En ledig men krävande dag

Hej och hå vilken dag. Att de lediga dagarna kan vara mer krävande och ansträngade än dem man arbetar på. Jag planerar nog in för mycket på för kort tid. Classic. Men det har inte varit mycket som gått min väg idag heller. Bland annat har jag precis kommit hem ifrån en och en halv timmes väntan i kylan. Förjäves till och med. Huvva! Nä, nu tänkte jag betala bort lite räkningar. Tråkig som dagen ändå har varit. Men sedan ska jag allt vända på det och avnjuta min kopp te och vänta på att resten av Skippergatefolket kommer hem så vi kan laga gomiddag, kanske se någon bra film och bara mysa hela kvällen :) Life is what you make of it.

Datordusch

Haha min lilla bäbis har tatt sig en dusch ikväll. I te. Så nu sitter jag här på en himla stor dator istället. Och himlarns vad farligt det är att bo på Skippergate också. H&M, Cubus, Bikbok, Monki, Gina Tricot, Weekday, Glitter, Indiska. You name it. Vart man än vänder på sig och det är som att benen lever sitt eget liv och trippar in i alla affärer utan att man har varken tid eller råd :) Hjärnan tycker att man verkligen behöver den där tröjan. Nae, himla svårt i-landsproblem. Hihi. Annars har jag jobbat tidigt pass idag och hunnit med en hel leverans nästan själv. Och sen slutade det med 1h på löpbandet och 30minuter gym. Toppen!!

Första advent!

Chokladkalendrarna ligger orörda i kylskåpet. Snön faller lite sakta mot marken och det är första advent. Mysigt!!! :) Jag önskar dock att jag skulle fått tända ett ljus. Själv har jag flyttstädat och packat ihop alla grejer och befinner mig på Skippergate 21. Har tatt på mig min nya supermössa och bussat två vändor med packning och imorgon traskar jag med två madrasser till Åkebergsveien 56b :) Nu ska vi se film och mysa med te. Det är supermysigt här!

Jag ska vårda det med mitt hjärta

Hahaha, http://svt.se/2.130999/ung_och_bortskamd#video2230005=2232921. (Kopiera, klistra in, scrolla ned lite) Jag älskar honom! :) Hur skön som helst. Lilla Daniel. Ni ska snart få se alla bilder (Läs: Och kanske någon film? Hihi) från min och pojkarnas helg. Himmel vad roligt, skrattigt, kallt och mysigt vi har haft det. Och en massa babbel om hitflyttning och taggade är dom båda två och vart båda positivt överraskade av staden Oslo. En kanonhelg helt enkelt! :) Iiih! Tror bilderna till och med förtjänas att lägga upp på Faceie. Hihi.

Lets go all the way without regrets. Just our love.

Ser ni?!?!?!?? :') Jag är jättejättesuperlycklig och kan inte förstå att han kommer hit. Till mig. För mig. Till oss. Vi. Att det händer. Iiih! Kan inte förstå att vi snart har en alldeles egen lägenhet som jag har fått välja ut helt själv. Det flyger massa happy butterflies i magen hela hela tiden och jag är jätterörd och skulle kunna börja sådär ni vet lyckogråta här och nu. För mycket bra-a känslor att jag inte vet hur jag ska hantera dem :) Men hur roligt är det att göra själv? Lyckogråta alltså. Nä de tårarna spara jag till den den 7 december klockan 09.20 då jag står och hoppar på flygplatsen och inte kommer kunna hålla tillbaka en enda :) Och inte pussarna heller. Hihi. Min man.

Iiiiih känslan!

Iiiiiih vad det pirrar nu alltså! Inte alls många timmar kvar tills två av mina bästa bästa favvopojkar landar i min nya hemstad! Och jag kommer att studsa upp med tuppen! Tror inte tårarna kommer att vara långt borta vid första kramarna och kameran kommer hållas stadigt i handen hela helgen! Och planer för den (Läs: helgen alltså) har jag spikat i mitt huvud och som pricken över i:et blev vi bjudna på fest hos min Oslovän på lördagen. Så där hittar ni absolut oss :) På Skippergate 21 hittar jag även mitt hem från och med söndag och en vecka framåt ungefär. Kommer bli jättemysigt :) Kommer även ha ungefär två minuter till jobbet och bo med världens snällaste människor! :) Nu ska jag försöka lugna mitt pirripirr och se på en film.

