasonex. Nu ska jag bli av med Otrivin föralltid! Jag ska sova hela nätter igen. Min bästa vän i tre år ska förintas från min hjärna. Deni! Vi ser hur väl hur länge det håller den här gången… God morgon på er!

 

Som sagt. Vad gör man inte för sin lilla? :)


Laterr


Love is gone

Jahapp! Mitt jag idag. Jag måste verkligen göra någonting av mitt hår. Just nu är det verkligen bara... Långt? Sen har jag verkligen inte gjort någonting nyttigt alls ikväll och lär säkert inte göra något heller. Jag har till och med varit ute på en prommis och hur ofta händer det liksom? Har högar med plugg men kommer aldrig igång. Jag är på sånt där jag-ska-bara-humör.

Forget about your boyfriend and meet me at the hotelroom

Jovisst hade dem kommit in alltid! Jag tyckte dom var lite roliga och med 35 i skostorlek får man liksom ta det som finns. Jag lyckades precis roffa åt mig de sista 36orna och mamma bjuppade också på en varm sula att lägga i. För 500lappen! Och även fast jag bara betalade halva känner jag nu att ekonomin börjar brista, men och andra sidan, vad har man inte pengar till?

Laterr

Jag skrattar idag

Smakprovet på det jag kommer att bära i helgen. Det enda lilla färgade. Resten kommer att vara svart, som vanligt. Men nu har jag alla färger jag behöver till dresscoden. CHECK! Nu ska vi springa och se om mina skor kommit in i hos Monki. Vi hörs!

För vi glider fram

Just nu sitter jag hos pappa och mumsar i mig lunchen och klagar lite för mig själv över att U-knappen är trög. Vindruvorna är uppätna och lika så chokladen. Fast uppdrucken då. Jobbet flöt på precis som inköpen på staden sedan. Farligt att jobba nära stan! Nae nu måste jag sätta fart om jag ska hinna mig ut i skogen medans det är ljust. Vi hörs sen!

Maybe you need somebody that fits you like I do

http://www.youtube.com/watch?v=0O5K5Suv1vA
Keri Hilson ft. Akon - Change

It must have been hard to just follow your soul

En lite bättre bild på min nya dunjacka. Och buffaloskorna. Jag är redo för fjällen och snö!
.
Annars har jag precis lovat att lova mamma att inte stoppa in fingrarna där hon precis bröt av en lampa. Strömmen gick i hela huset. "Åh, varför spökar det alltid i det här huset Agnes?" Jaa, det undrar jag också? Men jag lovar mamma! No hands! På tal om det så tappade även jag mitt Turkiet-all-inclusive-band idag. Jag lägger det bland mina andra turkietgrejer och säger R.I.P. Nu ska jag se nyaste One tree hill. Men jag vill egentligen inte. För när det är sett så är det en hel vecka kvar tills nästa kommer ut... Himlarns lång tid. Äsch! Godnatt.

Love comes and goes from town to town

De lilla som fick följa med hem. Strumpisar, armband x2 och qliniques mascara. Som jag förövrigt verkligen rekomenderar! Säg mig, varför blir man som tröttast när man vet att man måste ta itu med en massa skolarbete? Det är då den där extra energin ska komma. Typ som den som egentligen skulle kommit efter min actimell jag drack imorse?

Laterr

Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Det snöar i Umeå idag och ännu en väldans svart outfit åkte på! Nyskjortan, tubtop, tjockare tights och fejkconverse. På Strömpilen blev det nästan bara nödvändiga inköp. Sånna där som bara kostar pengar och som känns jätteonödiga att köpa, men ändå är ett måste! Ni ska få se sen. Om något hittades till helgen? Nja. Tunt med det faktiskt. Får gå på lunchen imorgon. Nu ska jag köra in min friska D till Hippo och rida en rejäl sväng. Det var längesen!
.
Laterr

Nu tänder de gatubelysningen och bussarna åker sitt varv

Här har ni mina favvosar från cocoo.se! Håller i den svarta färgen. Och vad passar inte bättre till det än silver? Kan framstå rätt tråkigt vilket det kanske också är. Dock mycket enkelt att matcha och ha sig! Nae, jag gillar't ändå :)
.
Laterr

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen

Justja! Jag fick hem min nya beställda transparenta skjorta idag. Den passade perfekt! Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha under? Blir också något att ta itu med under morgondagens Strömpilen besök. Gossip och godnatt!

