Ljuva sommarkvällar

Jag vill knalla runt i det här. Nu! Med bruna ben och havsvatten i håret. Dra på mig en zebrarandig oversize skjorta med upprullade ärmar när solen gått ned. Och grilla med de käraste. En kär spelar gitarr. En annan tar ett dopp i havet. Och en tredje skämtar och jag. Jag kan bara inte sluta skratta :)

Matte C

Nae något all in igårkväll blev det inte. Lika bra då levern måste få vila ibland. Dock skulle levern få ta hur mycket stryk som helst om jag fick slippa detta eländiga matte C plugg. Jag gissar att det bara är att vända blicken till böckerna igen. Mamma kikade precis in med en hyrd film och lite ostkrokar. Mutar hon mig...?

Hallelujaday

En himla bra grej att göra när man är less på sin spottylista är att klicka in här och lyssna live. Söndag ses ju som en enligt mig the-halleluja-day. Vilket den aldrig har varit för mig. Förutom idag! Jag är inte hangover. Jag har ingen träning. Jag passar alltså på att göra sånna saker som aldrig blir av annars. Till exempel att lägga upp mina smycken på rad och ta kort på dem. Haha!

Ipad

Så fort facebookdateringarna strömmade in med "Ipad" i meningarna ringde jag självklart dirr till en favvopojke som fick förklara exakt vad detta var för manick. Så vad tycker vi egentligen om denna nya skönhet? Självklart allt positivt som bara går. För den är ju sjukt cool. Men det finns självklart "men". Jag tycker att det är ett mellanting. Det är varken en mobiltelefon eller riktig dator. Har inte fått ett hum om exakt hur stor den är än. Men någonting mellan en Iphone och dator är min gissning. But when to use it? Jag klurar fortfarande på Heron eller Phonen....

Tanzaniagala

Vaknade i Bågen av att det absolut skulle bytas fönster på en lördagmorgon. Krånglade med bilar ett antal timmar och har haft en go klump i magen hela dagen. En kebabpizza har slinkit ned. Och nu, efter 21 timmar är det dax för en subwaymacka. Ikväll glor favvopojkar och jag på Idol-Tove och skänker pengar till Tanzania. Men känner jag mig rätt. Och denna taggen sitter i hela kvällen, kör vi nog all in!!!


Olles

Varför slutar det alltid med att vi sitter med varsin cider i handen? Jag och F. Att bryta mönstret kallas det och jag gissar på att det var de jag ville göra när jag tog choco coffee istället för choco cream @ Online igår. Däremot tog det ett helt pass att dricka upp den där himla coffeen istället för en kvart som det brukar med creamen. Jag tog den tjocka röda över mina axlar och det är jag glad för.

 


Helgen

Efter en tvådagars förra helgen satsar vi på lugna puckar denna. Puckarna byter vi ut mot Waynes. Och något att dricka. Utan alkohol. Något varmt. Vi plusar på lite F och fick plötsligt en helt perfekt kväll :)


Befordran

Tjuvkikade på alla elever idag som sprang från Mimer för att hinna se Dragonskolans årliga modevisning. Lite småkul att kika in faktiskt. Vilket jag har gjort vartenda år. Men jobbet kallade. Jobbet som tydligen uppskattar mig då det ringdes om en befordran häromdagen. Mitt svar slutade dock negativt då tiden inte finns till. Men senare i livet. Kanske.


Tandborste

Jag råkade precis tappa ned mammas tandborste i toaletten. Tre-sekunders-regeln började genast gälla och det man inte vet. Det lider man inte av. Right? :) Jag får passa kväljningarna ikväll… Både för henne och för mig tror jag.


Psykiskt v.s. fysiskt

Eftersom att priset inte var mer än några guldpengar och jag har ett matchande armband fick detta följa med hem. A beginning på min korta-stora-klumpiga-halsbandssamling. Lite att jag sitter och sneglar på mina två (och olika) Matte C böcker som ligger och skriker på mig. 19 februari ska inte bara boken vara läst. Nä det ska kunnas också. Igen. Jag kommer få psykbryt. Men hellre det än fysbryt (Kan det heta så?) vilket jag fick prova på när Mimers trappor skulle övervinnas i tre minuter. I tre minuter skulle vi alltså springa upp och ned. Tre minuter!! En evighet om du frågar mig och nu ska jag blunda ett tag för att sedan upptäcka om träningsvärken infunnit sig imorgon.

London heart

Jag är så himlarns sugen på att springa på Londons gator just nu! Jag vill se Big Ben med egna ögon, sitta på ett supermysigt café och tugga på en stor kladdkaka som aldrig tar slut. Jag vill ringa från en röd och det spelar ingen roll till vem. Jag vill åka London eye om och om igen och färdas i en röd tvåvåningars och sitta på den övre. Jag åka båt i kanaler med en trogen korttagare i handen och spara alla minnen. Till sist och verkligen, vill jag söka upp någon cool second hand butik och i princip köpa gratis. Jag vill verkligen!!