Jag taggar julen!

Idag är det exakt en månad kvar till julafton! Iiih, jag längtar verkligen! :) Har liksom aldrig i mitt liv riktigt sett fram emot julafton. (Läs: Inte helt sant hehe) Men den har som bara kommit och funnits där. Men i år tror jag verkligen på den och tycker att det känns speciellt att få kirra gran och allt som hör till. Var till och med tvungen att gå och köpa två julkalendrar (Läs: Choklad hihi). Idag firade dem 1 månad kvar till julafton på Cubus med 30% på allt. Jag köpte inget. Nada. Nothing. Shit! Det var underkläder jag var ute efter och inte ett enda sett passade. Nä tacka vet jag H&Ms :) Poängen var i alla fall att dem verkligen hade julstämning och jag längtar tills vi får gå runt med tomteluvor och vika läder till någon Christmas song på Zara :)

Ung & Bortskämd

Hahaha! Har ni sett Ung & Bortskämd? Jättejättekul program! Sådär himla töntigt och himla bra. Daniel är min favvofavvo och han är så tokigt rolig och söt. Halvgay och jag önskar att han var min vän. Vi skulle ha så himlarns kul tillsammans. Jag skulle skratta åt honom hela dagarna och han skulle få säga sina roliga skämt om mig. Hihi. Det har varit en vanlig Oslodag i mitt liv idag. En timma på löpbandet och en massa på jobbet. Jag ska få bli ansvarig för accessoarerna :) Nu ska jag skratta åt Daniel tills jag somnar. Godnatt.

Classmates i Oslo

Det verkar som om julen går i rött och blått i år. Istället för rött och grönt. Något nytt och modernt men jag tror att jag håller mig till rött och silver faktiskt. Och en grön gran såklart :) Jag har jättetidiga julkänslor i år och har gjort en ny spottylista med julsånger till och med. Det är inte ens snö här och ändå :) Längtar längtar tills vi ska pynta våran fina lägenhet i julsmycken! När jag stod och vek kläder idag som vanligt knackade det på min axel och där vände jag mig om, mitt i Olso på Karl Johan i Zara-butiken, och vem (Läs: Vilka) står inte där om inte två gamla classmates? Hur konstigt och kul? :) Jag blev jättejätteglad! Sådär superglad :) En himla boostdag idag! Dessutom är ju gratis alltid gott så jag tackar och bockar för en ny träningsväska (Som btw är kanon!) från gymmet och en sprillans jobboutfit (Som btw är superskön!) från Zara. Jag är nöjd :)
Hush baby, speak softly, tell me you're been sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me

Ensam mamma söker

Iiih, en ynka ynka ynka halvimma kvar tills jag får se Ensam mamma söker. Har blivit som en höjdpunkt såhär på söndagkvällarna :) Och! Så. Himla. Skönt. Det var att gymma idag. 1h löpning och 1h gym. Och jag kan inte förstå hur jag kan få mer energi av det? Knasigt det där men gudomligt skönt.  Annars fryser jag tokigt mycket på ut sidan. Men är aldeles varm på insidan :) Leverans imorgon igen, sedan gym och får sedan se vad Oslo mer bjuder på. Godnatt sötnosar!

