Bland världens bästa sommardag!

Jag som redan är så nöjd över mina sommardagar hade absolut en av de bästa igår! Efter att jag och en favvopojke tagit ruterbåten över till ön för att bada hamnade vi i typ... Spanien/Italien kändes det som. Vi trippade alltså istället till världens mysigaste uteservering med sol och säkert 25-30 plusgrader hela kvällen. Ölen var iskall och vi tog en omväg hem. Men vad gör det när man är lite halvlullig i gott sällskap? :) Fantastiskt! Veckan har varit väldigt kravfylld med besök av coordinatorn för alla Zarabutiker i scandinavien. Massvis att göra men det gillar ju jag. Lite krav och tempo så att någonting händer :) Och händer är det verkligen någonting som gör just nu! Helg imorgon! Wiie!

En sorgens dag

Vi var på tok för många som ville hedra offren i bombattentatet och Utoya. Över 150.000 personer på ett och samma ställe i fina fina Oslo. Vi blev helt enkelt för många och det får vi se som en otroligt positiv händelse. Vi höjde våra rosor mer än en gång och många med tårar rullandes nedanför kinden. Klockan 12.00 tystnade hela Norge. Vi också. I ring. Tillsammans med kunderna. Därefter bjöds vi som jobbade i fredags på psykologsamtal i grupp där vi pratade ut om vad som hade hänt. Även där många tårar. Det finns så många om. Om jag hade varit där eller där eller gjort si eller så. Butiken stängde 17.15 istället för 19.30 och anledningen till det var att alla skulle kunna ha möjlighet att delta roståget <3

Jag ääääälskar livet!

Trots omständigheterna hade vi en supermysig kväll igår. Vi började på finaste Aker brygge på Olivias med en god italiensk pastarätt och några öl och en latte. Sedan upptäckte vi operan för hundrade gången, haha. Graderna visade minst 25 plus och klockan var strax efter tolv när vi satte foten innanför dörren. Augusti har snart börjat och det kommer att bli den klart roligaste sommarmånaden i år. Vi tjuvstartade i helgen med föräldrabesök. Om två helger blir det samma fast från min sida. Troligtvis nalkas ett Tusenfryd-besök. Helgen därefter väntar Göteborg, Way out west, Liseberg och shopping på mig och några Zaratjejer. Dessutom har min man och en favvopojke bestämt sig för att ta en tripp till samma festival. Och även några Umeåbor vill jag hinna krama :) Och inte blir det värre av att få träffa både Tandläkar-moster och favvokussarna! Sedan verkar Timbuktu och Hoffmaestro vilja besöka Gulle-Oslo en lördag i Augusti och sist men inte minst.............. Londonbaby! Med min käraste Dröbaksbo en weekend. Sedan är jag mer än redo för september och hösten :) Wiie!

Mycket som hänt

Vad ni är söta! Allt är bra med mig! Allt ifrån vad det gäller inlägget under till bombattentat till skottlossning till att faktiskt 91 personer har förlorat sina liv. Även i detta sammanhang drabbas sjukt många fler än "endast" dessa. Alla anhöriga har även dem förlorat en del av sina liv. Enligt mig. Min mobil har aldrig gott så varm här och jag älskar er för det :) Vill berätta även här att jag tackar slumpen/ödet/gud/någon att jag varken befann mig på mitt "vanliga" jobb som ligger cirkus 80 meter därifrån och framförallt att jag inte befann mig på gymmet som ligger ynka 10m(!!) därifrån. Klockslaget visade klar gymtid och hade dagen varit en dag tidigare hade jag med stor sannorlikhet befunnit mig exakt där. Hoppandes med en Corebari handen. Shit. Det är som dem säger, idag är vi alla norrmän <3 Hur som, det har hänt mycket roliga saker under min sommarbloggsvacka. Ni ska få höra! Idag springer det runt militärer över allt, och flaggorna har hissats på halvstång. Som ni sett. Puss!

Wake up call

Det är för enkelt att glömma att allting kan förändras på en natt. Det där som kan "hända alla" kommer ju inte att hända dig eller någon du håller kär. Att en för mig fritt främmande person lyckas förstöra vilka jag vill ha i mitt liv. Är det möjligt! Och det är ju värst. Förföljelsen. Vi fungerar så tyvärr, att ord inte betyder något utan att en händelse, en sådan utan gränser, ger oss vårat wake up call. Innerst gnager ilskan, hand i hand med sorg. Arg är jag. All kärlek till dig nu.

Utgång med Zaratjejerna

Gud vilken jobbig dag det här har varit. Blivit bjuden på en magisk pizza av en favvopojke och sovit tre gånger. Hihi. Och sedan såg vi en film och nu har han precis åkt hem. Gårkvällen började med middag och tillfixning tillsammans med en Zaratjej. Sedan rullade två till in och alkoholen satte sina spår. Vi åkte på Busstur (Läs: Inte bokstavligen) och fick sedan skjuts till Åpen Bar. Sjukt trevlig kväll som slutade med Max då även en favvopojke hakade på! Jätterolig kväll! Som ni kanske ser! :) Wiie!

Helgen m.m.

Jag och min man har trippat på stan hela kvällen och han blev två tröjor och ett par byxor rikare. Maxmat slank ned ba fint i magen det också. I helgen väntar födelsedagsfest, Zaratjejerna, utgång och jobb. Och en massa öl såklart :) Vi hoppas på lite soltimmar också! Inom en snar framtid väntar föräldrabesök från oss båda också. Kul! Annars skulle min Dröbaksbo skulle kunna få komma hem. Vi har allt för mycket roligt planerat i sommar än att hon ska till Sverige och ränna :)

Kubb-VM och Skypedejt

Har har ni från Kubb-VM :) Idag har jag gymmat, smsat och skype:at med bästa NiKKeP. Även fast han mest klagade på att jag är dålig på att uppa bloggis. Hihi. Han är i Australien och säkrar landet tills jag m.fl. invarderar där om ett halvt år eller så. Skype är någonting alla borde ha (Läs: Använda). Hur bra egentligen? Ikväll har vi haft filmmys till No strings attached. Riktig mysigt!

Drøbak-dag!

Vi har umgåts med våra Drøbakbor hela helgen! I fredags var även en av tjejerna hos oss och vi spelade kort till öl som blev till utgång på en mysig cafébar. Idag åkte vi nästan i Lilla Gula fast den är grön och cabbad(!!). Inte dåligt! Ungefär likadant galna chaufförer också :) Jag fick rida två lite knepiga ston. Precis sånna som jag gillar :) Huuuur kul!? Sedan spisade vi grillat och klyftpotatis i sommarkvällsvärmen. Jag älskar sommaren! :)

RSS 2.0