Knogjärnsringen

Hej. Mina ögon har öppnats för dessa snygga. Vårens skönhet läste jag någonstans. Kanske aningens opraktisk men vad gör det? Ska börja tro på "Ska man vara fin..." (Hur den nu går?) Hur som helst är den mycket cool och snygg. Måste införskaffas!
Laterr

Nyår

Agnes Sjöström vill inte alls ha ett nytt år! Att leva om 2009 hade varit världens hit. Då utan de misstagen som gjordes, istället. Jag har haft mitt roligaste år hitintills och är rädd för en förändring. Jag ser bara slutet på någonting bra. Vi bestämmer att en bildbomb träder fram inom kort. Med alla upplevelser! Jag vill ha kvar 2009!

Laterr

Pipes

Jo ja, en kanna! Sen kan ni säkert gissa hur resten slutade? :) Dos favvopojkar kikade förbi och PUSS! Skratt var nog det ända på schemat men vem klagar? På varannan såld väntade putt-tävling (Läs: Golf) på Online. Första gången träffades glasrutan och andra gången vanns ett halsband. Okej skulle jag säga? D frös men skötte sig fint.

Så himla nästan samma. Jag älskar dig!

Vänta, är det nyår imorgon....? God natt.

Afterwork

Samlar vuxenpoäng och satsar på afterwork efter att solen har hunnit gå och upp sedan ned igen. En kanna ska inbeställas och helt utan mål och tankar! Afterski är snäppet vanligare, men det sparar jag till nästa vecka. I Borgafjäll :) Först - Little D, Online, Middleday sale!


Laterr

Vill ha

Någon får gärna slänga ihop dessa accessoarer till mig innan nyår. Halsbandet är to die for. Tack på förhand! O God natt.




Kirurgi

Första gången jag sätter min fot innanför dörren sen 0815. Liksom igår. Och i övergår (Heter det så?) "Nämen titta, en gammal popcornbit" var Tandis kommentar idag. Och sist jag åt popcorn var här... Skickad till tandkirurgin och ska ringa och tjata på dem efter helgen. Tydligen. Hör ni på ordet? Tandkirurgi. Huvva! Bättre sent än aldrig tänkte jag visa er en rolig julklapp jag fastnade för i år. Av julklappsleken. En silikon-grytvante! Blev jättetaggad på att flytta hem ifrån och hela det där paketet. Min är grön! :)

Laterr

Tandvärk

Borstat tänderna. Tandtråd. Borstat tänderna. Borstat tänderna m. mini-tandborste. Tandtråd. Sköjt. Alvedon x2. Citodon. Lysterin. Tandsalva. Vet inte vad jag gör om tandtrollen kommer tillbaka inatt! God natt.

Jobb x2

Det måste stått i mitt horoskåp att jag har en lyckosam jobbperiod just nu. Inte nog med att jag är mitt uppe i en Onlinevecka med 500kr bonus och två biobiljetter som väntar. Nae idag blev jag dessutom erbjuden ridlärarjobb på Vindelns ridklubb. Hur kul?! Start efter nyår och vad passar inte bättre när jag från och med vårat ny år kommer att tävla för VRK :)

 

 

Laterr


Tandis

Vaknar 0600 och har TANDVÄRK! Cirkus dubbla timmar efter låg jag i tandläkarstolen. Smällde nästan av när jag fick bekräftat att det är 12års tanden som är på väg upp. Vänta... Är inte jag en myndig flicka? Inte fick jag någon go leksak heller utan bara en tillbaka tid. Imorgon.

Nu sitter jag efter ett dubbelpass på Online och stantripp inlindad i min isbjörns- och julklappsfilt och saknar lite. Michael Jackson spelas, Lady och Lufsen laddas och jag fryser! Nu ska jag inte låta D vänta lägre.


Laterr

Online

Åhoj! Back to reality. Film nummer två på min filmlista laddas ned. Tretton. F's påhitt. F som jag förövrigt drog hit för dryga timmen sen. Efter en hemkomst 02.30 kände jag att sova ut inte skulle sitta helt fel. Det var vad jag gjorde och Online väntade. Onlineveckan har sparkats igång! Nu skriker F... Godnatt.

Kategorier

X2000! Kände att det var dags att uppgradera min blogg litegrann. Och när passar inte det bättre att göra det än när tåget framför oss har krockat med en älg och står helt stilla in the middle of nowere? Imorgon springer jag ut och krigar på mellandagsrean! Nu? One tree hill och subway-macka, kladdkaka och bonaqua. Precis samma som jag har gjort i 6 timmar...