Stoppar hamsterhjulet

Pust och stonk! Inte många arbetsdagar som slutat under 10 timmar denna vecka. Hela lagret är flyttat men inte klart. Men himlarns var mycket bättre och större det blir :) Lättare att hitta allting och endast några trappsteg away. Jag trivs fortfarande som handen i handsken! Idag när jag gick hem från jobbet hoppade jag över några busshållsplatser och gick till Jernbanetorget i stället, med en omväg. Jag var tvungen att stanna upp ett tag och njuta av fina Oslo. Jag har knappt hunnit lägga märke till att dem satt upp julepynt. Ser ni? Så himla mysigt ju! :) Lätt att pinna på i hamsterhjulet när man är nöjd och glad med sin vardag. Och glömma njuta. Vilket är det viktigaste enligt mig. Att njuta :) Så stopp säger jag till mig själv nu! Annars har jag varken sett min Oslovän eller roomie på länge, och dessutom blivit bjuden på två dejter av randoms som jag inte kommer att gå på. Haha! Igår slocknade jag 22.00 till Underbara älskade som jag nu tänkte se slutet på. Godnatt kära ni :)

Mina favvopojkar och min man

Bokningsinformation
Bokningsnummer: 1481446
Bokades av: ERIK FRISÉN
Mobilnummer: 0703366368
Bokningen genomfördes: 2010-11-18
Sista betalningsdag: ,(kl. Direkt)
Din personliga bokningssida: Betalning, tidtabell & bokningsstatus
Resplan
Umea - Oslo.
Oslo - Umea.
2 Vuxna med SAS

Iiih, nu har dem bokat!!!!!!!!! Två av mina favvopojkar kommer till mig på fredag den 26/11 och stannar till söndag 28/11. Himlarns vad vi ska catcha up och vad jag kommer måsta skratta in all tid jag har misst med dem. Det är endast en vecka kvar till och med. Ahhh, im happy :) Undra vilka delar jag ska passa på och visa upp av Oslo? Aker är ju en självklarhet. Och någon uteservering där. Mitt jobb. Lägenheten. Och så, hihi. Gud vad kul :) Och ännu mer happy blir jag för att lägenheten snart blir ledig och att min man kommer om inte mindre än 19 dagar <3

Deli de Luca

Titta vilken god lunch det fick bli :) 39:- för hela paketet och till kaffet fick jag ta så mycket choklad jag ville. Hihi. Det har varit en jättehändelserik dag på jobbet som slutade i hela 12 timmar. Lager har flyttats, 25an är gjord, har haft min första upplärningsdag i kassan och det är allt lättare sagt än gjort hörrni! Ser ut som morgondagen heller inte kommer sluta med 8h utan det plussas nog på några. Så två matlådor står redo istället för en. Men vad gör det? :) Jobbade en del med en Umeåtjej idag också och det är alltid kul :) Nu - nyaste Vampire Diaries.

Långa och fulla dagar går mycket snabbare!

Hej hej hej bloggen! Har varit på vift i över 12 timmar nu och känner mig lagomt slut. 8h arbete. 1h löpning. Och 1h gym. Annars har jag sprungit förbi Nordea och frågat varför tusan inte mitt norska kort fungerar? Och det var ganska enkelt - för att pengarna inte kommit in än. Hehe. Jag är en sjukt oteknisk person och var till Adrian på Teknik Magasinet tre gånger innan mitt norska simkort fungerade. Och felen var så himlarns lätta då till exempel det första var att jag hade glömt aktivera simkortet :) Heja mig! Nu har jag precis kastat i mig en sallad och ska sussa för imorgon är det uppstigning tidigt som gäller då det är torsdag och leverans på g :) Och dagens plus var utan tvekan när den andra favvopojken också fick godkänd ledighet. Så nu kommer två favvosar om nio dagar :) Hihi! Puss allihopa!