Svaller

Lite nödvändigheter som följde med hem häromdagen. Och lite till, jag ska visa :) Svenska nu. Skvaller diskuteras. Är det okej eller inte? Good question! Jag själv har sockerdricka i benet och satsar på att läsa VK. Himlar vilka diskutioner det blir nu. Huvva! Korvstroganofen till lunch var guld.

Make up store's cover all mix

Jag har aldrig trott på denna lilla. Nog har jag vetat att de flesta använder den, ja. Men inte att den var så jämarns bra som den faktiskt var. Varje färg är till sitt egna lilla endamål. Och ska jag vara honest vet jag inte riktigt vilken som är till vad men vill ni veta? Jag går på känsla! :) Något som absolut kommer att få stanna i min sminkväska och borde välkomnas i allas.

Umeåkartor

Den bästa av det sämre jag hann ta i min snabba stressiga tillvaro igår. Idag däremot hittade klassen tokigt nog kartor över Umeå (Och hela Sverige/Världen?) I dessa kartor kan man trippa runt överallt i Umeå och jag promerade i mitt kvarter och lekte runt. Två från klassen finns till och med med på bild. Och dessutom en favvopojkes bil. På tal om bilar har jag dessutom tjänat 80kr idag. Jag orkade (Läs: glömde) betala parkeringsplats utanför Mimer, och idag hade jag tur! Det hade jag inte sist... Nu kallar Strömpilen. Men först - Ett avsnitt OC :)

London

Idag har jag kört till IKSU. Två gånger. För att lämna av en av twinsen, och hämta en favvopojke. På KuHi:n checkade jag out resor. Till London. Tur och retur för 1400kr. Hur värt?! Jag vill verkligen till London. Men när folk frågar mig varför, så har jag inget svar. Jag vill bara vara där. Supersugen! Det är snöstorm och ikväll vill jag vara med min F.

Chokladkakevinnare

En mellanlandning hanns inte med. Och himmel vad det hörs som att huset ska rasa samman idag. Efter en vinst på Online och en snabbis hos D brummade jag till Vindelns ridklubb. Panering av lektioner stod på schemat. Och även att tjuvkika på hoppgrupperna. Något som dock inte stod på schemat var hoppning av en Apollo. Men himlar vad högt och kul det var :)


Favoritsmycken

Favvosar just nu! Vet inte vart jag ska klämma fast nålarna så att det blir fint dock. Har jobbat på det ett tag, men... Lyckas inte. Några tips? :) Jag kommer inte att kunna hålla tassarna borta härifrån länge till. Nya stora och klumpiga halsband och ringar. To die for! Full späckad dag idag. Lämnar huset om cirkus en kvart och kommer inte hem förrän tidigast 2130. Jag ska se om jag hinner mellanlanda någonstans. Hejs!

Transparent

En sista som ville följa med hem från Road trippen. Inte en krona mer än halva hundralappen. Hur bra?! Och hur bra till en blommig eller färgglad bikini i sommar?! Eller tunna strumpisar och ett svart fodral. Och klackisar såklart. Som i lördags. Något stort att hänga runt halsen hade heller inte suttit fel.

Operation

Whats up with powernaps? Ingenting som funkar för mig då jag råkade prova imorse. Tandis 08.15. Powernap. Skola 10.50. Blev jag piggare? Nej! En sak har i alla fall jag fått veta idag. Och det är ingen rolig än. Jag ska operera mig! Öppna upp tandköttet. Borra sönder tanden. Dela den i två. Och sedan plocka ut den. Jag bad om sömnmedel men det verkade kört. Bedövning och lugnande var det enda som kunde erbjudas. Kasst säger jag! 4 februari smäller det...

Vitt och spetsigt

Ännu en ny och söt välkommen att hänga hos mig. Kanske ingenting att bära idag, eller imorgon. Men till sommaren! När den dessutom hade kostat 500 och nu kostade samma minus en nolla fanns det inga frågetecken. Ett baslinne följde med också, men det var inget att ha. Jag längtar tills att jag får bära den där med bruna ben och höga klackar :)

Galenpanna

Jag skulle säga att jag och F went crazy on the dancefoor last night. Klackarna slog i taket fler än en gång, och billiga cider (Läs: cidrar?) rullade in. Innan och efter hängde vi hos en favvopojke och hade spelkväll. Ja, i alla fall före. Efter somnade (Läs: deckade) allihopen rätt snabbt på var sin kudde. Och "Nae det var inte jag, det var redan stopp" blev utan tvek den skönaste kommentaren. Haha! Here you go:


Ringar

Gina Tricot bjöd på två till fingrarna! Den stora är nästan en kopia av denna som jag har suktat efter allt för länge. Det är dock en träningssak att bära dessa. Jag får klaustrofobi. Vilket jag har vanligtvis. I alla fall när dem inte går att rulla upp från fingret. Men hela gårkvällen och natten tränades det och nu är jag riktigt haj påre :)

Örnsköldsvik

Nu har vi rullat klart. Började med att knarka läckerol tillsammans med dunkande musik och shotgun. Självklart vann Subban tävlingen mot BMW:n och vi kunde känna oss stolta! BK (Läs: Burger King) gjorde vissa mer mätta än andra, och "Thats what she said" dominerade mellan munnarna på oss :) Öl och popcorn åt och dracks upp väldans fort på Olles. Och samtidigt öppnade jag och Flickan med kavjan var sin julklapp från pojkarna! Sen har jag blivit rikare på kläder och fattigare på stålar. Jag ska visa! Men först? Spelkväll och vidare UTGÅNG!


Fest

Det slutade med att jag höll i en öl i handen. Ändå. Fast först for jag och lilla röda runt i stan och tog rökpauser med folk. Det har jag saknat. Och det är precis som en favvopojke säger: "Det spelar ingen roll vad du gör Agnes, bara det är impulsivt" Jag älskar impulsivt! Nu rullar jag, Flickan med kavajan och några favvopojkar söderut. Och subban rullar oss! :)


Räddaren i nöden

Efter att ha ätit lunch på två minuter springer jag till en buss. Som jag missar. Innan jag hann börja svära ringer räddaren i nöden och skjutsar mig. Nu har vi precis hämtat hem en kompis till Lilla vita. Lilla röda heter den och är back on track! Just exakt i detta nu sitter jag och knåpar ihop en spottylista. Tills imorgon. Road trip står på schemat! Jag älskar road trips :)


Thaisjal

How come att det är så mycket lättare att gå sju meter till köket och hämta ett glas vatten, än att sträcka sig inte ens en halv meter för att nå filosofiboken? Ah okej. I get it. Olika typer av ork. Hur som helst har jag kärat ned mig i min Thailandssjal. Igen. Det går i vågor. Nae, det får bli ett till OC-avsnitt ändå...


Sommar

Några grattisar extra har hunnit rulla in, tack! Kunde inte låta bli att knåpa ihop en sommar-outfit med gamla trasor sen förra. Jag vill köpa nytt nytt nytt! Är jätteless på att endast ögonshoppa och Flickan med kavajen fick bokstavligen dra mig ut från Gina idag. Ihh, det klias så i fingrarna :)

So far

Idag har jag: Spikat ett prov. Lånat Matte C-böcker. Hittat mina nycklar. Bokat om min syo-tid. Gått på VI-timmen. Köpt ett rosa kodlås. Ätit bananer. Ögonshoppat. Och fått två grattis på namnsdagen.

Ögonshopping

Världens sommarrus ilade genom hela kroppen! Jag ville ta på mig mina lätta favvoskor och springa ett varv runt huset. Jag ville ta moppen till bettnes och frysa efter ett dopp i havet. Jag ville göra en kullerbytta i gräset och hoppa på min studsmatta. You got my point! Och the point med bilden var att jag tror att randigt och rutigt kommer att bli stört bra i sommar, och även att dem kan börja styra sig mot min garderob! Vi ses i sommar, randigt och rutigt :)

The OC

Det är roligt att knåpa ihop en ny nyckelknippa ju :) Än så länge har endast två nycklar satt sig på sin plats och en är bara prydnad. Jag ska bara ha nödvändiga nycklar och inte flera extra för att det ska se mycket och snyggt ut. Haha! The OC går på repeat för mina ögon. Första säsongen, för andra gången!


Nyckar

Min nycklar tycker att dem har gjort sitt för resten av livet. De ville inte följa med tillbaka från klassrummet och är nu spårlöst försvunna. Mitt hopp sitter i om någon vänlig Mimer-själ lämnar in dem till Informationen imorgon. Klasspojkars muskelkraft ryckte upp skåpet, så nu är det förstört. Mamma överlämnade i och för sig två tjugor så att jag kan springa och köpa ett nyss lås imorgon. Det blir kodlås denna gång...

Lunchdejt med Flickan med kavajen och Kontor

Blockerad

Just nu har jag Flickan med kavajen blockerad på min msn eftersom att hon vibbar mig när jag lyssnar på musik. Hur onödigt? Och skriver en massa strunt. Nu msn-skriver på papper istället... O hon ba vibbas medans jag faktiskt skickar blinkningar… Nu föreslår hon att vi ska ”ta eget ansvar sista kvarten” Hahaha!