 


Who am I to say

Min bästa vän just nu är absolut inte Internet i alla fall. Gud vad det har krånglat! Undertiden har jag klurat lite på vad jag ska ha på mig för outfit i helgen då dresscoden är vitt, svart och rött. Har dock ingen aning om man ska ha alla tre färger samtidigt, eller en utav färgerna. Jag tror på det förstnämnda. Tror jag? Har i alla fall några planer och imorgon ska jag ta en tripp på Strömpilen och se vad som finnes. Annars var detta min enda skoldag i veckan vilket jag tackar och bockar för, och Online tar över istället.


Ja, jag har verkligen en crusch i svart just nu. Gärna olika material. Lack. Nät. Transparent. Blankt. Bomull. Stickat. Men i svart. Syns det?

Laterr

Twilight

Två veckor på onsdag fick jag precis veta. Alldeles för länge tuss :( Nu har vi hål och ska springa iväg på SF och boka biljetter till Twilightpremiären. Kvällen den 20onde är planerad med Idol, Twilight 1 och 00.00 börjar Twilight - New moon! Efter psykologin ska jag med D till sjukhuset. Hoppas hennes släng av förkylning (Svininfluensa?) har blivit bra. Relaterar jag till våra kära skogsturer på slutet kan hon inte vara annat än bra. Peppar peppar... Senare ska ni få en dagens outfit bild :)
.
Laterr

It doesn’t matter how fast you run, the pain will always run faster

Kikade in på Kii på lunchen häromdagen. När prislappen visade 700 brändes det lite väl i plånkan va... Men enligt mig? Totaly to die for! Just den här är från cocoo.se. Kommer nog ett litet hopplock av mina favoriter därifrån snart ska ni se! Nu? Gossip girl och Godnatt.

You belong with me

Mitt liv är som ett pussel. Som många andras. När alla pusselbitar är på plats är allting perfekt. Att nå dit är otroligt svårt, om inte omöjligt. Ibland ändrar pusslet form. Det är inte alltid medvetet eller för att man vill. Utan för att livet helt enkelt förändras. Bitarna blir större eller mindre. Mjukare eller kantigare. Fler eller färre. Det är väldigt olika. Något som däremot alltid är lika, det är att en pusselbit i princip alltid fattas. En eller flera. Den känslan är jag troligtvis inte ensam om. Och nästan alltid är det just en bit som värderas högst. Som är större och mer betydelsefull än alla andra. Jag vill hitta den biten som är störst av alla. Så stor att pusslet inte behövs. Nej bara biten. Vad är det som kan fylla ut ett helt pussel alldeles själv? Hmm..

Just nu är F en stor pusselbit som jag absolut inte vill vara utan längre. Dax att komma hem!

Nu kan det vara för sent att säga som de är

e" src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1459384/images/2009/img_2973_60211352.jpg" alt="" />
Kolla vad jag fick av mamma idag! (Bättre bild kommer) Perfekt nu när snön faller, kallare tider väntar och även fjällen. Tack! :) Annars är söndagar bästa TVdagen (läs: kvällen) så jag kommer att sitta bänkad! Först ut: Top Model och Ensam mamma söker. Sen byts TVn ut till datorn där One tree hill och Gossip girl väntar! Roligare än så blir det inte. Tjing!

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Ett nytt litet hopplock

Man väcker en ångest när man släcker en annan

Jahapp! Först ringde en liten och ville ha skju ts. Och jag kunde inte ba säga nej då jag absolut inte hade något alls för mig. Därefter kändes taggen på att fara hem minus tio eftersom jag ändå satt i bilen fullt påklädd liksom. Mötte upp några som det var på tok för längesen jag såg. Människor med sjuka idéer så vi slutade i Kyrkbron. Ja ni läste rätt, i Kyrkbron. Med ficklampor i händerna och hål som vette ned, oskyddat, mot vattnet träffade vi på galna duvor som attackerade oss. Crazy night! Nu har jag äntligen traskat innanför dörren efter hämtning av några favvopojkar. Nu ska jag blunda. Godnatt!