En ledig dag

ikea_logo.jpg (440×167)
Jag brukar alltid ha jobbabstinens på mina lediga dagar men idag kändes det okej att vara free. Jag har faktiskt sprungit runt på IKEA tills nu och drömt mig bort. Med min man i luren :) Och himlarns vad fina och billiga saker dem har! En säng är väl prio ett på köpelistan. Men sen alla roliga julsaker, ljusstakar, doftljus, ljus, vaser, tavlor, mattor, sängkläder, och allt sånt därnt som går att mixa och matcha. Iiih, me like :) Annars jag har blivit helt förälskad i den här nya (Läs: gamla?). Hur bra??!?!? Och även i 10.10.10 :)

Bumping

Titta vad jag myser :) Jättemysigt, hihi! Ett ensam mamma söker avsnitt är precis sett och det är ju himla gulligt. Himla himla! Typiskt att det bara kommer ut en gång i veckan. Tur för mig att jag har två Vampire Diaries avsnitt kvar att se då. Idag bumpade jag in i en Umeåtjej ba sådär på stan. Hur kul? Tänk att man börjar göra det i stora Oslo också. Underbart! Och på tal om bumpande så upptäckte jag och en favvopojke att det går att bumpa mellan våra iPhones fastän vi inte gör det bokstavligt. Hur coot? Som sms fastän gratis. Jag klagar inte :) Puss på er söta som hänger med här var och varannan dag!

Favvopojkebesök

Min roomie bjöd på en jättejättegod brunch idag och tur var väl det för mina pengar är slut slut slut och tur är väl det att nya rullar in på norska kontot imorgon. Annars har jag fått världens bästa nyhet idag. En favvopojke kommer hit på min första lediga helg v.47!! Och har jag tur kanske dom blir två. En har fått godkänt ledighet och den andra ska fråga. Iiih! Jag saknar dem så det kommer bli mer awesome :) 12 små dagar kvar tills jag får skratta med dem igen!

Ett stort skratt

Hahaha! Vad hände? Jag skrattar åt att jag vaknade nu. Jag skrattar åt att jag är bakis. Och jag skrattar jättemycket för att jag hade jättekul igår! Jag skrattar åt att jag köpte sprit mot en burk kakao, ett smörpaket och en chipspåse. Att det var många andra Umeåbor ute gjorde ju heller absolut ingenting och musiken godkändes. Nära kareokesjung men bangade innan det var för sent och första ciggen på 1 månad togs :) Vilket reminds me of, fattar ni att jag har varit här i en månad exakt idag...? Galet!

Mer energi ju mer den brukas

Iiih! Jag förstår inte hur jag kan få mer energi ju mer längre jag springer? Och eftersom jag hade turen att Idol och rocktema visade sig på löparskärmen gick det ännu lättare! När 1h hade gått och nedvarvningen började trotsade jag bandet och höjde speeden några extra snepp, vilket höll sig de sista 20 minutrarna. Klockan var sedan 20.50 och eftersom gymmet stänger 2100 på fredagar fick jag ofrivilligt lämna bandet och snällt hoppa in i duschen. Vilken tur att reprisen går 1200 på söndag. Gissa vem som kommer stå på löpbandet då? :) Annars tycker jag verkligen om Zara och ser fram emot 8 timmars jobb imorgon också! Lördag och allt. Sedan vill jag festa!! :)

Long time no see

Hoppsan! Vad dött det har varit här. Har bara haft fullt upp med mitt nya fina jobb och gymmet :) Har dessutom unnat mig några chokladkakor och lite shopping, hihi. Ni får en sneak peak. Annars har jag skapat mig någon typ av rutin som jag älskar och aldrig vill komma ur. Fett hurtig :) Planerna för helgen är öppna. Men jag tror faktiskt att jag ska stänga dom för jag är taggad :) Hihi.

Time is up - Facebook

Jahapp. Tiden är inne. Dagen jag har fruktat i all tid. Nu har äntligen (Läs: inte alls äntligen) den ena av twinsen skaffat facebook. Haha! Bara en tidsfråga tills andra gör det också. Nu kan han läsa allt om mitt liv som han som inte ska veta. Ni förstår? Känns lite obekvämt som. Haha! Dock har jag alltid vela kunna ha relationsstatus med någon i familjen/släkten och eftersom kusiner och mostrar är för långt bort i släktbandet så har jag inte kunnat det. Men nu så :) Annars blev det ett andra besök på gymmet idag då benen och magen fick jobba. Imorgon är jag uppe med tuppen (Läs: innan) och ett armpass väntar. Godnatt.

