Nytt

Glömde ju helt att den vänstra fick följa med för ett tag sedan! Turkost är ju himlarns fint till sommaren. Och rätt orange färg. Det kommer nog bli mina nya samlingar till våren. På smycken. Klaerna behåller jag i svart. Och alternativt lite vitt på kanten. Hade inte tackat nej till 40% dock. Lite bättre än mina ynka 15. Min man har fått jobb på JC, gissa vem som kommer att shoppa där? :)

Grillegrill

Oslo levererade väder idag hörrni! Så mycket leverans att vi tog en grilltur på takterassen :) Istappar är väl ändå ett himla vårtecken? Fjällsugen är jag också och hoppas på påsk! Till och med jobbelijobb och gymmeligym har jag hunnit med. Och en stantripp som vanligt. Favvopojkarna är på visning och min man på jobb. Men snart kommer dem hem. I helgen väntar 40års fest !! :)

Ski-VM 2010 Oslo

Idag var vi på Holmenkollen och tänkte titta på VM i backhoppning men vi kom försent. Haha! Men det kändes som att vara i fjällen med renhorn och öppen spis (Läs: brasa). Vi myste på bra ändå med svenska liveband och kaffe :) Vi är taggade på att ta en säsong i Åre eller liknanade nästa vinter. Hur mysigt? Jag älskar fjällen och snowboard och friheten! Till veckan och helgen är det minsann vi som står med Svenska flaggan i handen och på kinden och skriker bort alla norrmän :) Nu ska alla vi fem käka karra och mysa till Solsidan som börjar nu! Iiiih!

Umeåfest

Här var det tyst. Konstigt! Det var det inte igårkvällen hos en Anka och hennes sambo i alla fall :) Vi lekte och hadde oss ända tills krogen stängde och drack förra helgens vin. En massa Umebesök hade hittat hit också! Megakul! Annars har veckan bjudit på tråkigheter som för lite lön och kyla. Men som tur är var det 3+ igår mitt i natten och lönen verkar skutta in på kortet snarast. Ni har väl inte missat att det är Ski-VM i Oslo? Det har inte jag. Det gick inte att gå ett steg på jobbet i lördags. Hejs :)

Kliar i näsan

Igår hade vi en veldig koselig eftermiddag och kväll. Min oslovän kikade in på våran nya fina vita avdelning och sedan tog vi en tripp på byen på jakt efter något vi aldrig kom ihåg vad det hette på norka förrän vi träffade en svensk. Haha! Innan vi såg den andra Paranormal Activity bakade vi sjokoladeboller och planerade 40års festen. Som btw kommer bli kalas! :) Vi lekte också leken som bilderna visar. Nu ska jag se bästa Vampire Diaries och idag har det kliat i min högra näsborre halva dagen.

Agnes har gjort karra

Efter att ha slått upp hur mycket en matsked är står nu sjokoladebollerna redo i kylen! Tog mig max 20 minuter och fasligt gott och billigt bliré :) Pojkarna är på gymmet och nu måste jag också skynda mig dit så att inte alla boller är uppätna när jag kommer hem. Finns en risk... Igår vare lan på Åkebergveien och jag somnade nästan 22.00. Ikväll vill jag göra något! Tjing!

Fina fina Aker brygge

Sådärja! Nu börjar äntligen bästa gruppbilderna igen :) Det var till och med ljust utomhus när jag trippade hem ifrån jobbet och gymmet idag. Till och med en sväng om på stan hans med med en favvopojke. Och imorgon är en såndär morgon då jag får ligga kvar och min man kliver upp. Mmm :) Just nu är pojkarna och gymmar med min Oslovän och jag hoppas att dem kommer hem med en chokladkaka till mig. Hihi! Imorgon är jag ledig.

You will grow if you dare

Ibland blickar jag för mycket framåt för att hinna sakna det gamla. Jag kan inte bestämma mig för om det är positivt eller negativt? Jag är så himla taggad på framtiden! Jag har sagt det förrut - Men tänk att vi kan göra vad vi vill. Precis Vad Vi Vill.  Nostalgiska bilder gör självklart att jag blir varm i hjärtat. Men jag vet att jag alltid kommer att ha det sparat inom mig. Varför sakna en händelse ända tills det gör ont när man istället kan njuta av allt speciellt och underbart som hänt? Att ha styrkan att tappa fotfästet ett tag, för att se vart man landar. Det gillar jag :)

Olles-lördag

Buss till Jernbanetorget. Möte av Umefolk. Prommis längs Karl Johan. Olearys. Fira en chefsposition. En öl rikare. Socialisering. Rökpauser. Tunnelbana till Grönland. Halkat runt. Fångat nyckel i snöre. Trippat högst upp. Umefest :) Nästan som att vara i Umeby själv! Nästa helg ser ut att bli samma och även helgen efter det. Den stora skillnaden är att då kör vi All fuckin' In! :)

Nattetid

Dagen idag gick fortare än kvickt. Kändes som två ynka istället för åtta. Ikväll börjar vi på Oslo-Olles och ser vart vinden för oss. Jag vill trippa längs Karl Johan nattetid och lyssna på alla luffare som spelar fina (Läs: Ja, faktiskt fina) låtar och se på alla sykkeltaxi's som aldrig får någon kund :) Vi ska fira en Umebo som har blivit butikschef. Ni vet, man har faktiskt möjlighet att bli det i Norge :) Ha en fin kväll!