Min favoritoutfit när jag kurar in mig i täcket och zappar mellan kanaler

Ge mig - I svart


Att väntan inte leder någonstans

Det märks från både min och eran sida att bloggen är mindre prioriterad på helgerna. Skönt att vi känner lika iaf :) Dagen har mest gått åt till att spendera pengar. Mammas pengar! Bara nödvändigheter som ni aldrig kommer få se eftersom att de lämnades i stallet där det hör hemma. Kan säga så mycket att en helt ny och complete uppsättning av vinterutrustning till mig införskaffades då jag inte köpt något nytt plagg sen D blev min. Crazy!

 

Äventyret igår slutade och började hos torsdagens födelsedagsbarn. Hade ingen tanke på att besöka dimman men den besökte mig ändå. Ramlade in till sängen vid tre-tiden efter många nya sidor hos personer som jag inte trodde fanns. Positiva sidor, tror jag. Kroppen var även rätt nöjd på äppelvinet som jag för övrigt avgudade. Egenbryggt av "BGH BREW" och jag kommer att köpa allt.

 

Laterr


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Nu har det vilats klart. Vågar mig ut på en tur mellan Idol och Idolutröstningen. Mariette och Calle är bäst, Tove eller Erik ska inte vinna, och Eddie och Rabih hänger löst. Nu fick ni min view på det hela. Äventyr väntar, tjing!

Vi var aldrig kära i varan det bara kändes likadant

Idag har jag:
  • Druckit choklad
  • Fått massage
  • Inte ätit någon lunch
  • Fått P-böter
  • Sålt fyrklövern och vitalas
  • Kramats och pussats
  • Blivit blöt
  • Kört på ett djur
  • Tagit kort
  • Längtat efter Idol
  • Burit samma kläder som igår
  • Hittat en ny favoritlåt
  • Älskat dig som vanligt
  • Klurat lite
  • Tagit nässpray
  • Laddat ned nya avsnitt OTH och Gossip

Laterr

True words


Jag vet att det är jag som måste ta steget ur vår sista dans

Det regnade idag och det finns en mening med det

Mitt mission ikväll var att försöka läsa ut svenska boken, men smygskrattade mest åt Mammas Pojkar. Lyckades tillsist med uppdraget och gnällde på mamma för att hon inte hade köpt ost. Imorgon väntar Online. Dubbelpass. Orolig? Lite... Tänk på pengarna! Kommer i alla fulla fall sova gott inatt. Dels för att jag äntligen fått mina ost och salami-mackor. Och dels för att jag har gjort dagens goda gärning. Jappjapp! En stackars tant ramlade mitt framför näsan på mig idag på Vasaplan. Självklart störtade jag fram och hjälpte henne. How sweet? Och nej kavajtjejen ta inte på dig mer ära. Haha! O Grattis igen tuss :)



Godnatt allihopa!

Du ville prata häromdagen, helt plötsligt blev det tyst

="image" src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1459384/images/2009/img_2907_59842558.jpg" alt="" />
Ytterligare några söta som fick följa med hem igår. Fjädrisarna har jag sökt efter ett bra tag.
.
Laterr

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

D är himla rolig hon. Alla Umebor vet att när vi vaknade idag var första synen snö utanför fönstret. I alla fall lite. Varje år är det samma sak. D har verkligen aldrig sett snö förut och ser det nästan som ett spel att hoppa (gärna jämfota) över dessa monster till snöfläckar. Saken blev inte bättre av att Magnus och Paul högg ned träd i skogen och en grävmaskin arbetade på hygget. Vad hände med vår lugna barbacka tur? Inlindade i täcken som vi var. Som grädden på moset vart min vaccinmuskel ännu argare än den redan var. Den sa ifrån mer än en gång då D stod och dansade runt med endast två fötter på marken...


Laterr


Jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå

Inte en chans att jag skulle sticka en nål i fingret för att få lite blod till ett experiment på skolan. Microskåpa mitt eget blod. Nja? Lånade Bettans blod istället. Igår kväll fick en av favvopojkarna ett sånt där bright moment jag också fick igår och skrev till mig ”Jag har en plan!!” Då kan det aldrig sluta illa. Planerna för jullovet verkar i princip spikade och hur bra som helst! Bästa Göteborg över jul och Borgafjäll över nyår. Det sistnämnda var då planen. Och hur bra? Fett överskattat nyår i Umeå, det vet vi redan. Så även nästa lov kommer bli awesome :)


Nae. Nu ska vi springa och köpa snus till tjejen med kavajen. Btw fyller hon myndig idag (ca. sju månader efter mig) och vill prova på sina nya kunskaper tror jag.