 

Laterr


Tågtur

X2000! Visste inte riktigt om jag skulle skriva "GÖTEBORG!" i början av detta inlägget eller inte. Ni ser resultatet. Denna gång känns det verkligen att vi åker åt fel håll. Dels för att Götet är underbart. Och dels för att sätena sitter bak och fram. Baklänges. Wrong way. U name it. Skövde skriker det ur högtalarna att vi är i. Om jag hittade någon icke reservklänning till nyår? Nej. Men en oversizeis:


Laterr

Stantripp

GÖTEBORG! Här har ni inte exakt den. Kortare ärmar är det. Nyårsklänningen alltså. Både kusin och jag har fått upp ögonen för velour. Faktiskt! Ännu ett typ av svart material till min svarta materialsamling. Samla ska jag också göra nu. På en till nyåris. Denna gången blir det ingen reserv eller ingenting. Har några småsaker i hjärnan som gärna också får följa med i påsen också.

 

Laterr


Im angry, but have no reason to be


GÖTEBORG! Grym film! Säger som på Online: "Inte min typ av film men just den här tyckte jag jättemycket om" Fast denna gången är det sanning. 3D gjorde inte saken sämre och inte de goda skratten vi fick utav glajorna heller. Big toasten var också ett plus. Middag naklas på 2 timmar. Därefter slås klackarna i taket på något Corona x10 ställe här. Me like!

Laterr

Nothing matters

GÖTEBORG! Fick en julhälsning av D. Vet inte riktigt om hon har varit så snäll i år (Läs: de sista dagarna) trots allt. Hon har lyckats att slita sönder en nosgrimma (Läs: en läderrem som sitter över nosen) och springa hem själv undertiden jag har varit på vift. Detta var inte så snällt det heller. Tur har hon att hennes charm fångar alla! Ni får ett sista God jul raringar! O God natt.

Merry christmas

GÖTEBORG! Magen sväller över och vi fick till och med ta från det undre lagret i Paradisasken. 20 Lotter. 5 Sökande. 4 Hittade. 2 x 25 kr i vinst. Det fick duga för denna julafton och för mig. Det bästa med Kalle Anka är fortfarande när musen stoppar in hela armen i nålsögat och jag måste ladda ned Lady och Lufsen exakt nu. Känner ju jag. En reserv och en reserv-reservklänning funnen till nyår. Jag ska visa :)

 

Nu? Göteborgs årliga julklappslek. Jag satsar på de hårda paketen. Önska mig lycka till!

God Jul!


It's all yours

GÖTEBORG! Nu ska min nya foundation provas och s edan trippar vi ut på Avenyn som leder oss till stan. Funderar på en nyårsklänning då det är 50% på alla festkläder här. Har någon tanke i huvudet på hur jag vill se ut. Ändå. Dessutom har det lagts in en hunka på mitt kort nu utan någon överförning och pengarna från igår är inte dragna. HUR? Sen firar vi jul på riktigt!



God Jul.

Some roads leads nowere

GÖTEBORG! Anna Ankas jul var sämst i hela världen. Love actually är söt i alla fall. Är ni sådär kinkiga för att ladda ned? Streama har jag lärt mig, att det finns. Och här gör ni det på bästa sätt. Kusse tipsade och exakt alla serier finns. Super skulle jag säga! På tal om det ska vi nog supa (hehe) på fredag. I Göteborg. Hur kung? Och justja, God jul också :) God natt.



You sing to me

GÖTEBORG! Knäck, chokladkola och kladdkaka sköt vi upp Avatar med. Bakat och klart! Himlar vad mat (Läs: onyttigt) jag kommer att hinna proppa i mig innan dessa dagar är slut. Vem klagar egentligen? En foundation ramlade ned i påsen tillsammans med några cliniqueprover. Det roliga är bara att dessa tre hundralappar fortfarande är kvar på kontot. Hur!? Självklart tackar jag bara!

Laterr

Do you like my body?

GÖTEBORG! Te. Stantripp. Julklappsköp. Frunch. Snö. Åreplaner. 3D Avatar. Uppesittarkväll.

Laterr

I know I'm clever

GÖTEBORG! Mamma har varit humorkällan idag. Hon har konstaterat att man inte tar tre stycken lussebullar när man blir bjuden på fika. Men vem säger det? Speciellt när det ligger en liten stackare kvar och hela bordet redan har ätit två var. Först till kvarn säger jag! Konstaterat har hon även gjort att båda twisen är oxe i stjärntecken. Båda! O en sista konstaterad sak: Agnes, visst går det att skicka gratis sms även om man inte har gratis-sms? Ehh, njae mamma. God natt.

Do you like what you're see?

Visst var den söt? Man blev ju glad av den! Till och med så att jag blev sugen på att flytta hemifrån och använda honom. Självklart var den proppad med karra också! Tack gamlingar :)

Efter att jag har kletat på lite mascara skall vi sätta oss i bilen destination Sundsvall. Jag har redan sagt shotgun. Skulle dock hellre sitta bak med ett batteritid som håller 6-8 timmar än 1,5, i och för sig... Kanske att jag kan lyckas sno någon av twinsens datorer ett tag. Jag hatar mig själv lite för att jag inte har tankat några nya avsnitt av någonting. Mitt hopp består av att det ska finnas internet och laddning på x2000 till Göteborg. Nästa inlägg är inte från Umeå!

