Julijul på Aker

Det första jag skrek var "EN HAJ!!" Fort skrattade alla Norskar och berättade att det var en delfin. Hur coolt ändå? Jag har aldrig sett en delfin förr. (Läs: Kolmården räknas inte) Väldigt himla mysig fjärde advent har jag haft. Kall men himla mysig. Efter ett slitande gympass med noll folk på gymmet och en himla god tacos middag är nu M i köket och kokar kaffe :) Det ska vi dricka upp och sedan lämna Åkebergsveien 56b och besöka Skippergate 21 för filmkväll med karra. Iiih!

Kommentarer
Postat av: F

ÅH OFTA!!! Jag trodde först det var en späckhuggare, men hur kul med en delfin?!?!?! Kan man bada med dom på sommrarna där? :D När jag kommer och hälsar på måste vi sitta där tills vi ser en ok? :):):):):)

2010-12-19 @ 21:30:39
URL: http://westr.blogg.se/
Postat av: A

hihihhi visst vare hur coolt som helst?!:D åååååååååh jaaa det är klart vi ska!!! men tusen cigg i handen och en latte i andra och bara prata och prata tills vi nästan tappar rösten!!!!!!! och kramas jättemycket!!!!!!!

2010-12-21 @ 19:08:49
URL: http://sjostromagnes.blogg.se/
Postat av: F

Men skojjar duuuuuuuuuuuuu!!!!! Så himla kult! :D :D :D Jag har lovat Kenny att typ börja jobba heltid from när jag kommer hem så då kommer jag direkt jag fått undan några tusenlappar! :D :D :D HI HI HI vad taggad jag blev nu dåååååå!!!!!!!!!!!!

2010-12-21 @ 19:37:09
URL: http://westr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0