En såndär jättetöntig och tidsfördrivande lista. Skratta inte åt mig!



Om Dig
Namn: Ellen Agnes Sofie Sjöström.
Ålder: 19 år.
Längd: 158 långa centimetrar.
Vikt: 55 kg.
Civilstatus: Snart sambo, hihi.
Smeknamn: Ankan och Agneta (den feta) är väldans populära just nu.
Syskon: Två tvillingbröder på 15 jordsnurr.
Sysselsättning: Butiksassistent på Zara, och extraknäck som cafébiträde på BIT.
Bra egenskaper: Att vara positiv. Och att skratta (Är det en egenskap?).
Dåliga egenskaper: Formas för enkelt av en negativ omgivning.
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Grön/grå? Fint...
Skostorlek: 35

Klädsel
Vad har du på dig: Svarta tunna strumpisar med svarta over knee strumpor. Lång svart kofta och ett svart linne.
Vad använder du just nu för skor: Svarta klackar
Vad har du för färg på underkläderna: Svart BH och svarta trosor.
Favoritfärg på kläder: Svart?

Senaste person som
Sov i din säng: Förrutom jag själv, min man.
Du pratade med: Min roomie.
Du delade en drink med: Min Oslovän på Halloween.
Du gick på bio med: Mina favvopojkar. Buried, haha!
Du gick på stan med: F tror jag.
Skällde på dig: Hunden utanför, hihi.

Senaste
Låt du hörde: En bra en
Film du såg: Paradise Hotel, Ensam mamma söker. Ingen riktig film. Ser inte filmer så ofta.
Mat du åt: Köttsoppa m. tre mackor och te.
Kram: Min Oslovän.
Puss: Min man.
Fest: Halloweenfest i Oslo.
Känslan: Helt-slut-efter-gymmet-känslan.
Ilskan: Just nu på att det är så kallt i rummet. Grr!
Glädjen: Just nu för att jag är så lycklig över allt som jag lyckats med :)
Resan: Hit.
Drömmen: Den senaste drömmen jag har lever jag snart i :)
Boken du läste: Har aldrig läst en hel bok i hela mitt liv. (Hoppade alltid över tusen sidor på lästimmen i lågstadiet)
Personen du träffade: Min roomie.
Personen du pratade i telefon med: Min man.
Personen du fick sms av: Min Palm. Eller om det var en favvopojke?
Gången du var utomhus: Tre timmar sedan.
Gången du sov: Fyra och en halv timme sedan.
Saken du köpte:
Tror det sista på kassabandet var matlagningsgrädde :) Annars - de svarta skorna i bloggen.

Oslokroglördag

Bättre sent än aldrig och jag kan ju absolut inte undgå att visa er hur mysigt vi hade i Lördags :) Jag såg ju ut som en liten munk men! Idag är en ny dag och jag är ledig. Allt annat än det jag vill. Jag vill jobba och vika pyttekläder och fixa och dona i lagret och så vidare :) Men ändå var jag uppe med tuppen (Läs: nästan iaf) och bussade till gymmet som bjöd på frulle, löpning, OTH och bastu. Den sistnämda är en favvo måste jag säga! Och även det nästnäst sista. Och de två innan också i och för sig, hihi. Resten av dagen får bli spontan och impulsig men jag tror allt att det slutar med ett gymbesök till :) Vi hörs!

Min blomma

(Hahahaha hade glömt den bilden, hur k/ful?) Jag hade i alla fall ett (Läs: två) jättegivade och långa samtal med en Palm igårkväll. Och jag saknar ju inte Umeå. Och jag måste medge att jag blir lite ledsen när min Palm vissnar :( Tur att han kanske kommer hit om någon månad. To the grandparents, haha! Annars var idag första dagen jag fick guida en vilsen Oslobo till Jernbanetorget och inte värt om. Okej, typ Oslos mitt. Och alla vet vars det är men ändå. Hihi. Och justja, jag har varit på jobbet i åtta timmar och gymmat i två och en halv också. Men dagarna bara springer iväg så det kändes som max två. Ni vet, tiden går fort när man har kul :)