Laterr

You have to wait

Ångrade totaly att jag såg sista avsnittet av Vampire diaries. För, när jag hade ett kvar kändes det skönt att veta att jag ändå kunde se det, om jag ville. Nu kan jag inte se mer och himlar vad spännande det är. Och fint. I love it. Jag ska upp om 6 timmar. Imorgon ska ni få se vilken gulli julklapp jag öppnade idag. God natt.

You'll be right here with me

MacBook 13-inch LED-backlit widescreen notebook. Varsinna sånna här har twinsen fått av sin skola. Jag vill ha! Sjukt snygga, sjukt cleana, sjukt bra, sjukt mycket minne, sjuk grafik, sjukt perfekta. Helt sjuka helt enkelt. Och vad får vi? Himla Lenovo Thinkpad... B skulle jag säga. Är dock inne och nosar på ännu ett I-landsproblem. Kunde inte hålla mig! Det kliar i fingrarna och jag vill bara ha. Nu hoppas jag på tomten!

Laterr

Someone told me that you love me

Idag har D bitit mig. Och hoppat som en G U D med en halv sko och frusna näshår, så det gjorde inte så mycket. Att hon bet mig alltså. Inga renar och galna omkörningar fick vi vara med om heller. O kolla här under, jag får rysningar. Man vill ju bara bryta av dem!

/>
Nu skall jag packa in ett paket. Och packa ned ett annat. Julklappsbyte står på schemat och eftersom att jag redan har fått min julklapp, så packar jag ned en annan att öppna hihi. Hur kul är det egentligen att bara se på när andra öppnar paket? Nä fysiken! :)

Laterr

I miss you like only I can

Ett impuls. Snö upp till öronen. Kringelikrokväg. Allti-allobilen. Renar. 1,5 timmar. Träning. Gått upp hyfsat tidigt. Vindeln. Hungrig. 50 km/timmen. Nässpray. Kallt. Spencer!!

Laterr

I said no. No, no, no.

Det är som ett sömnpiller ju! Att vi orkade oss upp cirkus fem gånger för halva Bräntis. Deni! Efter ihopknutna skranor med ben och armar på, över och under varandra klev vi in på Coop Ersboda där folk nog trodde att vi kom från Jokkmokk. Roffade snabbt åt mig de sista två lussebullarna, provade en favvopojkes nya baseboll-outfit som jag knappt kom ur, hittade böcker med sexställningar och gnällde över att jag ska upp hyfsat tidit imorgon (Haha!) så slutade jag här. Nu. 00.25. God natt underbaringar!

I met this pretty little miss

Jag har fått nya hörlurar idag. Till min touchie! Eftersom att jag de senaste veckorna har fått lov att ha podden i BH:n när jag velat lyssna så kändes det som ett lyft. Speciellt i dessa kallare tider med en kallare touch. Ett skrikande I-landsproblem, oja! Av gamlingarna fick jag en julklapp även där. Det är ett hårt paket, vad kan det vara?


O nu? Skrana med favvopojkar och speltjej (!!)

Laterr

If Im totaly lost then?

Visst är det bara för fint? Mitt andra hem. Där jag tillbringar en himlarns massa timmar varje dag. Och har gjort i snart fyra års tid. Hur sjukt? Gamlingarna bjuppar på fika varje dag. Spencer finns alltid. Tio, tolv andra goa människor också! Och ser ni vem som smygkikar på oss? :)

Laterr

Where were you?

The fray - You found me

I see whats going down

Faktiskt slutade det med både Vampire diaries-lan och telefonsamtalet. Förstnämnda har framkallat mig många tårar, haha. Jag är verkligen en tönt ibland. Och jättekänslig. Men fasiken vad underbart det är! Nu till det sistnämnda. Vi hörs nog inget mer ikväll, God natt.



They say she need to slow down

Today I’m hangover. Med min hatt som hoppade runt mellan alla på förfesten slutade den slutligen på hyllan i mitt rum cirkus tretiden på natten. Efter både bilresor, Corona och olika våningar på huset. Det tycker jag var bra gjort av den! Hatten alltså. Kolla min lilla som fick ett fotbad idag :) Hur söt? Inte ens snickar'n på gården orkade skruva upp skorna. Så man kan väl säga att hon fick ett fossingbad istället. Typ.

 

Ikväll väntar jag på ett telefonsamtal, eller lanar Vampire diaries hela natten. Julklappshoppning imorgon!

 

Laterr


You got me laughting when i sing

Jag vill hylla ett inlägg till våran bil. Nej inte den som jag kvaddade, nej. Den andra!  Det är en allti-allo bil. O Stanbil. Musicbil. Boschbil. Roadtrip bil. Starkbil. Chillarbil. Hopptävlingsbil. Svårstartad bil. Cruse-control-bil. Fulbil. Dragbil. Jeepbil. Åtta-platsers-bil. Men framför allt - D's bil.