Nytt och fräscht!

Nästan så att jag bara har hunnit frossa i mig några mackor med svensk salami på innan sängen kallade idag. Men jag fick en skön sovmorgon :) Och när jag klev första steget utanför hissen möttes jag av världens fräschaste! Dubbelt så stort. Målarfärg lukt. Ny kassa. Nya stativ. Nya dockor. Mmm! :) Superfint! Imorgon vill jag åka trikk och göra något kul och nyktert. Idag möttes jag av headset, datorer, team flash och halvlulliga pojkar. Haha!

Due date och dialekter

Titta vilka två som sitter i våran soffa och söker lägenheter! Vi har sett på Due date på datorn (Läs: TV:n) och min Oslovän har kikat förbi hon också. Idag har jag varit mest hungrig. Och himlarns vad kult det kan vara med olika dialekter. På jobbet har vi en från Skåne, en från Halmstad, en från Gotland och sen jag från Norrland. Det kom vi på idag. Tänka sig vilken mix!? Haha! Imorgon eller på lördag blir vi Skandinaviens största barnavdelning. Tjoho!

Fyra små apor hoppade i sängen

Sådärja! Tillökning i lyan - Check! :) Efter en arbetsdag som kändes som 11335 timmar och inte 8 kom jag hem till tre pojkar istället för en. Och efter massa rökpauser, takterassrökning och prommisrökningar kikade vi förbi sex andra Umebors lya och om 8h ganska exakt väntar över 2000 plagg på att bli uppackade av mig. Så god natt :)

Utmanad av F

1. Hur gammal är du om 5 år? 24 år, 25 om en knapp månad.
2. Vem var den sista du träffade? Gym-people
3. Hur lång är du? 158 fortfarande.
4. Vilken var den senaste film du sett? Ränkas The vampire diaries? Annars The valentine's day.
5. Vem ringde du senast? Min man som är ute och ränner.
6. Ditt senaste SMS och till vem? Till en favvopojke om hur kul :)
7. Vad är helgens planer? Oklara! Antingen myser vi med våra nya sambos eller visar dem vad Oslos uteliv har att erbjuda! Eller båda?
8. Föredrar du att ringa eller skicka SMS? Till Sverige, SMS. Till Norge, Ringa.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
11. Vilken ögonfärg har du? Grön-blå-grå-brun?
12. När vaknade du idag? 10.41
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja. Tog med den hem tills den rymde.
14. Vilken är din favoritplats? Katt-hittar-stället. Platsen som givit mig mest glädje - Bettnessand!
15. Vilken plats föredrar du minst? Kalla inomhus platser.
16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? Har inte den blekaste. Men har varit på alla platser jag drömmer om idag.
17. Vad skrämde dig som barn? Kuddrummet och dem stora madrasserna som en gång föll på mig och skapade min cellskräck.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? (Åh, önskar att den gamla ringmallen ringde mig nu) Min sladdlösa babyboy Maccen!
21. Sover du med eller utan kläder? Depends hehe.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra och en stor Bumbibjörn.
23. Hur många landskap har du bott i? Två. Sverige och Norge.
24. Har du någon gång spytt på någon? Säkert någon stackars insekt på Bölesholmarna/Kajen.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor! Gärna tre par tjocksockar med inbyggd värme.
26. Är du social? Jo?
27. Vilken är din favoritglass? B&J, Cookie dough!!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Skratta, gråta och skratta igen. Ta med alla mina och aldrig befinna mig på samma plats två gånger.
29. Tycker du om kinamat? Ja! Speciellt med sällskap!
30. Tycker du om kaffe? Finally :)
31. Vad dricker du till frukost? Euroshopper Juice och grönt thé.
32. Sover du på någon särskild sida? Den sidan som inte är min.
33. Kan du spela poker? Nä, lär mig det på nytt varje gång vi spelar. Mycket roligare med nybörjar tur!
34. Tycker du om att mysa? Oja, kanske det bästa som finns!
35. Är du en beroendemänniska? Tyvärr! Nässprayen, my dear!
36. Känner du någon med samma födelsedag som dig? Ja. Min gamla musiklärare och en old Minerva vän.
37. Vill du ha barn? Ja, Seth och Nicolina.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och Norska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men det finns med på min before-I-die-list.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, helt klart!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Sånt som skapar minnen!
42. Äger du dyra smycken? Inte ett enda tror jag.
43. Har du någon gång testat narkotika? Vem är det?
44. Vad var de senaste du stoppade i munnen? Ett finger.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Med min man och mina favvopojkar i combo kan jag inte sluta skratta.
46. Välj ett ärr på din kropp: Brännsåret av bettnesungen på vänster arm.
47. Vad har du för ringsignal? På Sony Ericssonen standarden och på iPhonen *Ring riiing*
48. Har du kvar något klädesplagg från du var liten? Sockarna har ungefär aldrig behövt bytas ut.
49. Flirtar du mycket? Är himlarns dålig på det!
50. Vart togs din profilbild? På The studio.
51. Kan du byta olja på bilen? Onej!
52. Har du fått fortkörningsböter? Oja....
53. Vilken var den senast bok du läste? Har aldrig läst en hel bok i hela mitt liv.
54. Läser du dagstidningen? Inte i Norge. Men i Sverige.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Jaa:)
57. Vilken radiostation lyssnade du senast på? The voice. Favvo!
58. Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? "Denim Cord Other trs. Knit. Plush. R/N. L/Sl. S/Sl"
59. När var du i kyrkan senast? I somras på twinsens konfirmation. Tegs kyrkan!
60. Vilken personer utmanar du? Frida