Min nya söndagsrutin

Klockan 1200 hängde jag på låset till gymmet och upptäckte att det var idol på tv:n fram tills 13.30 så löpningen gick lätt som en plätt och jag bara svävade fram :) Jag rös till varje låt och inte minst den här som jag hörde för första gången och som ju är jättejättebra och rörande. Fortsatte med gym och avslutade med bastu med min Oslovän. En toppendag skulle jag säga! Nu ska jag koka ihop något och hoppas att det blir många matlådor till veckan som kommer. Och sedan ta en prommis förbi den nya lägenheten tänkte jag. Och drömma mig bort lite :) Vi hörs!

My little twins

Hahaha! Titta vad jag vaknade upp till för mail. Hur söta? Och med texten: "Hitta inte på något DuMt nu när du e i Norge :D Hej Hej Fins det några nya uppdateringar? Här hemma händer det inte så mycket. :D" Hahaha! De är allt bra söta alltså. Den ena har fått tandställning och tänk att dem går i nian. Nian!! När jag gick i nian tyckte jag att jag var asstor och mogen. Jag menar, gymnaiset nästa och då kommer dem faktiskt gå att föra riktiga konversationer med. Det blir kul :)
Hitta inte på något dumt nu när du e i Norge :D

Aker brygge it is

Åh så mysigt vi har haft det! Tänk att Oslo fortfarande har öppet uteserveringar med fårskinn på fotöljerna, filtar och värmelampor. Och tända fina ljus tillsammans med en perfekt utsikt. Efter några öl, chokladbitar, skratt, leenden och lyckorus prommade vi nedåt längs Karl Johan och jag kunde peka "Kolla, där jobbar jag :)" Iiih! Förövrigt kommer min man måsta ge mig en bäbis typ. Nu. Exakt. För vet ni vad hur söta alla kläder på barnavdelningen är? Det är galet. Jag blir kär i vart enda ett och tror att jag ska köpa hälften av dem med mina 15% rea. Antingen till Seth eller Nicolina. Hihi. Nä nu ska jag somna till mina tända ljus efter denna kjempe koseliga kveld. Hihi. Godnatt!

Lördagmorgon

Var tvungen att ta en sovmorgon och hoppa över gymmet. Jätteskönt! Blev inget gym igår heller eftersom jag trodde gymmet stängde 2200 men på fredagar stänger dem tydligen 2100. Tar en heldag där på söndag istället :) Nu ska jag trippa iväg till jobbet och jobba på tills 1800. Sedan ska jag hem en snabbis och byta om för att ta en öl med min Olsovän :) Och kanske några andra Umeåbor...?

Våran egna lägenhet

Visst är den underbar? :) Och ni ska se takterassen. Och utsikten från den! Tänk er en sommarkväll med ett glasvitt och massa kalla öl och en grill och solnedgång och skönt Umeå-sällskap. Och filtar. Kommer bli bäst :) Iiih! En hel himla månad kvar tills inflyttning men nu står mitt namn på kontraktet. Att en underskrift kan betyda så mycket. Andra halvan som fattas och sen är det done and done! Över jul kommer även min familj och hälsar på. Alla fyra. Konstigt. Och mysigt. Tror jag. Min första dag på Zara idag och tempot är mycket lugnare än på BIT och jag kände att här, här vill jag stanna ett tag :)

Kan man bli för lycklig?