Laterr


You got ghosts in the air

Nu har jag hittat den! Jag har funnit världens bästa serie. Fick ett råd från en favvopojke och han känner mig nog pretty well ändå. Det är totaly en blandning av min andra/dåvarande favorit serie och världens bästa film. Tänk dig liksom exakt det du vill ha och det andra du exakt vill ha. Blandat. I really am stuck. Och har något att lana på jullovet. Hur bra?



=



Laterr


Everyday is a new beginning

Idag väntar bland annat julavslutning högst upp i Mimer. Något slags tåg till Draggen. Och julklappsköp. D också såklart, och likaså utgång! Today’s gonna be a good good day. Men först? Två alvedon och molipect....


Laterr


Thats how you make me feel

Sådärja. Nu klappar mitt hjärta i lagom takt igen. Dagen har bjuppat på D och F. Vi ska bland annat fika en hel dag, vara fulla på dagen, göra impulsiga saker och rida på Hippo samtidigt, nästa år. Vi har raddat upp en himlarns massa nyårslöften och ni fick äran (?) att ta del av ett fåtal. Det börjar bli en vana att bli av med 30lappen på kvällarna men jag klagar inte. Speciellt inte eftersom jag är så rik (Läs: fattig) nu. Hon är ba så himla bra, den där F.


Laterr


Security never saw me

Hej. Jag är jättearg just nu. Jätte, jätte, arg. Jag hatar honom. Fasiken! Jag behövde verkligen inte det här. Varför splittrar han de bästa? Och vad hade han tänkt göra nästa vecka jackass? Grr. Rami-jävel. Haha. Det är Paradise jag pratar om. Varför är jag såhär insatt? Insatt (Läs: insätt) har jag också att jag ska till Göteborg om mindre en än vecka. Och att det är julaftonskväll om exakt 24 timmar. Återkommer när jag har lugnat ned mig. Jävla Rami...


Laterr

You got me smiling when i sleep

Visst var låten ett scroll ner bra? Hoppade upp ur soffan med ett ryck efter Paradise. Plugg var det första som uppkom i mitt huvud. Det var jätteskönt att bara kunna lägga sig ned igen och veta att det inte är något mer plugg innan jullovet. Tre veckors. Awesome! Tror att jag och min sjuka kommer att säga god natt himla tidigt idag. Ska klicka igång ett OTH och hoppas på att det är ett riktigt cryalot-avnitt. Behöver få ut lite känslor känner ju jag. Kul att ni blir fler också. Superkul! God natt.



'Cause every hello ends with a goodbye

Demi Lovato - Catch me

I can't see you over the sky

Nu har jag gått och blivit sjuk. Hallelulja? Jag är ju aldrig sjuk. Grr. Näsan ba snorar och hur lätt är det att försöka sluta med nässpray när jag blir dubbelt så beroende. Hängig är jag och har feber, och det bara rinner ur ögonen. Usch! Aja, har haft det på känn och ikväll kan jag faktiskt unna mig en sjuk kväll. Men inte imorgon! Då måste jag var frisk. Dess utom väntar rocktema och egenkirrade fribiljetter till helgen och det vill jag inte missa :) Tänkte se ut något sånt här:

Eller jaa, blev lite utav en önskeoutfit. Men ungefär då.

Laterr

Iam waiting for you

Har en tjej med kavaj som gnäller som fan på mig här till vänster. Jag har precis lärt henne "tutan, rutan, sprutan". Hon har precis klarat teorin. 55 poäng. Själv hade jag 52. Och vad är gränsen? 52! Hur tur? Gud se hon babblar här bredvid. Oliver Twist spelas på projektorn och jag måste verkligen plugga. NU. Har prov om cirkus en timma...



Laterr

Do you wanna be my new best friend? Cuz' I've lost mine.

Ikväll har jag lyckats att:
  • Spendera mina sista pengar på te och cigg.
  • Plugga alldeles för lite.
  • Hänga med F & Kitt.
  • Kvadda bilen.
  • Inte känna hoppet.
  • Inte äta någonting.
  • Ta på tok för mycket nässpray (Som jag skulle sluta med?)
  • Vara uppe för länge.
  • Få alldeles för många att gilla min logg på FB.
Godnatt.

Higher, higher, higher

Glömde ju visa er hur jag och D såg ut idag.
Bara jag eller såg någon grymt otaggad ut?

Laterr

You are the one i don't want

Har mest roat mig med att glo på folk som går till Draggen idag. Troligen från Mimer. Och varit glad att jag kommer att slippa det min sista skoltid. Till och med en favvopojke cyklade motvilligt fram i snöstormen under tunneln. Vidare var det inte så svårt att verkligen lägga märke till hur fult Umeå är. Jättefult! Gissar att jag är van. 150kr rikare. Jag hatar Vitaepro.