Två favvopojkar flyttar in!

Imorgon är det ännu en dag med stort D! Himlarns många sånna på slutet och himlars många kommer det att bli. Hihi. Två av mina favvopojkar flyttar hit. Iiiiiih! På heltid också! Till en början utökas Åkebergsveien 56b med två tills de finner sig något eget. Äntligen :) Vi ska göra lika tokiga, impulsiva och roliga saker som i Umeåstaden, fast i storstaden! Gissa vem som är taggad? Nu ska jag mysa resten av kvällen! Tjing!

Alla hjärtans dag!

Det var inte min dag igår. Högg mig med alla kvinar som fanns och subblade på alla trösklar som fanns. Det var jätteskönt att få sluta tidigt med en leverans vi var klara med i tid för en gångs skull och gymmet bidrog med 30 minuters löpning och ett Body shape-pass och ballonger. Inte nog med att jag var utelåst när jag kom hem så fick jag också rosa rosor av min man och vi såg på en alla hjärtans dag-film :) Idag är jag ledig och det är lika skönt som att få massage. Det ända jag har inbokat idag är ett Corebar-pass! Vi hörs!

Bildbomb från helgen!


Svinesund

Efter en lång dag i mitt utvandringsland har jag lyckats både hitta ett ciggpack och äta på världens godaste Max. Dagens bästa köp var chicken nuggetsen och Twister. Gallerian var så stor att vi inte hann solla hela. Vi har kört igenom tullar precis som Johannes nyss. Fast skillnaden var att han blev stoppad av Wallander och det blev inte vi :) Nu har vi äntligen mjölk istället för melk, fil istället för cultura, nötkött istället för svinkött. You got my point! Ännu en trevlig dag med vårat dejtpar :) God natt!

Maja-&-Philippa-helg!

Ni ska få en bildbomb. Jag lovar! Himlarns vad kul vi har haft! Alla vi Osloumefolk som samlade ihop sig :)  Kortspel. Fest. Överrasknings. Sällskapsspel. Scharader. Utgång. Upptäcksfärd. Mys-middagar. Nakenparken. Fika. Filmkväll. Stangång. Kondomeriet. Tandborstar hehe. Schlagermys. Och soligt väder. Att jag skulle gå på tossi väckte ett barn inom oss och lika så alla övriga tråkiga skämt och alkoholen :)  Ni förstår varför uppdateringen varit dålig. För att vi har haft så tokigt kul! Och idag ska vi till Svearike och det kommer inte göra den bättre. Men ni ska få en bildbomb. Jag lovar :)

Afrika

Vem behöver åka utomlands egentligen? :) Ser nästan ut som att vi är på andra sidan jordklotet. Vi kan ju låtsas. Himla bra med en man på Ica-lagret som drar hem stor kovan i frukt. Annanas är ju himla fint och typiskt att det ska vara så äckligt. Citron är ju något man eller inte använder men fint :) Kanske sjätte gången brandalarmet gick på jobbet idag och gymmet pressade min mage och mina armar. Imorgon är det torsdag. Lika med leverans och Umebesök. Tjihoo och hejs! :)

40åringar!