Okej. Förlåt. Jag måste skriva av mig. Ni vet sådär man måste göra när man har något som tynger hjärtat. Fast för mig är det helt tvärt om just nu. Jag är så himla lycklig så jag vet inte vad jag ska göra av alla glada, spralliga, positiva och lyckliga känslor. Hur sjukt? Jag skulle behöva sitta och prata med någon över en öl och bara berätta hur himla lycklig jag är. Hur stolt jag är över mig själv och att jag inte kan fatta att jag har lyckats med det jag har lyckats med. Inget av det jag har gjort de senaste två veckorna har varit typsikt mig. Att flytta helt själv till en främmande stad? Nu har jag lyckats få t vå heltidsjobb på två veckor och imorgon skiver jag kontrakt på en lägenhet(!!!!) En lägenhet som är hur fin som helst. Hur perfekt som helst. Hur fräsch som helst. Hur underbar som helst. En tvåa. Takterass. Jag finner inga ord. Jag började söka lägenhet i helgen som var och har gått på tre visningar - de tre visningarna som var favvolägenheterna. Och en av dem, den perfektaste, den skriver jag kontrakt på imorgon. Huuuuur sjukt? Jag har inte känt såhär sen jag och Little D hade våran topp i karriären. Det är nästan samma känsla. Nästan. Iiiiiih! Allt positivt bara snurrar i mitt huvud och som grädde på moset och pricken över i:et börjar jag äntligen på Zara imorgon :) Och fick heltidsjobb istället för 70%. Ah, jag kan inte förstå allt? Som sagt finner jag inga ord och är bara hur lycklig som helst :) Även fast det verkar tvärt om i detta inlägg. Eller? Haha! Det bästa av allt är att jag har tre favvosar där hemma. Världens bästa favvosar. Tre som alltid kommer finnas kvar för mig. Som jag älskar mest mest mest och som ingen kan ersätta. Visst är det så att det är roligt att träffa nya människor och lära känna nya. Men de gamla är alltid de gamla som man har mest minnen med och alltid kommer att vara närmast. Men det jag ville komma till var att en av dem är på väg hit. Om cirkus en månad är han här med mig och ett himla tag framöver :) Iiih! Kan man ha det bättre än mig just nu? Kan man bli för lycklig? :)

Pirr i magen

Idag bara bubblar bubblar bubblar det i min mage och iiiih vad sprallig jag är! Pirrrr! Hade sovmorgon idag också, det behövde jag! Nu ska jag hoppa in i duschen och jobba min sista heltidsdag på BIT för imorgon börjar jag på Zara :) Sen ska jag bara vänta på viktiga samtal och koppla av efter 19 med gym för hela slanten. Nu har ni min dag. Och jag älskar den redan :) Puss på dig, dig och dig!

Go' frulle

Ett är klockan och jag har redan hunnit gymma och vara förbi Zara för nästa veckas schema. Ser ni vilken god och gratis frukost jag ätit också? :) Och sen visades OTH på löpbandet så himmel vad tiden flög iväg. Igår var jag på en lägenhetsvisning som var helt okej. Och idag ska jag på en eller två andra. Jag vill att det ska bli som för Miranda i SATC. Att det verkligen känns rätt med just den lägenheten och jag ska kunna skrika - I take it! :)

Äckelgubbe

Idag är det 1 november och en månad kvar tills 1 december och då är det nära :) Ouff, himmel vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Lyckades gulla till mig ett gymkort idag utan att behöva belala. Än. Haha! Annars träffade jag världens äckligaste gubbe idag på jobbet. En sådan som skulle kunna både våldta, vara pedofil och förfölja en på samma gång. Huvva. Jag tänker inte drömma om honom inatt (Tänk inte på en rosa elefant...). Imorgon ska jag och min träningsvärk ta oss en joggingtur på morgonkvisten, undertiden tvätten tvättas och disken torkar. 11.00 börjar jag jobba och efter 19 far jag och min Oslovän på våran första lägenhetsvisning :)

Halloween 2010

Titta så fina :) En djävul, Lady Gaga, avatar och en mimare. Och jag var bara något svart. Jag gillar ju att inte bära allt för färgstarka kläder så det passade mig bara fint. Väldigt impulsigt blev det för mig och jag hade jättetrevligt, tusen tack! Kvällen började som sagt med fyra som sprang runt och gjorde sig i ordning och sippade drinkar. Själv blev jag också bjuden på massa och efter himlarns många fler klunkar trippade vi till den andra förfesten som redan strax efter tio var helt proppad! Dagen efter bjöd på jobb och gym.

RSS 2.0