Studentmössor!!!

Vi blev ju dirr lite extra pirriga när dem på huvudet gick att hämta ut. Är det ens någon som kan förstå att det endast är 35 skoldagar kvar....? (Nää......Så gör man de ändå ;PppPpp) Idag har jag lärt mig att man blir trött av färgen blå, att jag tog fel jacka på mig, att Flickan med kavajen inte behöver ha panik, och att vi ses på Corona ikväll :)

Now is the time for you to live it, live it, live it

Live it - Fentura (Klaas remix)

Hoffmaestrooooo

Puss på Hoffetoffe! Partypicsen dominerar. Men dock inte från min kamera. Dessa är allihopen snodda från Palmen Crew och c/o. Vilka håller mig, F och Flickan med kavajen väldigt mycket sällskap :) Filmkvällen med dem igår slutade i pantade burkar och pengarna gav oss tre 1.5 liters, två chipspåsar och lösvikt för närmare 50lappen. Nä precis, det var inte lite burkar :)

Saturday night fever

Med en kö på över 700 trippade vi förbi via listan. Vi trippade också längst fram och har inte bara ett blåmärke såhär dagen efter. Hoffmaestro high five:ade och spelade för oss :) Tackar dock inte för att två vattenglas hälldes över mig. Ikväll kör vi en favorit i repris då fribiljetter hoppade ned i våra fickor. Jag säger som F: Jag färglägger ba min vita vecka :)

PARTY

Går kvällens planer hand i hand med det vi tänkt kan den inte bli dålig någonstans. Efter en sovmorgon, gymning och lång lektion väntar nu duschen. Jag är inte mindre taggad än vad jag varit på slutet och någon viskade något om idoldeltagare på förfesten? Hur det än blir kommer jag att slå klackarna (Läs: conversen...) i taket :)

Olearys yesterday

MUF har bjuppat på dumle och ett FiA-prov är gjort. Ett steg närmare meritpoäng. Sönderkokade makaroner har precis placerat sig i min och Flickan med kavajens magar. Gårkvällen var händelserik på Olles och efter. Sömnen slutade på max fyra timmar då uppstigningen visade sig vara typ 0900.

Road trip till Övik

Den undre spelas så att ringar ramlar ned från hyllan och jag kan inte ens sitta inne utan solglasögon :) Efter att ha roffat åt sig en av de första tjugo balbiljetterna och hängt på apberget impulsade vi till Örnsköldsvik. Till solen. Inte helt fel med en cigg i handen och störtskönt sällskap. Mer bilder kommer sedan då denna är från min baldejts nya Desire. Ah, jag kan inget annat än att älska livet just nu :)

There's nothing that a hundred men or more could ever do

Africa (Radio Edit) - Karl Wolf

You have to live it

Tänkte bara säga: You just got one life, now it's the time for you to live it, live it, live it. En nachotallrik, en sen kväll och en bakismorgon. Har lagt skrivandet lite på hyllan tills jag orkar och har inspiration :) Annars gör som jag gjort senaste veckorna. Just live'n it!!

Guld och silver

3 April är inget toppendatum. Jag har försökt att vara en ansvarsfull sambo med mig själv. Jag har vetat i tre dagar nu att mjölken går ut idag. Jag har påminnt mig själv minst fem gånger varje dag. Ah, och vad tror ni jag drack av idag...? Annars är jag innelåst i mitt eget hus eftersom att min nyckel inte går att låsa innifrån och gällande mördaren igår fick favvosarna låsa utifrån. Heja heja!

Sova

Kolla vilken tid jag vaknade! Jag har sovit som en stock. I 12 timmar! Trots att två favvopojkar fick kontrollera att det inte fanns någon mördare i huset innan jag somnade igår. Usch, att vara ensam hemma är inte min grej. Speciellt inte med övervåning och en massa lampor som måste släckas innan. Du vet aldrig vad som gömmer dig bakom nästa hörn. Huvva!

Over n' out

Torsdagkväll i bilder. Vi började på Umedalen (Läs: som vanligt?) och blev ett aprilskämt rikare. Därefter väntade Over n' out som höll till på Äpplet. Vi busade i bussen på vägen dit och jag blev uppkastad inte bara en gång där inne. Dansgolvet gungade och en massa gamla godingar spelades. En kanonkväll! :)

A och F

Jag känner på mig att det kommer bli en hel del micromat här i långdagarna. Mamma och Tandläkar-mostar brummade en himlars massa mil norrut igår. Till mormor. Jag hatar att vara ensam hemma. Fy tusan! Därför kom Flickan med kavajen nyss hit och håller mig sällskap :) Fortsättning på partypic's comin' soon.

Misslyckad äggjakt

Ah ni vet äggjakten? Jag har inte riktigt velat prata om det... Inte ett enda himlarns ägg hittade vi. Och då kämpade vi som tusan på Coronas ägg också. Utspridda över hela Umeå och vi var kanske 30 sekunder sena. Fem fribiljetter gone och jämarns mycket godis. Tur att jag fick ett av mor igår :) Och att vi har pizza i kylskåpet.

Påskägg

April april :) Har hunnit lura några bästa via sms och en himlarns massa många ringde upp och skällde lite på mig. Idag (Läs: igår efter 00.00) var första gången en favvopojke fick röka. Ett dumt (Läs: bra) löfte han hållt sedan nyår. (Den enda som håller nyårslöften?) Resten var som i extas över det. Äntligen på något vis. Haha!

Maria Montazami

För er som är vän med mig på facebook vet ni att jag tycker att hon är en klippa. Maria Montazami. "Utan mitt läppstift känner jag mig naken, ensam, exposed..." Hon säger det engelska ordet "tassels" istället för "tofsar" som låter för slarvigt. Hur skön? Jag följer henne varje måndag 21.00 :)

RSS 2.0