 

Laterr


Var hon vackrare än mig?

Fick en riktig tvångstanke till den här skjortan. Har länge velat ha en sån genomskynlig (Transparent med finare ord, im learnig!) tröja and here you are honey! Kikade in i butiken idag men utan resultat. Blev därför hemklickad via nätet. Hoppas inte halva Sverige har denna nu. Jag håller tummarna! Nä nu är mina tre koppar te uppdruckna och toasten i magen. Blekning till tänderna lika med check och jag är redo för sängen. Godnatt.

Jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dem hela dagen

Alltså, ibland när jag tänker till har jag mina bright moments. Fick dessa Warm up av pappa för hundra år sedan och grävde fram dem nyss. Kokade upp de små så de är fith for fight igen! Och vad är då tanken? Amen knäcka dem och stoppa i ridskorna såklart! Hur smart?
.
Laterr

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Trippade en sväng på stan. Jag och hon med kavajen. Remember? Vi är ju som bra på att shoppa tillsammans. Och eftersom att jag inte fann Urban outfitters i Göteborg fick en liknande tröja följa med hem. Hade gärna sett att det stod "Dress" istället för "Tee". Men vad gör det om hundra år? Ni ska allt få se lite andra inköp sedan också. Ni slipper inte :)

 

Laterr


First card

Här har vi till och med skolvärdar. Typ som Eda och Micheal i Turkiet. Jonas heter en och jag känner på mig att vi kommer bli homies rätt fort. "Amen deras uppgift är ju typ att styra in stolarna?" - Av tjejen med kavajen. Om det påminner om Hogwarts? Oja! Och Minervaskolan också skulle jag säga. Uppehållsrummet/Studiecentrum/SC (u name it) ligger på högsta våningen och benen hinner avlida innan man kommer hit. Men sofforna lockar otroligt och därför kämpar man! Ser över hela stan gör man också.

 

Annars då? Jovars! Te kostar 3kr. 2.50 om man har en egen mugg. Förutom trapporna, och att tallrikarna, glasen och besticken är i papper, så tackar jag för Mimer. Ett annat minus var att jag la i 30kr för parkeringen från 09.47-12.19. Simon la i 16kr från 09.46-16.00... Antar att jag får ta på mig den ändå!

 

 

Nae, nu ska det pluggas! Laterr


I keep coming back for more

Favvopojkar! Brummade iväg och hämtade dem. Längesen vi sågs. Kände att vi ville skänka en tanke till de omkomna i olycksfallet och gjorde därför det på minnesstunden vid apberget 20.00. Max väntade sen. Mellan pommes och två smält ost. En annan favvo ikväll! Mestadels gled vi runt stan och kikade lite på Hogwarts/Mimer och jag fick lära mig att NS räknas som Gryffindor, IC som Slytherin, Sam som Huffelpuff och Natur som Ravenclaw. Haha! Tänk om trapporna flyttar sig och tavlorna rör på sig? Häftigt nanting! Morgondagen utvisar. Godnatt.



Jo. Har lugnat mig lite gällande svininfluensan nu. Känner mig mer... Odödlig. Och det är väl aldrig fel? Morgondagen utvisar även hur odödlig jag verkar. Feber? Går baklänges? Frisk?

Se mig sa jag, hör mig sa jag

HJÄLP! Jag skulle inte tagit sprutjäveln.......

http://www.youtube.com/watch?v=uR5p_bD3uLc&feature=player_embedded

Hur kan man tacka nej? Ja, jag har saknat dig ibland

Nae nu vill jag dö! Jag vill verkligen. I 30 minuter innan rann tårarna! Nu värker min attans arm och jag vill bara kapa av den. Som alltid när det gäller sjukhus blev jag bokstavligen dit dragen av kära mor. Sprutor ÄR det värsta jag vet. Verkligen! Känns som att jag har dödat en muskel och hela det här inlägget är really skrivit med en och en halv hand. Doktorn tyckte jag var jättetöntig. Är i alla fall härmed vaccinerad mot svinis. Kändes mycket bättre när en vän ringde och totaly ifrågasatte varför jag ens gjorde det? Fråga min mamma... Grr.