 


Snabba pengar

En gratisbio som slutade med en skuld på 200kr. Men oj vilken film! Jag satt på helspänn hela tiden och ville helst hoppa upp i F's knä. Hot & Spicy underhöll min mun, och lite kul var det att huvudrollen kom från Robertsfors. Av alla ställen på jorden? Tror ingen i publiken kunde hålla sig för skratt. En uppdatering av ölspelet, en himlarns smsande och en resa planerad under smoothie och te drickandet. Nu sover vi.


I’m stuck on the ground. So why do I try, I know I’m going to fall down

Down - Jason Walker

Pälskrage

Faktiskt något liknande vill jag ha runt min hals vintertiden ut. Hur varm och snygg? Jag vågar knappt bära min vita då den nu för tiden är äckligt grå. Nae, färgen på denna skulle passa perfekt och jag vet att H&M har något liknande i bakfickan. Jag får helt enkelt knalla dit efter fredag :)

Bio

Nu har jag har jobbat med PA100 två hela kvällar i sträck och har blivit jätteless på hästens anatomi. Och inte ens är jag halvvägs, typiskt! Dessutom har jag Online:at tills nu och ska ha PA100 seminarium om cirka halvtimmen. Därför måste jag belöna mig själv som den duktiga flicka jag har varit (haha) och Snabba Cash väntar ikväll. Med F såklart!


Nyjackan

Jag har ju helt glömmit bort att visa er min nya jacka som följde med hem samtidigt som tunikan. 70% rabatt även här och blev min för ynka 210 svenska riksdaler. Jag trivs jättebra i den! Lite nättare och smidigare än min röda dunis. Det enda som skulle behövas är något fräscht och mysigt att linda runt halsen. Jag har några planer på vad det kan bli. Ni ska få se :)

Den lilla vita

Mamma funderar på att köpa den lilla vita till mig (Läs: oss). Hur underbart? Speciellt eftersom att jag ränner omkring kors och tvärs i denna stad var eviga dag. Och mamma är nog less. En brummie är precis vad jag behöver! Speciellt en sådan som inte drar någe mycket bensin alls. Dessutom är den lagomt stor, och söt! Vi håller tummarna :)

Världens bästa D

Jag sprang självklart tidigare. Kom på mig själv med att jag gör alla sysslor i stallet i exakt samma ordning som jag har gjort i fyra år. Även om jag tänkte att jag skulle fylla höpåsarna före jag blandade maten så lydde kroppen inte huvudet. En otroligt vanlig dag. Lyssnade på samma spellista och red exakt samma sväng som jag rider alla dagar i veckan. Except for one thing. Det lilla extra fanns där idag, och D dansade fram! Nosen ville aldrig hälsa på himlen. Stegen längdes till Woezers storlek. Energin satt på rätt plats och inte en enda kvist tänkte äta upp henne. Det är sånna här vanliga dagar man minns, och alltid kommer att minnas.

Från lokal LD till nationell MSVB <3

Rullirull

Upprullade ärmar är verkligen något som har funnit modet. 2009's vår skulle jag säga att det hela började. Jag tycker att det är sjukt snyggt och tror att det kommer att hålla i sig i många år framöver. I alla fall jag kommer att hålla i det. Min buss går 13.13 och jag slutar 13.20. Hur typiskt? Två timmars väntan eller springa tidigare...?

Tonight, I’m gonna find a way to make it without you. I’m gonna hold on to the times that we had

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


Skoproblem

Hej o hå vad jag hade köpt dojjor om inte storleken satte gränsen. Höga. Låga. Färgglada. Klackade. Ljusa. Mörka. Glansiga. Blommiga. Enfärgade. Matta. Kilklack. Snörning. You name it! Härom dagen när jag sprang på Strömpilen gick jag in och drömde lite på Din sko. Och vet ni vad? Till våren ska de börja satsas på storlek mini. Hur bra?! Alla skor ovan kommer att passa mina fossingar och ett tjugo-trettiontal till. Ballerinorna och de längst till höger ska jag välkomna till min garderob :)

Spetsigt

Jag är sugen på något sånt här. Spets. Grått. Svart. Håller på att försöka klura ut hur jag skulle kunna bära det. En massa sommar idéer ploppar upp så jag gissar att jag får spara mig tills dess. Något annat jag är sugen på är smältost. Och hur tur har inte jag som har det i kylskåpet? :)

Up on top!

Datorn är på toalettlocket och jag sitter med ett ben på vardera sida av den. Ville ju ha spotty och partylistan undertiden jag kladdade i ansiktet :) Bara klackarna som fattas nu. Och att ta bort den där himlarns hårsnodden ser jag ju. Knäcker första (Läs: dricker ett glas vin) i min ensamhet eftersom att ingen av mina vänner är särskilt snabba. Jag brukar vara den som får väntas på ju? Det är början på en ny start, I can feel it! Vi ses i dimman!