Jag har även godkänt flickan med kavajens skolkning idag. Det är inte ofta. Jag ville att hon skulle fråga mig om jag var i skolan, men det vägrade hon... Undra om det har något att göra med att jag är ledig varje tisdag? Hehehe...

Laterr

You are the only one you need

Cirkus tio chips har nu lyckats slinka ned i magsäcken. Inte okej... Samtidigt som jag tittade på Paradise (Som är okej) och morrade åt nye Rami som ba tror att han kan komma och styra som han vill. Nae. Be strong Catja och c/o!!! "Du vet att du vill kolla..." God natt.



I am flying, my hart is taking over

Jag förstår inte mig själv. Frukosten hoppade jag. Hur kunde jag bara lyckas trycka en biff med brunsås till lunch? Tacos står framme på bordet och bara väntar på mig. Till och med kallar på mig! Men får dissen. Inte ens Maggans bullar lyckades charma mig. O då hoppas jag att ni förstår att dem inte går att motstå. Så långt ifrån Agnes det bara kan bli. Vad hände med hon som skulle kunna äta upp sin egna häst? Hon kommer nog tillbaka. Snart.

Laterr

It could be scary

Ni trodde jag hade glömt va? Allt från H&M förrutom plånkan som är från Kicks. Ungefär 300-lappen slutade alltihopen på. Helt okej! Hålet har bjuppat på nyaste OTH, trappspringande och hörlursökande eftersom jag lånade ut mina till Jeppo som inte vill lämna tillbaka dem än. Nu tror jag att jag ska somna med den här i öronen.

Laterr

18 and life

Agnes Sjöström har härmed bestämt sig för att ge upp sin bästa modersklubb för att följa sitt och D’s hjärta. O det känns helt rätt! Och spännande. Vindeln here we come! Here comes också något som säger mer än tusen ord, från igår. O det är nu man ska säga Glad Lucia eller liknande va? Godnatt.


Taggade tjejer!


Jag sa att det var upper eastside tema va? Cocktailparty!


O sen spårade det med en himla massa folk!


Tomten is going dirty this year...

Jultomten sa (16:53):
trosbekännelsen hihi
måste alla tjejer ta den?
agnes, sa (16:59):
hahhahaahhahahahaha tönt
Jultomten sa (16:53):
trosbekännelsen hihi
måste alla tjejer ta den?
agnes, sa (16:59):
hahhahaahhahahahaha tönt

Dina ögon ändrar färg i ljuset, men du kan titta nu

&q
uot;image" src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1459384/images/2009/samojed_64533104.jpg" alt="" />
En såndär ska jag ha när jag skaffar eget. Hur. himla. söt. Dessutom blir de fina som vuxna också. Jag vill bara pussa på den! Samojed för dem som undrar. GE MIG!

Laterr

Iam flying

En klassiker att säga "Jag mår som jag förtjänar" men inte fan gör jag det. Kanske om du multipliserar det med två. Eller tre. Tror jag har druckit 1L kylskåpsvatten på någon timma. Huvudet är inte att tala om och ligger jag inte i fosterställning spyr jag. Kul annars? Joo, jaa, det hade jag. Minnesluckorna har tagit över som vanligt. Men det börjar bli till en vana. O bilder ska ni såklart också få. Men sen!

Nu blir det OTH och Gossip maraton. O träning framåt kvällstid.

Laterr

UP ON TOP!!


Vi ses i dimman partypeople!!!

I know that I want for christmas

Drar in lite smygreklam här mitt från ingenstans. Fem enstaka kronor på Ica Maxi. Hur goda?

All i what for christmas...

Är inte ett dugg avundsjuk på F som klev upp 0700. Själv öppnade jag ögonen nu och möter snart upp några och chillar ut på en ridtur. I solen. I ljuset. Hur härligt? Och ni vet hur jag kallade på snön? Igårkväll började den sakta men säkert komma :)

Ni får en smygtitt undertiden jag är borta. Ser ni spetsmönstret?

Laterr

They bring me to you

Ett helvete blev dagen inte! Julmusik hade skolan kostat på sig idag. Dessutom bjuppades det på pepparkakor, skumtomtar och glögg. (Får man det varje fredag?) En klar tiopoängare för dem som gillar glögg. En fempoängare för mig. Efter en olycklig syn läraren fick, så lyckades jag lämna in ett prov som jag är halvnöjd med. O halvnöjd är jag också eftersom att årets första julklapp är köpt. Till D :)

Annars har vi sett på när fel person vunnit Idol. Tränat på att vara Upper eastside-girls. Druckit vin. Köpt godis över hunkan. Försökt att lösa problem. Inte delat på någonting (Haha!)Saknat och längtat. Ätit oxfilé med mor. Och slutligen:

Ni ska få se imorgon. God natt.