Om jag inte återkommer vet ni varför...

For the last time baby

UMEÅ! Borta bra men hemma bäst. Det är väl så man säger? O jag ser fasiken Göteborg som hemma! Närå. Lite skönt att vara här ändå. Lite. D var som en tickande bomb, som kunde explodera när som helst. Jag straffade henne med no galopp. Jag älskar att känna mig älskad av henne. Alltid mysig. Alltid snäll. Alltid ärlig. Hon är perfekt. Och min. Föralltid :)


Nu sitter jag här med fötterna på bordet. Tjuvkikar på TVn. Trean. Det är en skräckis. Jag vill släcka lamporna men då vågar jag ju inte se. Och det vill jag. Släcker jag dem får jag aldrig tillbaka just den här sitsen heller. Jag får dock ont i ögonen av att titta på TVn/datorn (Läs inte: datår) om det är ljust runt omkring. Hmm what to do? Tror jag slutar fundera på massa I-landsproblem och börjar fundera på min nagel istället. Ni vet när man känner att man bara vill bryta av den, men ändå spara den. Man vill göra det skönt just för stunden, men ångrar sig när det är gjort eftersom man samtidigt vill ha den lång. Gud vad jag svamlar. Godnatt på er!

My dream is you

STOCKHOLM! (Vad konstigt det kändes att inte skriva Göteborg) Japp. Nu är jag halvvägs hemmåt. På Arlanda i loungen (stavning?). Hur lyxigt? Blev insläppt med specialkort och knaprar nu på en bulle och häller i mig bubbelvatten. Tanken var att åka hem igår men med tre tusenlappars skillnad var det lika bra att åka idag. Fick en extra dag i världens bästa Göteborg också ju. Visserligen bakisdag med Top Model, Ensam mamma söker och Djävulen bär prada, men vad gör det? Lär bli x antal sådana när jag flyttar dit ändå så lika bra att träna. Haha!

Jaa jag saknar min D. Och jag saknar F. Och alla andra vänner. Really! Men jag saknar redan nu Göteborg. Jag vill bo där. Jag ska bo där. Snart. Väldigt snart. Jaa verkligen!

Laterr

Do it like a truck

Har en galen crusch i dessa. Mmmm...
.
Laterr

Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig

Åh, flashback. Jag vill bara somna om igen. Drömma exakt samma sak igen, eller varför inte fortsättningen? Det var så fint! Jag satt i en sits som jag inte alls är van att sitta i. Verkligen den sitsen som är mest spännande, och då man kämpar som mest. Den som ger en mest glädje när man lyckas. Dock är det också den sitsen som gör mest ont om man skulle misslyckas. Och jag tror att oftast vågar man inte kämpa fullt ut. Inte jag i alla fall. Hur liten bit man väl får av kakan spelar ingen roll. Bara man får smaka lite, bara lite. Det går även jättebra att dela på kakan, eller baka den, eller spara den. Det spelar liksom ingen roll. Bara man får någon slags respons. Och det räcker med den minsta lilla. Hade jag vågat, så hade du varit min nu.

Köpenhamn och överallt

GÖTEBORG! Idag mår jag som jag förtjänar. Måste varit shotsen... Kravlade mig (bokstavligen) ur sängen vid 1430 och ville aldrig lämna duschen. Inte förrän nu känner jag mig som en någorlunda människa igen. Kanske var det godmorgon juicen och smälta osten som gjorde det? Japp, frulle kl. 1600. Underbart. God morgon var även det första taxichauffören sa till mig i natt (läs: imorse) när jag hoppade in lagomt krökad 0630. Och först då förstod jag hur sent (tidigt?) det var. Båten hette stället igår. Ungefär som våran båt, fast utan mig som serverar och tio gånger större. Såklart. Och inomhus. Och inte 18+.

Om conversen slog i taket? Blev faktiskt klackar ändå. Och de slogs så högt de kunde!


RSS 2.0