Strumpbyxor

Egentligen har jag outfiten för kvällen klar. Drickan verkar fixa sig och likaså förfest. Och egentligen vill ha revange sen förra helgen. Varför säger man att man ska ut? När man egentligen ska in? Min kommentar dagen efter lyckas alltid bli "Njae skulle ut men kom aldrig in...." Den och det måste förändras. Frågan är bara om det skall bli ikväll, eller någon annan kväll?

Everything happens for a reason, right? Whats your's?


Tunika

Med 70% rea kammade jag hem denna. Inte alls pjåkigt och perfekt till nästa utgång. Som ser ut att bli imorgon. Kvällen började på vanliga Waynes och slutade så långt bort som på Café station. Te och latte. Chokladmousse och rabarberpaj. Och nostalgi. Min F är bäst!

Gert Fylking

- Kolla, munkar!
- Nää Roger, det är ju nunnor?
- ?
- De har ju hål i sig!
- ........

Onlinelista

Ahej! Idag har jag haft min sista BiB lektion och stått på listan för: Flest order/pass på Vitaelab. 4:a närmare bestämt. Hur...? Inte har jag lyckats hämta ut mina biobiljetter och inte heller ville jag komma och känna på Hans muskler. Onej! Och ikväll ska jag bli hel igen <3

Besöksrekord

Kom inte mycket längre med klädvisningen... Det får bli en senare fråga! Måste få klämma in att jag hade besöksrekord igår igen och att det är så himlarns kul! Jag ska försöka göra något roligt med min blogg. Designen alltså. Måste erkänna att min hjärna inte riktigt hunnit klämma in hur man gör än. Därför påminner jag er om att jag tycker att ni ska prenumerera på min blogg via bloglovin' istället. Klicka på symbolen till höger!

Strömpilen

Kom hem med en påse i alla fall! En sista julklapp envisades mamma. Till en början sprang vi in och ville klämma och känna lite grann på HTC Hero:n och Iphonen. Ingen fanns hemma och det slutade med att expediten valde HTC:n före Iphonen efter cirkus 20 minuter. Hur ska jag någonsin kunna bestämma mig? Jag har inte börjat plugga än men någon viskade i mitt öra att det är läxförhör i grupp. Och jag förlitar mig på min grupp, i detta fall. Snart ska jag öppna påsen för er :)

Olika material

Till och med naglarna har slutat svarta. Dax att shape:a up med lite färg! Eller till sommaren. Då ni! Nae just nu kör jag på olika materal. Lack, nitar, nät, bomull, stickat och skinn. Allt funkar! Flickan med kavajen och jag saknade våra skolvärdar idag som inte kom och klagade på våra cancerpinnar. Vi kom i alla fall fram till att vi är mycket nöjda med Mimerskolan (Läs: minus trapporna) och visade oss halvstolta då vi kunde räkna stegen till staden. Och inte hann vi röka upp ens till Synsam :)

Flickan med kavajen

- Kolla han också Agnes, världens tönt.
- Hm, jaa.. Eller jag tycker mer att han ser ut som en jätte.
- Jaa, en töntjätte.
- Haha ah.
- Eller... Jag vet! En jättetönt!

Pluggpluggplugg

Cirkus två timmar efter att jag skrev inlägget under fick jag dirr veta att vi självklart har ett slutligt läxförhör i BiB imorgon. Vem tror ni kommer att sitta bänkad bakom böckerna idag igen? Jädrans! Nae, ett Strömpilen besök vill jag hinna med, och egentligen mycket annat...


Godmorgon!

Ni börjar bli fler och det är superkul. Välkomna! Jätteroligt om ni ville slänga in någon rad, så kanske jag får ett hum om vilka ni är :) Sista skoldagen i hela mitt liv idag, som jag går från 08.20-15.40. Hur coolt/läskigt/konstigt/skönt/underbart/creapy är inte det? Det är nästan så att balen och studenten står på schemat. Idag får D vila och jag har inget annat planerat. Eller jo, är att vara hemma. Ta det himlarns lugnt. Se på TV. Sova. Surfa runt. Äta gott. Och inget mer.

Favoriter

Ni tycker säkert att dem är fula? Mina småa! Dem jag har sprungit runt med hela sommaren och längtar till att jag får hoppa i igen. Kanske de enda skorna i min ägo som inte glappar runt på fossingarna. Det är nämligen i storlek 35. I tvättmaskinen har dem varit ett antal gånger, men vill ni veta? Går dem sönder plockar man bara fram en hunka och springer till närmaste Coop. Smidigt va? :)

Nyskodd

Idag klädde jag på mig själv en liten svart t-shirt, ett par lackleggins och knutade upp håret. Bekvämt och bra! Mellanlandade i Bågen idag igen, innan D fick lyssna på mitt och Karlsson's knasprat samtidigt som hon fick nya fötter. Idag slutade våra misstolkningar och diskussioner i delar på kroppen. Mitt fascinerande tycke om nykterister. Snusk. Och en himlarns massa nya rykten. Så säg till om du hör något knasigt!