Vill du göra en snöboll till mig?

Nu har jag skickat vänförfrågningar till top fyra i Idol på fejjan. Hehe. Tror ni jag kommer få något Ja? Måste ju börja ladda upp inför imorgon då vi sitter bänkade (Läs: soffade) i princip hela kvällen. Karra ska vi bunkra upp med och riktigt tjocka oss. Och det är typ min dröm just nu. Och det känns som att innan jag når min dröm måste jag färdas genom helvetet: Skola prov. Stress ta D. Online jobb. Men sen ni! Jag längtar redan. Klockan är för mycket. God natt.




What hurts the most

Det där var det skönaste jag gjort på jättelänge. Ta ett bad alltså. Gossip girl och nagelfilen fick följa med. Ett slutligt sista litet (Läs: stort) prov imorgon 08.20 innan helgen sparkas igång. Hur skönt? Den här veckan har gått himla långsamt. Väldans långsamt faktiskt! Lika så denna dag. Även fast jag kortade ned den med både sovmorgon och cigg med F. Det jag egentligen ville visa med det här inlägget var det här. Ni ska inte observera hur himla underbart han sjunger låten, för det vet vi. Att han kommer att vinna vet (Läs: hoppas) vi också. Nae hör på Jihdes kråka efter några sekunder, och skratta. Sen kan ni få lyssna på låten :)

Laterr

Baby, you're goin' down

Jag har börjat längta efter något om jag inte längtat efter på jättelänge. Något som jag inte gjort på många herrans år. Överdriver inte det minsta när jag säger fem-tio år. Jag vill ha jättemycket skum. Jättemånga badkulor. Röda ska dem vara. Så varmt vatten att man riktigt bränner sig när man kliver i. Winnerbäck och Horn ska skjuda genom högtalarna. Det är självklart badkar jag längar efter. Och tappar nog upp ett när jag kommer hem.


Laterr

Ge mig


I'll be watching you

God dag! Idag fyller bloggen hela två månader. Himmel! Visst har det gått fort? Som den gode bloggare jag är vill jag gärna fira det här med er. Men hur? Hmm… Klurar lite på den och har ni något förslag så tell me. You deside!

Laterr


Are we dancers?

Efter ett himlarns velande mellan Ja och Nej ikväll. Blev det självklart ett nej från min sida, så tråkig som jag är denna vecka. Även febern har tittat fram men ska bestämt försvinna tills imorgon. Visste ni förresten att man får feber för att virus inte trivs i värme? Huh? Jag lärde mig det idag. En annan sak jag lärde mig härom dagen är att man gäspar för att man har syrebrist. Det visste ni inte heller va? Kolla så smart jag framstår just nu :) Haha närå! Natti.

Any questions?

Nae. Ni vet hur jag klagade fem scroll här nedanför? Skärpning! Till helgen planerar jag och F in en oplanerad helg. Som är planerad. Ändå. Inproppad med luciavaka, julbak, julklappsköp och liknande. Det är på tiden att julstämning inskaffas. Snön, you with us?


Do you know the best thing with you?

Its, we are always friends!

Even when we're not friends we're frends


Laterr


Can't tell you that I miss you

Innan det började lukta räv på skolan så gjorde det här "http://www.klockren.nu/" min dag. Alltså bokstavligt. Räv. Max 10 meter ifrån mig ligger en död halvdisikerad stackars räv. Och det stinker. Hur äckligt? Och btw, ni vet att ni kan följa min blogg på bloglovin'? Check it out ->
Tor Neely är awesome /Tor neely

Laterr

Battlefield

Idag är en glädjens dag. En hämdens dag. Idag är det inget annat än okej för mig att gå runt och slå alla på vänster armen :) Har redan hunnit med två stycken. Mohaha! Bjuppar på ett pic från en tjej som redan haft svinis!



Laterr

This time baby, I be bulletproof

En bildbomb från fredagens bravader! Och med det säger jag och Gossip girl, god natt.












För jag kan klara precis vad som helst

Fick en guldstjärna för att jag hade gjort rubrikerna till teoridelen. Det visar hur bra det gått för alla då hela teorin egentligen skulle vara klar idag. En god tröst. O såhär brukar det se ut på jobbet nu för tiden. Vad det är i muggarna? Kallt vatten i vänstra och te i högra.

Nae nu måste jag lägga mig ned se ett OTH avsnitt känner jag. Min manipulerande vän har precis lyckats få mig att boka in åtta Online-pass under en vecka på lovet. I och för sig lyckades hon få mig rikare på både biobiljetter och 500 kronor. Måste nog tacka för det ändå!

