Way out west 2011

Vilka himlarns bildbomer ni har fått va! Även fast människor har fått sommarlov och semester och sagt upp sig från jobben och är lediga så känns det som att jag också är det. Även fast 7.5 timmar om dagen går ut på att koordinera. Här i Oslo lever vi så. Vi jobbar för att sedan kunna vara långlediga under den mörka delen av året :) Och kortlediga också för den delen! Och jag älskar det! Jag tackar för både lön, norgeskatt och semesterpengar. Och det slutade med en himlarns massa kronor på kontot och en ännu längre långledighet under den mörka delen av året. Wie! Sedan åker jag och några Zaratjejer till WOW i augusti också. Hej Sverige, Göteborg, Lisseberg, Kompassen, Femman, Nordstan, shopping, billig öl, uteserveringar och one big HELLO till Kanye West, Robyn, Håkan Hellström m.fl.

24 Juni 2011 - Midsommar i Dalarna


17-19 Juni 2011


16 Juni 2011


14 Juni 2011


12 Juni (natt) & 13 Juni 2011


Jag har ingenting kul att berätta

Det mest intressanta som har hänt mig i veckan är ungefär att jag har skärt mig i tummen när jag skärde tomat. Jag har traskat runt i konstiga outfits. Såsom gummistövlar, knästrumpor, magtröja och bara ben. Jag har börjat prova flera pass på gymmet. Min facebook- och blogg-runda har börjat gå allt för fort så att jag blir uttråkad på kvällarna. Att jag jobbar både på Karl Johan och Bogstadveien i veckan. Min orkidé har dött när vi råkade klämma henne i köksluckorna. Och sedan har jag gjort sönder fönstret. Det går inte att stänga längre. "Kul". Återkommer när någonting kulit händer :) Hihi.

Söndag 5/6 2010


Lördag 4/6 2011


Corebar

Hej hej hemskt mycket hej. Jag är ledig idag. Och lördag och söndag. Och måndag. Vad hände? En massa röda och kompiga dagar :) Idag har jag tagit en långprommenad och handlat lite. Jag fann en kanonfin park. Precis bredvid en kjempefin kyrka. Alldeles grön med bänkar och maskrosor. Och en såndär man slänger engångsgrillar i. Och för att inte tala om utsikten. Typiskt att min kamera har slut battisar och allt är stängt idag så att jag inte kan köpa nya. Och om ett tag har jag lurat iväg min man på ett corebar pass. Kommer bli otroligt intressant. Haha! Nu måste jag hitta min iPhone-laddare. God natt höll jag på att skriva. Jag skriver: Vi hörs! Istället :)

RSS 2.0