Laterr

Halsband

Grävde fram detta att hänga runt halsen till nyår. Tråkigt att ett fåtal pärlor har velat springa iväg dock. Vart det kommer ifrån har jag ingen aning om men hängt med, ja det har den gjort ett tag. Jag är på jakt efter ett kort och stort halsband just nu. Gärna ett i silver och ett i guld. Problemet är inte att finna det i staden, nej. Det är plånkan...

Laterr

Big birthday

Himlarns vilken ångest tomten kommer att ha i slutet av Mars när han lämnar över paketet. Vilken skall han tro att jag vill ha? Har totaly öppnat ögonen för HTC Hero men en Iphone är ändå en Iphone. Visst har jag några månader på mig att söka efter gällande skvaller. True that! Men... det är skönt att ha bestämt sig också. Liksom. Båda? Varannan dag? Tror tyvärr inte tomten kommer att vara så snäll. Hmm... God natt.

Favvopojkeplugg

Är än en gång hemkommen från denna. En önskan var att ha en bild på honom varje dag. I bloggen. Vad sägs om det va? Haha! Bussresan gick betydligt bättre och jag är mitt uppe i pausen till Paradise Hotel. Jag får pirri magen av det. Nu är det utröstning och Rami ska åka!

Laterr

Utbildning

En av gamlingarna fick mig att, faktiskt le när han skulle läsa bipacksedeln på hans nya medicin. Han gruvade sig en väldans. Kanske att det stod på engelska eller latin, och det gick ju inte att läsa. Utbildning likamed inbillning! Söt han är! Nae nu är det dax att äta upp rad efter rad på chokladkakan som har legat här i ett antal veckor.

Laterr

Mellanlandning

Jag har för tillfället mellanlandat i Bågen. Eftersom att bilen fortfarande är på lagning efter vårat besök i järnstaketet är det bussen som väntar. Och D. På Online såldes till kalla kunder, en monstergrej och jag ville ta livet av mig när jag trippade upp för trapporna 08.29. En, två, tre order /pass är inte ovanligt och inga direkta pengar strömmar in. Idag vände det. Över 500lappen trillar in på kontot nästa vecka och nio skickades iväg. Exakt. Catjing!

 

Laterr


Sömn

Jag har av olika anledningar behövt byta sängkläder efter helgen. Och dem är aldeles för ljusa. Tänk er att ni ligger och blundar men att solen lyser er rakt i ansiktet. Lite och ungefär så känns det. Jag har alla lampor släckta men vad hjälper det? Kanske världens största I-landsproblem, vet. Och jag tror hellre att det bottnar i sömnproblem och drömmar som, just nu verkligen inte är på min sida. Jag blir borta hela dagen.

Laterr

Dryg bussresa

En hemresa som tar cirkus 20 minuter slutade på 56 minuter. Hur? Sen buss. To long uppehåll på Vasaplan. Trasig buss vid länsstyrelsen, vilket gjorde att jag fick hoppa över till 8:an efter X antal minuter. Och till råga på detta tjurade gubben på en kille som pratade i telefon "för högt". Så jag vågade bara viska i luren jag också. Nä huvva! Nu är lite plugg done och Paradise-lan väntar. God natt.

Datorvirus

Kolla kolla! En dagens för första gången på himlarns länge. Enligt datorn har jag 76 stycken hot som den vill få bort. Que? Hur tar man bort sånt? Och vem bestämmer vad som är hot? Tur som jag har, har jag en favvopojke som erbjöd sig backa up mina pics. Cirkus 8000 bilder som jag har haft lagrade på endast skoldatorn. Sen 2005. Nu kan jag andas igen :) Och nu brummar bilen till en annan favvopojke, med mig i.

Laterr

Betfor

Jag tror att någon måste små snylta lite från min och D's betfor. Tunnan minskar med en väldans fart och jag kan inte riktigt förstå hur. Men vad gör det egentligen? Två skopor /dag kanske går så fort? Annars är det skönt att få my mind on other thoughts såhär när skolan tar upp största delen av hjärnan.

My baby is back!

Laterr

First day in school

Okej. Hej! Första dagen i skolan. Tre lektioner. Kultur- och Idehistoria, Religion A och Psykologi B. Tror ni vi har någon KuI? Nej. Tror ni vi har någon ReA? Nej! Tror ni vi har någon PsB? NEJ. Så jag, Flickan med kavajen och Kontor bestämde att vi stannar kvar ett tag. Och hänger. Så just nu hänger vi, och sen ska jag hämta my lovely.