Laterr

I don't feel it anymore

Vart tusan håller julkänslan hus? Vadå jul om 16 dagar? Vadå tredje advent till helgen? Förra helgen var det julshow och till helgen nalkas lucia. Det är liksom knappt två veckor kvar till självaste julafton. Och här sitter jag mitt uppe i gröten och vet inte vad jag ska ta mig till. Gröt vore by the way väldans gott. Men det får räcka med mina fiskpinnar och köttbullar jag precis kokade ihop. O nu? Pussa på D, PA100 seminarium och till kvällen blir jag den plugghäst jag alltid varit.


Jag trodde att det hade gått två månader. Och att det var dags att styra upp oss igen. En klok nämde att det knappt gått två veckor. Jo ja, sådär lite halvjobbigt känns det. Vart är du?


Laterr


Can you be my golden train?

Avslutar kvällen med lite ögongodis från Monki. Den nätiga kanske inte står högst på önskelistan. Men cool var den! Och fanns det en hundring eller två över på kontot skulle jag inte tacka nej. Den halvtransparenta är däremot lite to die for. God natt gullisar.

Shall we call this a lesson?

Det enda jag ser är ett tomt A4:a med den blinkande markeringen längst upp i vänstra hörnet. Har jag tur pressas några ynka ord fram genom fingertopparna. Dem försvinner dock lika fort som de kom då ringfingret snabbt möter den avlånga knappen till höger på tangentborget...

Laterr

Because I am right, i swear

Efter mitt dissande av en fenomenalt ultimat superduper bra plan skapad av F, och lite i proppande chokladpuddig, så rullade jag till D. Eller, innan D framkom det hur himla roliga personer vi hade varit om vi inte var horselovers. Men, så är inte fallet. Så vi är rätt tråkiga. Och jag ligger nog på ännu mer minus efter mitt nekande. Tröstar mig med att det tog emot. Nu har jag ätit fyra järnmackor (Läs: toast) eftersom min mamma inte är hemma och kan laga mig middag. PA100 väntar hela kvällen. Slutligen en belöning bestående av Paradise Hotel. Och eftersom att min kamera still är på lagning, here you go:

Laterr

Don't think twice, it's alright

Idag på lunchen fick jag ett till sånt därnt bright moment. Jag vet inte vart det kom ifrån. Men hör här: Vad heter en manlig häxa? Egentligen? Det är inte trollkarl eftersom att kvinnor också kan vara trollkarlar/(kvinnor?). I alla fall i dagens samhälle. Dessutom förknippas häxa som något negativt och trollkarl som något positivt. Häxor har väl heller inte trollstavar? Hjälp mig!


Laterr


I miss you more than I should, than I thought I could

Nae hörrni! Ser inte ut som om det finns mycket mer att säga idag. Jag låter er vila ögonen på en sjukt snygg bild och tjej sålänge. Tänk om man såg ut sådär? God natt.



Can't you se that you still hurt me?

Jag vill kurra in mig i denna snygging från Gina tricot med en kopp te och zappa mellan kanaler. Jag vill äta kyckling och tzatsiki med ett täcke runt mig. Jag vill ha mina duntofflor med ett par tjocksockar i. Och så får kvällen bli. Dirr efter Paradise 22.00 hoppas jag på att John Blund kommer :)

Laterr

Christmas day

Nu! Nu har jag varit vaken i exakt 12 timmar och 14 minuter. Exakt. Jag kan konstatera att jag har ponny som svänger snabbare än jag själv. Att jag inte hinner tänka förrän hon har gjort det åt mig och är på nästa hinder. Att jag som tomte och D som ren inte är en syn man ser varje dag. Att lussebullarna inte var äckliga någonstans. Och att hela läcktarna var proppade inte bara once utan twice. Är himla trött och snarast kommer jag att bjuppa på lite bilder. Och justja, jag lovade bilder från i fredags också. Det kommer. Det lovar jag!

Laterr

Save me, save me

Har precis tryckt en hel bakis-pizza. Och druckit en hel 33cl ramlösa, det är inte ofta. Duschen väntar nu och senare besök från Piteå. Det verkar som om hela Norrland samlas i Umeå under helgen eftersom att Sundsvallsbesöket just satte sig i bilen. Genrepet idag gick bra! Nu ska jag knäcka ryggen och svara på mitt sms. Ni verkar vilja läsa bloggen lika lite som jag vill skriva idag. Därför hörs vi imorgon så bjuppar jag på lite bilder från gårkvällen.

Tjing!

Iam to lost in you

Nu har jag precis fejkat ihop min loggbok till PA100. Fett skönt! Verkligen det ämne som står längst ned på prioriteringslistan men borde stå högst. Seminarium på tisdag då även halva arbetet ska vara klart. Det skrattar jag bara åt och finns inte en chans att jag hinner. Och fy tusan vad telefonförsäljare är dryg att prata med. En eltandborste för 133kr, är det ens billigt? Det är också något jag skrattar åt, att jag är en själv. Hahaha!