Jag vill bara gratta mina 40-åringar nu nu nu! :) Ni får hoppas att ni är inbjudna i facebook-gruppen för en massa bus och hemliga aktiviteter har och ska skapas! Iiih! :) Dagen: Vaknade upp i en pojkvän-tom lägenhet. Gick (Läs: Sprang inte!!) till bussen. Coordinating all day. Ny Gotlänsk(!) kollega. Löpning och gym. Wok. Facebook-aktivitet. Och nu? Pusssssar :)

Iiiih!

Iiih Ooohh Ahhh! Pratar med mina favvopojkar som kommer (Läs: Flyttar!!) hit nästa vecka. Det här kommer bli så himla bäst! Det går inte att uttrycka i ord :) Vardagslyx att få vara såhär glad som jag! Att dessutom chefen har hoppat på semester i två veckor och att jag klarade både leveransen och transferen alldeles själv idag på samma dag höjde självförtroendet och gjorde det ännu roligare att arbeta! Jag älskar ansvaret :) Det går inte att förklara hur fint och julelikt snöflingorna ramlade från himlen ikväll och en Anka och två Umebor till har varit och hälsat på ikväll. En av dem en classmate :) Tack för allt och lite till Oschlo, och vi har bara börjat!

Ta vara på era kära

Nä nu har det varit för mycket spänning och negativa händelser på för få dagar. Ingen av händelserna har rört mig det minsta men att veta att näras nära varit nära att börja blunda för gott och en som till och med gjort det känns ju halvers. Att jag precis hann tänka hur himlars händeslefattig dagen varit innan en man kollapsade skakandes mitt framför mina ögon igår gjorde inte min känsliga sida gott. Och inte minst att Albin är försvunnen i Wallander gör det inte bättre! Låt poliserna hitta honom nu :)

Att se fram emot

Alla håller med mig om att bland det bästa som finns är att ha saker att se fram emot. Att längta! Och hur tur har inte jag som akkurat huskade att nästa helg kommer ett gött Umebesök. Näst nästa helg flyttar mina favvopojkar hit. Näst näst nästa helg blir det ännu ett gött Umebesök. Och att näst näst näst nästa helg firar vi big big 40-års fest :) Iiih, hur bäst?!?!?

Turban

Hade nästan glömt att jag köpt med mig denna till skallen. Jag ska försöka göra så att den kommer till användning men är riktigt sugen på att bära hatt :) Somriga solhattar och svarta partyhattar! Tror jag proppar på mig en redan imorgon. Ikväll har min Oslovän givit mig mörkare hår och filmmys. Vi har knaprat frukt och taggat! Nu är det ända jag vill att krypa ned bredvid min man som sover. Så det ska jag göra :)

Byte

Leverans. 1h Corebar och 45min löpning uppför. En Anka bytte av min Oslovän kring 21.00 och jag vill föda om den flätade ungen i Karate Kid. Usch huvva, det skär fortfarande i hjärtat när det går i slow motion och det onda barnet sparkar på hans ben. Självklart var vi tvungna att visa henne våran kära takterass där det inte kommer att vara få grillfester i sommar. Iiih! Nu får vintern faktiskt försvinna annars åker jag utomlands! God natt.

Let the rain wasch away

(Läs: Noska Nordea bankdosor) Oj vad ni vill ha min spotty-lista just nu! Vill ni ha något liknande så kan ni lyssna på The Voice. Nästan så att TV:n har blivit en radio. Min fria dag bjöd på otroligt mycket mys och lugn. Och lite pyssel. Det behövde jag :) Men självklart toppades den av ett träningspass på kvällskvisten. Efter en fruktsallad tänkte jag nu kurra ned mig med han bredvid. Men det verkar som att Rubiks kuben är mer intressant... Haha! Och justja, det ryktas om ännu en 20års fest till helgen. Och jag är taggad! :)

Snoozning

Tre gångers snoozning och försen ankomst fick min man idag för att jag inte släppte honom ur sängen :) Det blir ju himla tomt att sova själv! Men det är ju också det skönaste som finns att veta att man får ligga kvar och att det inte är ens egen väckarklocka som ringer. Tänk att jag har en hel dag fri som jag kan göra vad jag vill med! En underbar känsla :) Den får börja med lite nya avsnitt och hårdbrödmackor. Godmorgon Sverige! (Läs: Norge)

Min pappa

Igår ringde min pappa och trodde på mig. Ungefär som när jag och Little D var i toppen av våran karriär. Jag fick tusen flashbacks och det märks att han är tillbaka på den stigen han inte varit på fyra år. Han trodde på oss och nu tror han på mig igen. Han ser allting enkelt och lösbart igen. Som jag! Han tycker att vill jag resa till månen så tar jag en rymdraket och gör det. Nästan bokstavligt. Live your dream :)

RSS 2.0