Laterr

But my good friends is all i need. Pass out at 3 wake up at 10. Go out to eat then do it again

Asher Roth - I love collage

Period 3 och 4

Grått, glest och himla fint! Och eftersom att sista (och enda hehe) timmen på tisdagen där, är PA100 så förstår ni vad det är lika med. Telepratade med en favvopojke nyss som absolut totaly inte alls tycker att det där kan stämma (Läs: avundsjuk hehe) och som tror att trådlöst internet heter trådlös nätupptagning. Haha tusse på honom!

Laterr

Spotty

Äre fest eller? Här har ni en av mina favvopojkars ultimata party playlist. Passande såhär en jävligt hangover söndagkväll, jag vet. Men det är bara att börja tagga helgen :) Enjoy!

Armbågar och lastbil

Till och med hatten hängde med hem igår. Och nu byter vi samtalsämne. Visste ni att man inte kan slicka på sina egna armbågar? Ganska frustrerande. Speciellt nu när man vet att det inte går. Inte för att det är något som jag är i behov utav. Eller så. Men ah, ni fattar. D sprang in och tyckte det skulle bli jätteroligt att åka lastbilen. Woezer är mer rutti på det och jag hoppas att han lärde henne ett och annat. Annars då? Njae en tiger är vad hon är och min första måltid för dagen blir. Nu.

Laterr

Krogenkrogen

Kvällen kan sluta hur som helst. Och jag vill nog egentligen inte veta. Vill inte ta risken. Hatten och blingbling åkte på och lika så klackarna. Vi börjar på Hedlunda och slutar på Ålidhem. Jag hoppas på ett Mariehemsbesök däremellan. Och eftersom att favvopojkar kör, så kan vi åka igenom alla Umeås stadsdelar om vi vill. Bra va? :)


Laterr

Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon. Where everyone you know, never leaves too soon

Angels on the moon - Thriving Ivory

My little D

Självklart var det stängt. Vad trodde jag liksom... D får agera modell till veckan istället. Annars var hennes andra namn hoppetossa idag. Enligt gamlingarna. Det var nog sant. Jag känner hur mina fingrar luktar päls och jag tror att duschen kallar. Imorgon kör vi till Vindeln och tränar i 1.5 klockvarv. Hoppas på no renkrock och sweet väder.

Some days I don't know what I would do without you

Laterr

Canon PowerShot A2100 IS svart

En grej till var att mobilen väckte mig 0830 igår. I fjällen. Det var dock det ända telefonsamtalat som godkänt hade fått väcka mig. För nu ska jag äntligen hämta min älskade älsklings kamera som har varit broken. Och inte nog med att den gick på garantin. Det är dessutom en nyare modell. Hur bra? :)

Laterr

Borgasm

Redan resan började med fem cheese och kvitto på donken och därefter har vi inte slutat äta. En himlarns massa gnäll gällande orättvis bullfördelning. Och en himlarns massa frukost vm. I utbyte mot massage fick jag självklart vispa grädden själv. Utomhus. Och jag vet fortfarande inte om det faktiskt går snabbare eller om det var ett jätteroligt skämt? :) Variationen på maten var stor. Dag 1: Makaroner och köttfärsås x2. Dag 2: Makaroner och köttbullar. Dag 3: Stuvade makaroner och köttbullar. Dag 3: Makaroner och skink/paprika/lök/tomatsås. Mot sista dagen kom vi även på att den som inte skjuter upp disken på sin diskdag får diska minst.

En av kvällarna spelade vi monopol. Vilket slutade med att en favvopojke ville gå i fängelse och den andra vann. Annars har vi gjort normala saker såsom åkt massa snowboard. Druckit öl. Eldat. Haft en SPA-dag. Sett på sexan. Repeatat våran fjällen-låt. Skrivit en livslista. Bakat. Klättrat på stora stenen. Frågat en favvopojke om han "ska vara borta länge eller?" (haha) och även fått det konstaterat att det inte var okej att lägga ut bilder på honom i skidkläder. Men i kallingar. Puss på den här veckan! Och nu börjar uppdateringarna som vanligt. God natt.










Borgafjäll 4-8 Januari 2010

Vad mycket bättre musiken blev men bra hörlurar. Även fast jag höll på att missa bussen på grund av att jag var tvungen att hoppa ut genom fönstret så gick det inte att inte digga. Grannen skrattade. Och sådärja! Har just lagt över sparpengar till mitt konto och fixat lite smått. Nu är jag redo! Och nu for jag till fjällen. Med några favvopojkar :) Uppdateringen kommer att lida, men jag lovar er hemskt mycket bilder efter fredag.