Ett check på listan för det dagen har ett erbjuda. Nu ska jag stoppa något i magen och bege mig till D. Däremellan ska jag brumma förbi Ersboda för att lämna in min älskade kamera. Tycker att den borde få sig ett eget namn i bloggen. Har ni något förslag?

Ikväll är vi några av hundra 18åringar som glider in på Corona. Resten seams to be tjugo. Innan väntar gomiddag och äppelvin. Vi ses i dimman! Och jag är bara taggad. Som vanligt!

Laterr

Dream big

Har inget vettigt och säga förrutom stopp! Jag var ju så himlarns duktig på att inte stressa där ett tag. Nu är jag tillbaka i gamla banor. Igen. Nae, nu äre stopp. Igen. Annars är jag yr i bollen av allt longerande (Läs: häst springer runt än i lina) De fyra hunkorna är intjänade i alla fall. For förbi och kramade på F. Vi vilade ögonen på turkietfilmer och bland annat detta:

God natt

Keep going, keep smiling

Nu? Ridlärare på Hippologum tills 21.15. 4 Grupper. Hörs sen gullisar!

Walking on a dream

Provet gick.... Jaa, provet gick. Helt enkelt. I 85 minuter kämpade jag, och ändå gick det bara. Då känns det värdare att gå efter typ 30 min. För, för de som går efter 30 min har det antingen gått fett bra för. Eller fett dåligt. Då har man i alla fall inte slösat tid på det. Flickan med kavajen ska överlämna sin finväska till mig nu. Och jag ska göra av med min fjärde hunka för dagen. Till Corona! Pengar rullar ut som det ska. Och det går bra nu :)


Laterr

It I just to love

Alveoler. Vener. Systole. Stomi. Artärer. Förmak. Leukemi. Kapillärer. Vitalkapacitet. Brokner. Kammare. Diastole. Epitelceller. Segelklaffar. Cilier. Bronkioler. Respiration. Osv. Listan kan göras ännu längre. Och ännu tråkigare. Men vi stoppar där och i stället säger vi God natt.

Du saknar förmågan att förstå

Jag och mamma i ett nötskal. Nu? Paradise hotel och glass!

 

-         Det är bara mord på TVn.

-         Mor?

-         Mord.

-         Snor…?

-         Mord!

-         Kor?

-         Hahaha, MORD!

-         VA?

-         MOOORD!

-         Hahaha jaha. Ord!

-         ......


Laterr


Det är vår, och varmt

Det är lite roligt att man alltid ska ta en snabb kopp te tycker jag. Eller, inte alltid. Men när man är sådär lite halvsugen sådär. Ska koppen få ben och springa iväg då? Eller dricker man koppen snabbare? Det gör inte jag. Och inte är den mindre fylld heller. Varför säger man en snabb kopp te? Jag måste fråga Rix morronzoo!


(Ps. Jag saknar min kamera.)

Laterr

Chasing cars

Hur snyggt är det inte? Blingbling! Jag vill ha allt. Inte samtidigt. Men att piffa till med lite paljisar sådär i vardagen. Mmmm! Och helt totaly rätt på fest. Tror att ett par leggingsar införskaffas soon. De som ligger ned. Det kliar i fingrarna!

Laterr

Svenska hjärtan

Hela lunchen satt jag och fantiserade på vad "mitt stora brev" kunde innehålla. Fick till och med mig (delar av) klassen i mitt tänk. Vi satt och var nyfikna tillsammans. Någon asiatisk familj eller jultomte blev det inte. Det var ingenting. Och det förstörde min dag. Här får man en avy som tvunget var att hämta ut innan 3 December och så är det inget? Nä fy!

Laterr

We are the children

Jag säger nog God natt innan jag ens påbörjat detta. Absolut tummen upp till filmen. Hoppade upp i F's knä ett antal gånger, men det är väl så filmer ska vara? Även fast jag ville ha hennes popcorn och hon ville ha mitt godis under hela filmen så hade vi mycket mysigt. Planer för helgen växer fram. Massa fest. Och julshow på söndag. Ni kommer väl? Och slutligen. Är det nu man ska få julkänsla? God natt.

Vill du vara natten tillsammans med mig?

Till skillnad från igår kammades endast 150 kr hem idag... Just nu är jag i Bågen för att laga mat (Jaa, ni hörde rätt. Jag. Laga. Mat) Min stekspade är en osthyvel och det blir potatisbullar med pommes frites. Det håller väl? Lite hamburgedressing och hallonsylt så voila! Jag kommer att klara mig aldeles utmärkt när jag flyttar hemifrån. Oja! D skall dras in på Hippo. Vi ska galoppera långa galoppbommar. Hon måste sluta trippa uppåt och gå framåt.

Ikväll nalkas NK-plugg som tusan. Sedan lyxar vi till vardagen lite och glor på en stor skärm. Jag tror att jag tar med mig karrat som vart kvar från New moon. Bio väntar med F.

Laterr

RSS 2.0