Borgafjäll 21-25 mars 2008
Laterr

Koss hörlurar

Kolla vad som låg på mitt nattduksbord när jag vaknade! Äntligen och tack! Nu längtar jag tills bussen går så jag kan ha på mig dem och lyssna i den ynka kvarten till pappa. De lär nog få hänga med i backen också. För gissa vad jag gör idag? :)

Laterr

Nitton år

Idag fyller min första vän nitton år. Det är inte förrän då jag brukar inse att det faktiskt är ett nytt år och att jag närmar mig en ny ålder. Alltid har det varit något positivit med nyår och jaa visst är det de nu också. Men inte snart. Om några år. Då räcker det! Nitton är som att vara sjutton. En himlarns mellan ålder. Studenten tar vi 91or vilket nog väcker både scary och happy känslor hos oss. Jag brukar hålla mig positiv och har inte så värst långt tillbaka dit. Äsch, det jag vill säga var mest - Grattis min första vän i hela världen :)

 

Bästa bilden jag hade. Sorry haha!


Laterr


Cuz you are so yesterday

Toni Braxton - Yesterday

Days today

Himlar vad trögt uppdateringen går (Läs: springer hehe). Internet har strulat. Tackade som sagt inte nej till en gratis fylla igår och det satte sina spår. Innan duschen. Tror att jag tjänade cirkus 80 kronor idag på Online. Samtidigt som jag ritade himlarns massa pilar som jag blev aldeles yr i bollen av. Nice work! Invändningar my ass... Dissade hockeyn för D men var lagomt tillbaka för fika med F, sisten till bowlinghallen, sisten till SF, Bio, Karra, STP (Läs: Shell på Teg haha), sladdning och Följa John :) God natt.

Vi bläddrade igenom en Umeå-tidning och kände uppskattningen. Eller något.


Favoritpojkar

Ser ni hur sent det blev? En hel hög favvopojkar har umgåts med mig tills nu. Den ända nackdelen är att alkoholen kanske sätter sina spår i huvudet imorgon. Men vill ni veta? Det gör mig ingenting :) Dem är bäst hela bunten och jag är lite på banan igen! God natt.




Iphone 3G

Står absolut högst längst upp på önskelistan. Typiskt att det just var jul, huh? Itouchen keep me alive. Men vill. ha. denna. nu. Lite att jag dreglar och det är inte ofta. Jag får se vad tomten bjuder på 22 mars. Och om inte.....


Laterr


Frisör och Dator

Mina föräldrar är skilda och sen dess har mamma inte sagt ett gott ord om män. Förrutom två. Två som hon inte skulle kunna leva utan. Enligt henne själv. Frisse-Marcus och Data-Nicke. Själv har jag aldrig träffat första men andra ser jag som en del i familjen. Han ringer på dörren så fort datorn blir lite överhettad. Och det är enligt twinsens åsikt. Med cirkus nio provade frisörer till dem med tårar fällda efter varje är han guden. Frisse-Marcus alltså. Gratz mami!

Laterr

Krock ones again

För er som har missat det så krockade jag bilen igår. IGEN. Jag lovar att jag faktiskt har körkort och att snödrivan ba ville ha mig. Blev kär i två pojkar som inte kan ha varit många år äldre än mig som puttade brummie tills de såg ut som brandbilen och önskade mig gott nytt år. Och där satt jag i bilen. En tönt med backen i och varvade jävel. Nae fy! Såhär såg det ut några timmar senare. God natt.



Sommarmode

Den nya H&M katalogen trillade ned i brevlådan häromdagen. Ingen hit. Alls faktiskt. Möjligtvis att det transparenta kommer att kunna användas mer. Och det gillas i och för sig. Till sommaren kommer jag att köra på höga jeansshorts, diskret body, stort och synligt halsband, oversize skjortan och converse. Och hatten!


 


Laterr


Boooom

Januari 2009



Februari 2009 - Klassresa Polen





Mars 2009 - Tävling, 18 år!! (Bollen uppkom)





April 2009 - Tävling Sundsvall

Maj 2009 - Åre, Körkort, Lagtävling, Brännbollsyran

Juni 2009 - Förfester, Onsdagkvällar, Midsommar, Bettnesdagar m.m.


















Juli 2009 - Little D, Gatufesten - Sundsvall, Stockholm, Pipeskvällar










Augusti 2009 - Tavelsjö mys, Turkiet 5-19, Fest






September 2009 - Skola, Disan, Pirr, Little D






Oktober 2009 - Tävla andras, Jönköping, Göteborg






November 2009 - Förfester, Krogenkrogen, Lars Winnerbäck






December - Girls night out,  Julshow, Cocktailparty, Rocktema, Göteborg


Överskattat

Har en jag-ska-aldrig-mer-dricka-dag. Tjugotio har sparkats igång, fortfarande emot min vilja. Galenpanna, baconkyckling, korttagning och lista sammanfattar förfesten. O ni ska självklart få partypics. Man kan väl säga att kvällen gick ned sig. Precis som min tycke för året. O som nyår gör. Nästa år blir det pizza och film, klart!



Laterr

RSS 2.0